Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותכם,ובהמלצתיכם-אני זקוק ליעוץ והכוונה לגבי מסעדה עם אווירה רומנטית ומיוחדת ובמראה ועיצוב חם ורומנטי,וכמובן עם מחירים בגבול הסביר שחייל משוחרר טרי שכמותי יכול להרשות לעצמו לסעוד ולחגוג בכבוד את הולדת חברתו היקרה.

דרישות:רומנטי ביותר[תאורה עמומה עיצוב חמים],מחירים הגיוניים וסבירים ככל האפשר,לא גדוש ועמוס שיזכיר לי שאני נימצא בדאנס בר תל-אביבי,חנייה נגישה,מקום עם אווירה נעימה ודי שקטה שאפשר לדבר בכייף וברוגע[מוזיקה רומנטית שמתנגנת ברקע זה יהיה בסט].

המקום חייב להיות באיזור המרכז[עדיפות לר"ג,הרצליה[משקיף לים],והאיזור].

*אני מתכוון לסעוד עם זוגתי ביום חול,ולא ביום שישי או שבת.

אשמח לשמוע ,המלצותיכם בהתאם לדרישות הברורות שציינתי טרם לכן.

תודה מראש!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

למה שלא תקח אותה לאיזה מסעדה רומנטית בזיכרון יעקב כמו מרתף היין? קרוב אליך ושם בטוח יותר רומנטי מכל מקום בת"א עמוסת העשן והפיח.

אם לא, תמיד אפשר ללכת לאבו חסן לאכול חומוס :lol:

פורסם

אפשר הגדרה לתקציב?

בסביבות ה100-150 ש"ח לאדם אפשר ללכת לטאבולה בהרצליה פיתוח שעונה על כל הדרישות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, סביבות ה100 שח לאדם.

מירן,חשבתי על זה ובאמת אני מכיר מקומות שווים ורומנטים ,באיזור זיכרון/קסריה. הקטע הוא שהיומהולדת שלה יוצא ביום ראשון הבא בחצות ואני אצלה בראש העין בראשון/שני הבא-לכן המקום צריך להיות באיזור המרכז.

חשבתי בכיוון של המרינה,ללכת לשם ולהתנחל באיזה מסעדה חמודה ונוחה,מה יותר רומנטי מהים,יאכטות,המרינה,הנדנדות,הזוגות אוהבים הנוספים שפוקדים את המרינה.

למישהו יש המלצה ספציפית מכל המסעדות שבמרינה,לאחת שקטה,רומנטית,עם מחירים נוחים[סביבות ה100 שח לסועד]?

שוב תודה מראש.:wink:

פורסם

מה עם טאטי בגבעתיים? באמצע שבוע בד"כ אפשר למצוא חניה במרחק של 2-3 דק' הליכה באחד הרחובות הסמוכים.

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=4495

במרינה בהרצליה - בליקר. הייתי שם, אמנם יחסית מזמן, ואני זוכר שנהניתי. עם זאת, זה לא היה ערב ואני לא יודע מה האווירה וכמה רועש בשעות שאתה מדבר עליהן.

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=4816&txtSR=1

פורסם

תמיד אפשר לקחת TAKEAWAY מאיזו מסעדה טובה,יין,שמיכה ונרות...וללכת לים..יותר רומנטי מזה אני לא מכיר(אפשר גם איזה יער אם אתה מכיר.

פורסם
תמיד אפשר לקחת TAKEAWAY מאיזו מסעדה טובה,יין,שמיכה ונרות...וללכת לים..יותר רומנטי מזה אני לא מכיר(אפשר גם איזה יער אם אתה מכיר.

X2

טוב שוער !

אני בעד ספונטניות והתבודדות עם הבת זוג בחיק הטבע

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

ג'וז ולוז. ברחוב יהודה הלוי בת"א. אי אפשר להזמין במקום, אבל באמצע השבוע בדכ אין בעיה. תבקש לשבת למעלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה לכם אני אבדוק את הצעותיכם.

אם יש עוד הצעות המכילות את בקשותיי ,אשמח לשמוע עוד.

פורסם

לא יודע למה, השרשור הזכיר לי את הביקורת על שיפודיית עזרא ובניו שמישהו הראה לי בעבודה לא מזמן:

מקום מהמם,עיצוב ברמה אחרת שרות מעולה ויחס אישי לכל סועד,הכניסה למתחם מפוארת ביותר וכוללת מעבר באזור בו מוצגים לראווה מעדנים מתוקים ומיוחדים ובסמיכות מצויינת לחדרי השרותים המעוצבים ע"י גוצ'י. המזון מוגש בכלי פורצלן על גבי מפות משי וסכום מכסף,המזון נבחר באופן אישי ע"י הסועד הניצב מול מקרר נירוסטה בעל חלון קריסטל צלול המאפשר לצפות בבחירה ומונח על גבי מגש עץ מהגוני מפואר מיד לאחר מכן מועבר המזון ישירות אל השף שמפליא להכינו בדיוק במידה הנכונה. מקום זה הינו מומלץ בעיקר לפגישה ראשונה עם בחורה במיוחד לשם יצירת רושם ראשוני חיובי על בת הזוג ובנוסף בגלל האוירה המנומסת השוררת בקרב הסועדים במקום. אין ספק מדובר במסעדת הכתר של גוש דן. רוצו ותהנו!

אוכל: גן עדן

עיצוב: חם ונעים

שרות: מקצועני

אווירה: נרות ויין

נלקח מכאן: http://www.rest.co.il/comments/Default.asp?txtRestID=4892

ולמען הסר ספק, אני לא ממליץ על המקום לארוע שכזה (או בכלל).

פורסם

היי,

אני ממליץ לך על מסעדת טרסה בהרצליה פיתוח.

לא זכור לי סגנון המוזיקה במקום,

אבל, האוכל לא פחות מנהדר, המיקום נדיר

והכי חשוב לשף קוראים בועז שרעבי (באמת...:-P)

בכל מקרה מקום מומלץ, לא כ"כ יקר והמיקום תואם את

הדרישות.

אם האפשרויות הכלכליות שלך מאפשרות לך,

אז לך לטאבולה טיפה יותר יקרה, יוקרתית ורומנטית והאוכל

טוב מאוד.

תהנו לכם.

• תוכן חדש...