Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...יש לי אוטו מסוג מאזדה 121

השנתון הוא 1994 והמנוע הוא 1300...

ידית ההילוכים הינה אוטומטית.

כאשר אני נוסע באוטו...אני מאיץ בצורה איטית מאוד (לוקח הרבה מעל דקה עד שאני מגיע ל90 בכביש 4 למשל - אבל לא ממש עשיתי חישוב בסטופר) , לא עובר 2500 סל"ד (במידה וטעות עובר לשניה - ישר מוריד לאט את הרגל מהגז עד שחוזר ל2500) , באוטו לא נמצאים דברים כבדים בכלל (הוצאתי כל מה שבאוטו לאחר שגיליתי שכל 100 קילוגרמם זה עוד 10 אחוז דלק והאוטו עכשיו ריק לחלוטין - המשקל היחיד באוטו מעל קילו זה אני)

אני לא נוסע עם חלונות פתוחים שאני מעל מהירות 50

מדליק מזגן רק שהחלונות סגורים...

ואני לא עובר מהירות 100 (וגם מגיע ל100 רק בירידות שאני מגיע ל100 והסל"ד לא עובר 2500)

ובכל זאת - למרות הכל - האוטו נותן לי רק 9.5 קילומטר לליטר...

בעבר הוא נתן לי 12 לליטר ובשיאו הוא גם נתן לי במיכל אחד 14 לליטר (420 קילומטר הוא עשה ב30 ליטר מיכל)

אין לי מושג למה עכשיו הוא צורך דלק בצורה יותר משמעותית מבעבר - אך אין שום שינוי בביצועי הרכב, הרכב נוסע מצוין , סוחב בכל העליות ומתפקד אחלה...בנוסף הוא עבר טיפול לא מזמן וכל הזמן אני דואג לטפל בזמן ולבדוק שמן ומים ולחץ אוויר בצמיגים וכ'ו

לא מזמן אפילו נסעתי עם הרכב עד אילת וחזרה תוך יום וגם אז הוא לרגע לא עשה בעיות ולא התחמם ולא כלום ... כך שהתפקוד של המנוע והכל מצוין

מה צריך לבדוק ומה יכול לא להיות בסדר שגורם לצריכת הדלק להיות יותר גבוהה כל כך מהעבר ?

פורסם

אין צורך בסימן הזה .... .... ... .

לשאלתך: כידוע לך התייקרו מחירי הדלק ועכשיו למשל ב-100ש"ח לא מקבלים מה שקיבלו לפני חודש ב-100 ש"ח (מבחינת כמות הליטרים).

אם חישבת נכון לאחר ההתיקרות את צריכת הדלק,השלב הבא מתחלק לשניים:

לבדוק מתי הוחלפו פילטר דלק ופילטר אוויר ?

אם תקינים-לפנות למכון להזרקות דלק ראשית לביצוע בדיקת 4 גזים ולאחר מכן לטיפול בתקלה שבהחלט ייתכן וקיימת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...