Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש משטחי מגנט, לצבוע אותם ולמגנט אותם לרכב שלי, לצורכי קישוט. בארה"ב ראיתי הרבה משטחים כאלו על רכבים, המשמשים בעיקר לפרסומת. בארץ ראיתי מורי נהיגה שכך שמים את "ל" על הרכב.

1) האם צפויות בעיות בטיחות לדבר הזה?

2) איפה אפשר לקנות משטחי מגנט כאלו (אני רוצה משטחים גדולים וגם קטנים)?

תודה

אני.

פורסם

משטחי מגנט תוכל לקנות בחנויות אומנות ויצירה. הם משמשים לרוב ליצירת מגנטים למקררים.

בעיות בטיחות? כל עוד אתה לא מתכוון ליצור מגנט ענק במיוחד - במקרה הכי גרוע יעוף המגנט לכביש והלכה לך העבודה הקשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה היא שהמגנטים בחנויות יצירה הם בגודל דף A4 לכל היותר - אני מחפש משהו קצת יותר גדול (לא הרבה יותר גדול, אבל לפחות פי 3 יותר גדול.... ואת זה אין להם.

מישהו?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
הבעיה היא שהמגנטים בחנויות יצירה הם בגודל דף A4 לכל היותר - אני מחפש משהו קצת יותר גדול (לא הרבה יותר גדול, אבל לפחות פי 3 יותר גדול.... ואת זה אין להם.

מישהו?

תגיד חבר מצאת בסוף את מה שחיפשת ??

אני גם מחפש איזה מגנט בגדלים האלה פחות או יותר, רציתי לדעת איפה אפשר להזמין כזה דבר,

תודה מראש

אלי

פורסם

קח בחשבון שיכול להיות שיתלשו לך את זה כשאתה לא ברכב. אם תולשים סמלים, שלצורך כך צריך מברג או סכין, אז אני מאמין שמדבקת מגנט שניתנת להסרה בקלות לא תחזיק מעמד יותר משבוע.

• תוכן חדש...