Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ז'יל פניצי, נהג הראלי הצרפתי הודיע כי הוא פורש מנהיגת ראלי תחרותית באופן רשמי וזאת מכיוון שהוא לא מוצא לעצמו "כסא תחרותי" כהגדרתו , חבל .

 

אישית מאד אהבתי את סגנון הנהיגה האגרסיבי שלו.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כמה חבל- אח שלו (HERVE) והוא , היו צמד נהדר ואשפי אספלט מדופלמים, שהוציאו את את המיטב מה-306 MAXI שהיו ברשותם והרבו לתת פייט משובח גם למכוניות ה-WRC החזקות מהם. מאוד שמחתי כשקיבלו לידם את ה-206 WRC והפגינו את היכולת והנהיגה האגריסיבית שלהם ( הפרצופים של ז'יל בעת נהיגה בסטייג', כפי שניתן היה להתרשם לא פעם מצילומי האון-בוארד, היו יכולים להתחרות עם מיטב הפרצופים של לואי דה-פינס). קצת פחות אהבתי את הריב המתוקשר שלו עם אשף אספלט צרפתי אחר, פרנסואה דלאקור, באחד המירוצים של עונת 01'.

 

נהג מוכשר מאוד, ללא ספק.

 

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אכן עצוב כי הוא באמת היה טיפוס מיוחד וצבעוני (כמו שדובי אוהב :-P)...

אבל מה היו ההישגים שלו? היו כאלה?

 

אני באמת שואל

 

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

גם פניצי,דלקור,בוגלסקי היו נהגים מעולים אך מערכת יחסי הציבור שלהם לקתה בחסר

לכן שלושתם לא המריאו להישגים אלא הבליחו פה ושם (למעט דלקור שהיה אלוף עולם)

הנהגים המוזכרים לעיל הם פאר היצירה הצרפתית.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני דני דני

 

אתה מתבלבל בין דלקור לאוריול. פרנסואה דלקור לא היה אלוף עולם לצערו , אוריול היה גם היה וכן, שניהם צרפתים .

 

בוגלסקי, דלקור ופניצי - כולם בעלי אוריינטציה של אספלט ולכן בלטו באליפות העולם רק במרוצי אספלט. דידייה אוריול עשה הרבה מרוצי ראלי מחוץ לצרפת עוד לפני שנהג באליפות העולם, למשל ראלי סקוטלנד ב-88, שנחשב לקשה מסוגו ולכן צבר ניסיון גם על משטח שונה מאספלט וככה גם הצליח להגיע לאליפות העולם, להיות אלוף עולם.

 

ההישגים של פניצי הוזכרו בכתבה - הוא זכה בשבעה מרוצי WRC במדי פיז'ו, כולם על אספלט .

 

אישית מאד אהבתי אותו ואפילו יצא לי להיפגש עימו בראלי קפריסין 2002 אם אני זוכר טוב .

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

×
×
  • תוכן חדש...