Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
אני שמעתי על מישהו שמרח את זה על הצד החיצוני של הקונדום כדי להתנקם בחברה שלו, אבל אני לא יודע אם זה סיפור אמיתי או לא.

יותר אמיתי מזה לא יכול להיות,ולא סתם בן גאי,האדום...:evil:

• אחראי פורום
פורסם

לפני עשר שנים בערך, אני ועוד 2-3 חברים יושבים בננדוס בחוצות המפרץ.

מגיעות המנות ומתחילים לפרק את התרנגולות. הכל נחמד, בחורות חמודות

יושבות בשולחן מולי (עם הגב לשניים מהחברים) וכבר מתחילים לתכנן מי ניגש וכד'.

אחרי פירוק חצי מנה, נזכרים שיש צ'יפס ואני לא נוגע בו בלי קטשופ.

מה הבעיה? הידיים שלי שומניות לגמרי מהעוף ודפקתי איזה 3 שקיות בלי להצליח לפתוח.

עם האחרונה הלכתי בטקטיקה תקיפה יותר שנקראת בפשטות - ראש בלטה - ונתתי את הלחיצה של החיים שלי עם כל האצבעות.

סקוויייררררטטטטט!!

מפה דמיינו הכל בהילוך איטי.

גוש קטשופ ממריא מהשקית המעוכה בידיים שלי, עובר בין שני החברים תוך כדי מבטים מלווים והמומים

לכיוון הטיסה, שמסתיימת, כמובן, במריחה עצבנית על הגב של אחת הבחורות.

הילוך איטי מסתיים, בשיא המהירות אני מתעופף מתחת לשולחן ומשאיר את החברים לגמגם מולה.

מיותר לציין, אף מס' טלפון לא החליף ידיים באותו ערב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סילבסטר סוף 2006 ואני ועוד חבר מחליטים לשכר חבר אחר ממש אבל עד התעלפות, הקפצה ועוד הקפצה בירה אחרי בירה, כולם מסטולים מחליטים שנוסעים לנאפיס לאכול להעביר את האלכוהול, בדרך לשם עוצרים לתדלק, והחבר ששיכרנו ממש מתחיל להקיא זרמים של וודקה, פשוט וודקה נקייה, טוב נקרעים מצחוק אחרי ריח הפאב שעלה באוויר והרג את הריח של הדלק, מגיעים לנאפיס, החבר שהוא צלף בגולני מחליט לקפוץ מעל מכונית חונה, דפק לכיוונה ריצה שנגמרה במכסה מנוע וגג עקומים...

מקרה אחר היתה לי מיצובישי כריזמה לפני שנה וגם להורים של עוד חבר היתה כריזמה מאותו מודל.

טוב יושבים בפאב החבר בעל הכריזמה הולך לשירותים משאיר את המפתחות על השולחן, אני מחליט לקחת את הצרור ולהחליף את המפתח שתניע עם המפתח שלי, כמובן שחיצונית הם זהים, אף אחדלא מספר לו מה קרה, בדרך לרכב, הוא פותח את הרכב בשלט,האוטו נפתח כולם יושבים הוא מנסה להתניע המפתח לא מסתובב חושב אולי מנעול הגה, מתחיל להתעצבן מה קרה כמעט שובר סוייטצ' מתקשר ב 3 לפנות בוקר לאבא שלו לגרר ולכולם, בסוף הצעתי שננסה להתניע עם ה"מפתח שלי" כמובן שהתניע, עוד היוםהוא חושב שיכלתי לגנוב לו את הרכב...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מאלו שיש להם סיפורים כאלה, אבל כששואלים אותם אז הם אף פעם לא זוכרים:roll: , אני גם לא זוכר בדיחות.

בכל מקרה, יום אחד ישבתי להנאתי בקפיטריה בלימודים, יחד עם חבר, וכשסיימנו לאכול, קמנו להרצאה שמחים ושבעים.

באמצע העליה לקומה השניה, שמתי לב ששכחתי את הארנק , ונזכרתי שהנחתי אותו על השולחן שבו ישבנו .

ירדתי במהירות לקפיטריה, ולתדהמתי גיליתי כמה ילדים בני 13 בערך, יושבים על אותו שולחן, ומחליפים\מחלקים ביניהם כסף קטן.

מיד שלפתי את החליפה של האיומים, ואיימתי שאני מחייג למשטרה," אין בעיה, אתם לא מחזירים את הארנק, הנה הנה אני מחייג..."

