Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אור, במקרה שלי מדובר בבת זוג.

במקרה שלך, טוב אתה מקרה אבוד אז זה כבר לא משנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיפור טרי שכאבו עוד בידי....

הסיפור מתחיל בחדר של חבר טוב גדלנו יחד ושכרנו עם עוד חבר ילדות דירה בת"א .

עבדנו בחדר שלו ולבקשתו קדחתי חורים למדף .

סיימתי לקדוח ורציתי להחליף ממקדח לביט ,כאחד שעבד הרבה עם מקדחות אצל קבלנים במקום להוציא מהחשמל ,החזקתי את המקדחה מהגוף ולא מהידית ,והתחלתי לפתוח את הפוטר ,הממה המקדחה החליקה לי הזרת נעה לכיוון המתג .....

ברגע האחרון עזבתי את המפתח של הפוטר , במקום לסובב לי את כל היד המפתח פגע לי באצבע האמצאית וריסק בה גליל אחד .

לאחר אחוי האצבע התברר שצריך לנתח , דחיתי את הניתוח לאחרי הבחינות ,ועכשיו אני בתקופת החלמה .

אני עם קיבוע כבר חודשיים ,ועם מסמרים ביד.

הבעיה היא שכשנפיחות יורדת המסמרים נוגעים בקיבוע (אחד מהם בולט מגב היד החוצה) , וזה כואב בערך כמו שזה נשמע בשלישית.

אז מה עושים?

הרופא אישר לי להוריד מידי פעם כי זו רק הגנה ממכות והמסמרים הם שמקבעים.

אז הורדתי , הנחתי את היד על הרגל כשכף היד על הברך .

וחשבתי לעצמי איך להעביר את הזמן .

אה

אני יודע

CF

קרבתי את הכיסא במהירות לשולחן .

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שכחתי כמה שהשולחן הזה נמוך.....

(ההודעה נכתבה שניות לאחר המקרה)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב נו, אם השרשור הזה עלה מהשאול שוב... סיפור טרי מאתמול:

כאחד שאוהב חריף (זה החצי התימני שלי) , בנוהל ישבתי לנגב חומוס עם פלפל חריף (חי , הירק). לאכילה הוא היה סבבה , אבל לאחר כמה דקות , כל הפרצוף התחיל לבעור לי , כמו שבחיים לא בער לי (ועברתי כמה סוגי חריף תהומי בחיי).

כמויות אדירות של מים לא עזרו , לבסוף בלית ברירה הצמדתי את הפרצוף להמון קרח , רק זה עזר קצת (קור עוזר , חום - ממש לא). מפה לשם , מהר מאוד הבנתי שכל החריפות מרוכזת בידיים שלי , עזר לי להבין זאת האף , שהתחיל לשרוף בטירוף , לאחר שנגעתי בו. השתדלתי לא לנגוע בעיניים , ידעתי מה יקרה לי , אבל כדרך אגב.... גירבצתי!!!!

אין , פשוט אין מילים לתאר מה עבר עלי. כמו מטורף למקלחת , בנוהל ומתוך הרגל, , מים חמים!! אאאההההה עוד יותר שורף , כבר לא ידעתי מה לעשות עם עצמי , חשבתי לרוץ ערום לסורוקה או משהו.

בסוף , ידעתי שאין מנוס , אלא לסבול כמה דקות מול המאוורר. שרדתי את התופת , עד לפעם הבאה :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כשחריף בפה מים זו טעות גדולה , לחם ומוצרי חלב עוזרים מאוד .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

שאלה לאומי5: איך בדיוק מקדחה יכולה לפרק לך את אחד הפרקים באצבעות?

מדובר בכלי מקצועי? אני בספק אם המקדחות הסיניות שלי מסוגלות

לעולל נזק כל כך מחריד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיפור דבע מושלם שלי מלפני 23 שנה.

דבר ראשון, חשוב לי להבהיר שנורמות של שתיית אלכוהול ע"י קטינים, נהיגה בשיכרות ועוד אסונות שמחכים לקרות הייתה אז הרבה יותר מקובלת.

אז אני בן 16, מסיבת סיום של כיתה י' וכולנו שם מחוקים לחלוטין מאלכוהול (ועוד כמה חומרים אסורים ומי שחושב שהנער של היום פתאום התדרדר לא מבין מהחיים שלו).

3 בלילה אני מחליט לפרוש , 2 חברים טובים שואלים אותי אם אני מסוגל לרכב במצבי ואני משחרר בשיא הרצינות " ברור, למה שאני לא אוכל לרכב?"

5 בבוקר, המסיבה מתפזרת, החברים יורדים למטה ומגלים אותי ליד הפאנטיק (אינדורו) מיואש לחלוטין.

חבר (עם סוזוקי X)מסתכל ושואל מה הבעיה?

אני עונה "שעה קפצתי על הקיק-סטרטר, הבן זונה לא מתניע ובסוף מרוב נסיונות שברתי את הקיק סטרטר"

החבר מסתכל ושואל " על מה אתה מדבר? הנה הקיק סטרטר והוא מחובר לאופנוע!"

אני עונה לו "אל תבלבל ת'מח, הנה הקיק סטרטר" ומנופף בגאווה ברגלית... ההילוכים :shock:

ועל זה בהחלט אומרים, אם שותים, לא רוכבים!

רק חודשיים אחרי זה הצלחתי לחסוך מספיק כסף לשיפוץ גיר לפאנטיק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כשחריף בפה מים זו טעות גדולה , לחם ומוצרי חלב עוזרים מאוד .

+1

חריף הוא בעצם שמן (oil) - וככזה, מים לא משפיעים עליו במיוחד.

מוצרי מאפה יעזרו הרבה יותר.

או לפי הפתגם המפורסם, "אכלת פלפל? שתה מיץ"

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שאלה לאומי5: איך בדיוק מקדחה יכולה לפרק לך את אחד הפרקים באצבעות?

מדובר בכלי מקצועי? אני בספק אם המקדחות הסיניות שלי מסוגלות

לעולל נזק כל כך מחריד.

במקדחה שלך כדי להחליף מקדח אתה צריך מפתח? או שהפוטר נפתח עם היד ?

במקדחות ישנות ובמקדחות מקצועיות לרוב יש זר שיניים על הפוטר ומפתח שאיתו פותחים אותו , אם בטעות מפעילים את המקדחה כשהמפתח מחובר , הוא מסתובב במספיק כוח כדי לעשות נזקים גדולים יותר משבירת אצבע....

פורסם
ברוך אתה ה' שלא עשני גבר :hihi:

מה את צוחקת? הדבר השני שעלה לי לראש זה מה יקרה אם נטבל כך כמו שצריך את ה*** וניגש לבחורה.

זה יכול להיות מעניין... :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...