Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אחרי חודשיים שאני עושה חיפושים בפרום נראה לי שמצאתי מה שחיפשתי

רמקולים אחוריים:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506277

הכל יותקן כמו שאמרתי באקסנט 2001.. תנו חוות דעת תודה!

פורסם

רכיבים טובים. אתה יכול לבצע גם חיפוש בפורום על המגבר והסאב. דובר כאן רבות עליהם.

שקלת לשים 6.5" עם הגבהות, אם ניתן? בדוק זאת, עדיף.

למה אתה צריך 6*9 אחוריים אם יש לך סאב? לדעתי זה מיותר. ועוד רמקול של 200 שקל והקדמיים הייבריד.. לא נראה לי.

תשקיע באיטום + התקנת 6.5 אם זה אפשרי.

בהצלחה!

פורסם

ניתן להכניס 6.5 עם הגבהות אבל אין פה מתקינים שיודעים לעשות את זה..

לגבי הרמקולים אני צריך רק משהו זול שיתן לי סאונד סבבה מאחורה

פורסם

יש לי בצד 1200 ש"ח להתקנה + חיווט.. אם שמעת על מתקין בנתיבות שיכול לעשות לי את העבודה במחיר הזה אני ישמח לשמוע..

פורסם

המחיר של ההתקנה יכול להשתנות בהתאם למרכיבים הבאים:

1- חיווט: עובי החיווט (לרמקולים ולמתח) סוג החברה ואיכות הכבל

RCA סוג החברה ואיכות הכבל.

2- איטום:סוג החברה והחומר. מספר השכבות בכל דלת

3- מה רמת ההשקעה בהתקנת הרמקולים (הגבהה פשוטה או בניה).

4- המתקין איכות העבודה וההשקעה.

פורסם

לפי דעתי הרמקולים מאחורה מיותרים. זה לא יוסיף לך אלה להפך יהרוס. תשקיע במקום רמקולים בHU.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לפותח הת'רד - אני מקווה ששמת לב שמעל הסמלון של ALPINE (יוסי) כתוב "מתקין על" - זה לא סתם.

ממליץ לך עליו בחום!

ממליץ לך גם על יגאל-בנץ (רוני).

תנסה גם להריץ חיפוש על בית התקנות בשם בומב-באס בבאר שבע - תחפש גם לפי bombbass או bombass כאן בפורום ואתה תמצא אותם.

גם בגוגל אתה תוכל למצוא את אתר הבית שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
:-) לפחות יש פה עוד מישהו מנתיבות :-)יש באיזור התעשייה ליד תחנת דלק פז את רפי סיגרון {החלק הטוב-זה השם של החנות}ויש שם מתקין בשם עופר אזולאי שהוא יכול ליפתור לך את הבעייה או כמו שאדי המליץ לך על בומבאס בבאר שבע שזה קרוב אלייך או להרחיק לאיזור המרכז

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ממליץ גם על בומבבאס. קוראים לבחור יריב והוא לדעתי אמין ומקצוען! הוא התקין לי את המערכת שיש לי באוטו כולל בניות לקומפוננט. בקיצור אם תלך אליו לדעתי לא תצטער.

• תוכן חדש...