הילדים ההמומים התחננו אלי ונשבעו שהם לא ראו שום ארנק ושזה הכסף שלהם, אמרתי להם שאני מוכן שיקחו את הכסף, רק שיתנו את הארנק, עם כל הרשיונות והתעודות.

כששום דבר לא עזר, פשוט ניגשתי לאגודת הסטודנטים, ואיך שנכנסתי ראיתי את הפקידה נוברת לי במסמכים שהיו בארנק- פאק לא נעים, עשיתי לילדים סיוט...

בכל מקרה חזרתי ואמרתי להם שמצאתי את הארנק ושאני מצטער, ושאלתי אם הם רוצים גלידה או משהו על חשבוני, הם אמרו לא לא תודה...

בטח רק רצו שהפסיכי יעזוב אותם :)

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
בכל מקרה חזרתי ואמרתי להם שמצאתי את הארנק ושאני מצטער, ושאלתי אם הם רוצים גלידה או משהו על חשבוני, הם אמרו לא לא תודה...

בטח רק רצו שהפסיכי יעזוב אותם :)

כל הכבוד שחזרת והתנצלת. רוב האנשים כנראה היו פשוט הולכים מסביב כדי לא להיתקל בהם שוב.

פורסם
סילבסטר סוף 2006 ואני ועוד חבר מחליטים לשכר חבר אחר ממש אבל עד התעלפות, הקפצה ועוד הקפצה בירה אחרי בירה, כולם מסטולים מחליטים שנוסעים לנאפיס לאכול להעביר את האלכוהול, בדרך לשם עוצרים לתדלק, והחבר ששיכרנו ממש מתחיל להקיא זרמים של וודקה, פשוט וודקה נקייה, טוב נקרעים מצחוק אחרי ריח הפאב שעלה באוויר והרג את הריח של הדלק, מגיעים לנאפיס, החבר שהוא צלף בגולני מחליט לקפוץ מעל מכונית חונה, דפק לכיוונה ריצה שנגמרה במכסה מנוע וגג עקומים...

תן לי לנחש - כמובן שלא השארתם פרטים, ודפקתם לבנאדם חצי אוטו שעכשיו צריך לעבור צבע ופחחות - על חשבונו - בגללכם.

נכון ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סיפור דבע חם מהתנור של אחד מחבריי הטובים -

הבחור וחבריו הלכו אתמול בלילה לאיזה פאב בת"א והוא הזמין לעצמו פיצה. על הבר היו מספר תבלינים ובחור אתיופי שלא מבין עברית עבד מאחורי הבר.

הבחור שואל את העובד מה זה התבלינים, ונענה במילה "SMELL!".

במקום להריח את התבלינים ולגלות מה זה מה הוא עונה לו "מה זה רק בשביל הריח?"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אז הדבע שלי די טרי משבוע שעבר, חוזר מבילוי עם חברים בשעה 4 וחצי בערך

לפני שנכנסתי לבית נזכרתי שרציתי להגיד משהו לחבר שלי ושכחתי, ידעתי גם שהוא עוד לא הספיק להגיע לבית אז עוד אפשר לדבר איתו מבלי שהוא יעיר את כל המשפחה שלו, אז בלי להתבלבל יותר מידי הוצאתי את הסלולארי והתקשרתי אליו

אלא מה מסתבר? שבטעות (ועוד לא גיליתי את זה) התקשרתי לבית ולא לנייד שלו

ואז כאשר אמא שלו ענתה לי בשעה 4 וחצי בלילה התגלתה גודל הפדיחה, ובגימגום כבד ואין סוף התנצלויות סגרתי את הטלפון

כמובן מיותר לציין שבסוף גם לא התקשרתי אליו לנייד בסוף וביום למחרת קיבלתי גם צעקות על כך.

Toyota Yaris TS

פורסם

נתי, המקרה שלך מזכיר לי מקרה מלפני כמה שנים..

בין החבר'ה יש לנו כל מיני "שריטות" של מה עושים כשמתקשרים אחד לשני..

עם אחד מדברים כמו ילד מפגר, עם אחר חצי שעה בטלפון "מה אחי?!" אחד לשני, ועם שלישי מתחילים את השיחה עם כמה ירידות :)

אז יום שישי אחד, אחרי הצהריים, הגיע הזמן לעשות תוכניות לערב..

