Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי בשמירה בצבא, אז שמרתי עם עוד אחד מיחוץ לבסיס בטרמפיאדה,

היינו עם 5 מחסניות אפוד שחפץ כסדה ומה לא (והכי מצחיק זה שאנחנו כולה חיל האוויר)

באמצע השמירה אני בודק שהכל עליי ולא נפל פתאום אני מגלה שחסרה לי מחסנית , כ ן כן מ-ח-ס-נ-י-ת!!!!

התחלתי להלחץ איפה היא הסתכלתי על הרצפה הסתובבתי בכל האיזור וכלום אני לא מוצא אותה,אנימתחיל להרץ סרטים בראש, כלא ריתוקים תלונות בלאגאנים,

ואז אחרי כמה דקות אני שם לב שחבר שלי עומד ומסתכל עלי במבט מטומטם ולא אומר לי כלום , ואני עוד יותר נלחץ,

בסוף הוא אומר לי , תסתכל על הנשק שלך...מתברר שהמחסנית החסרה היתה בנשק, כי שמרנו בהכנס....

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על צבא... הנה סיפור (ולא אני יצאתי הדבע): נובמבר 2000 טירונות חי"ר במתקן אדם, היום זורקים רימון. לאחר טחינת כל הנהלים אנחנו יושבים ב"ח" בחוץ והמ"מ נכנס עם החייל הראשון לזרוק רימון. המ"כ מזבל בשכל ופתאם אנחנו רואים את המ"מ עם החייל "מעופפים" החוצה בזרועות פשוטות סטייל סופרמן... שניות אח"כ בא הבום שהסביר לנו למה הם כ"כ היו לחוצים לצאת... אז ככה, למי שלא יודע, לפני זריקת רימון יש להביט לאחור שהשטח פנוי ואז למתוח את היד לאחור ולהשליך. החייל הדבע לא הסתכל אחורה, מתח את היד להשלכה ודפק את הרימון לתוך הפרצוף של המ"מ שעמד מאחוריו :twisted:. למזלם המ"מ היה מוכן להתרחשות כזאת ופעל בהתאם. התוצאה: שבוע עוצר אימונים בבא"ח לתחקירים (10 פלוגות) ואף אחד לא זרק רימון כבר בטירונות הזאת (עד האימון מתקדם)...

פורסם

אגב רימונים בטירונות...

אנחנו כבר היינו רגילים לגמרי שהמ"מ מגיע בנינוחות ואומר ברוגע מדהים "מחלקה 3, יש לכם אז"ר...", תוך שהוא זורק אבן לאמצע ה"ח".

העמידו אותנו שם ב"ח" והמ"מ התחיל לדבר עם אלונקה ביד. הוא עמד להסביר לנו מה אנחנו עומדים לעשות ואיך להחזיק אלונקה כמו שצריך.

פתאום באמצע במשפט הוא זרק את האלונקה לאמצע ה"ח", אז אני עשיתי מה שתמיד עושים במקרים כאלו, כלומר הסתובבתי, התחלתי לרוץ וצעקתי "21, 22, 23!" והשתטחתי על הרצפה.

במשך כמה שניות לא היה רעש, ואז אני שומע את המ"מ צועק "פרנקוס!"

-כן, המ"מ!

-אתה יכול לחזור ל"ח"...

אז קמתי וחזרתי בשקט ל"ח".

כשנעמדתי הוא אמר "אבל קבל ח"ח על היוזמה..."

פורסם
כאחד שאוהב חריף...

Reminds me the first time that I ate SUSHI.

I went with a couple of friends to TIV TAAM, and bought a Sushi plate. After finished the meal, I've noticed that there was a small green ball left in the plate, which I had no idea what it was.

So I just grabbed it and put it all in my mouth :onfire:

I think you can imagine what happend right afterwards...

And the lesson is: If you're not sure what it is, don't eat it!!

PS: Sorry for writing in English. There's no Hebrew in this computer.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מקרה של חבר... נוסע כהרגלו לא רגוע בתוך העיר, נכנס לסיבוב קצת מהר מדי שממש בכניסה לרחוב יש מעבר חציה, הייתה שם אישה, הספיק לבלום והכל, תוך כדי שהיא צועקת עליו משהו בסגנון של מה אתה עושה מה אתה דפוק, הוא פותח חלון וצועק לה - את לא רואה איפה את הולכת ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

Slonya,

אם כבר-

http://prankvote.com/20.html

(האתר פשוט מטורף! הוא מלא בתעלולים שונים ומגוונים שמבצעים 2 בחורי קולג' בשותף שלהם לחדר ובהמשך בשותפה החדשה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה אכזרי , קורע לגמרי!!! :lol:

התגלגלתי מצחוק. GO ליוטיוב , תראו את כל הסרטונים שם. צחוקים חבל"ז

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...