לפי החישוב שעשיתי, החבר השלישי היה אמור לחזור הביתה באותו שבוע לחמש"וש.. אבל כדי לא לבאס - החלטתי להתקשר אליו הביתה.

אם הוא יענה - סבבה, הוא בבית.

אם לא יענה - כנראה שהוא בבסיס סוגר.

הטלפון מצלצל.. שלושה צלצולים. ארבעה צלצולים. ופתאום עונים.

מתוך אינסטינקט התחלתי את השיחה ברצף של משפט די ארוך עם כמה ירידות משולבות אחת בשניה.

2 שניות אחרי שאני מסיים את אוסף הירידות המקורי ומרגיש התרוממות רוח לאור ההצלחה שלי, אני שומע מהצד השני "סליחה?"

ואז קולט שזה לא הבחור, אלה אבא שלו, שנשמע בדיוק, אבל ב-ד-י-ו-ק כמוהו.

שיניתי מבטא אמרתי "סליחה טעות" וניתקתי.

מאז אני לא מתקשר אליו הביתה :oops:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ביום ראשון ישבתי עם לקוח גדול שלי באידי באשדוד וביקשתי גם את הפריט של האיטלקיה שלהם (לא ידעתי שהיא כבר נסגרה).

המלצרית אמרה שהיא נסגרה לפני כשנה אבל נשארו להם כמה מנות משם.

הלקוח שלי התחיל להראות סימני אי נוחות וכשהמלצרית התרחקה הוא אומר לי שכדאי שנברח מהר אם הם מחזיקים מנות במשך שנה שלמה ועוד לא מתביישים להציע אותם ללקוחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מקרה הדבע שלי שייך לטירונות שעברתי בבא"ח גולני לפני כעשור אך חזר על עצמו בצורה זו או אחרת לאחרונה.

באחד המסעות בטירונות אני מוצא מתפסים של M-16 על הפודרה ושואל את עצמי מי יכול להיות מטומטם מספיק כדי לא להבחין שהוא הולך ללא מתפסים- שמתי אותם באפוד והמשכתי את המסע מתוך כוונה להחזיר אותם לאותו כסיל לכשייחפש אותם.

בתום המסע, אנחנו פורקים נשקים ולהפתעתי אני מגלה, ניחשתם נכון- הקנה שלי חשוף לחלוטין, איזה מזל שיש לי אותם באפוד...

המקרה חזר על עצמו לפני כשבועיים, אני מוצא נשם שמן במצב מצויין (וממש כמו שלי) מתחת לבניין שלי וחושב לעצמי למה בכלל זרקו אותו?

העלתי אותו הביתה שיהיה "ספר" ויום אח"כ כשבדקתי שמן אני מגלה כי חסר לי- נשם שמן...

דבע,דבע,דבע...

ומשפט דבעי שיצא לי לאחרונה- אני ואשתי יצאנו לנסיעת לילה של התגרזנות קלה ואני כמו מטומטם אומר לה באיזה שהו שלב-

"זה עוד כלום, את צריכה לסוע איתי כשאני לבד..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני כמה שנים - הייתי צריך להעביר פקס דחוף למשרד עד לתחילת העבודה למחרת בבוקר.

יצא שהזמנים התפקששו והזמן היחיד שנשאר לי היה 3 בלילה. (הייתי בחופש.)

אוקי

אני מחבר את המודם בנייד לקיר - נכנס לאנשי הקשר ושולח את הפקס.

אחרי 3 צלצולים אני שומע "הלו" מנומנם.

אני אומר לעצמי "מי המטומטם שיושב ב 3 בלילה ליד הפקס בעבודה וגם עונה לו?"

מנסה שוב

שוב פעם "הלו" אבל הפעם קצת עצבני

הפעם גם אני מתעצבן

פעם שלישית - שוב "הלו" בצעקות פלוס כמה קללות.

בשלב הזה - הבנתי שיש כאן בעיה.

הסתכלתי על מספר הטלפון שהפקס מחייג אליו ולהפתעתי...גיליתי שאני מחייג לבית של אחד העובדים:lol:

מזל שלא היתה לו שיחה מזוהה:lol::lol::-D

פורסם

אחר צהריים אחד, אני מדבר עם חבר בסלולרי ובמקביל יוצא מהבית. עובר על הכל שלא שכחתי כלום-

משקפי שמש- יש

ארנק- יש

מפתחות- יש

סיגריות- יש

סלולרי- אוווף אני לא מוצא אותו... "רגע אחי (לחבר בטלפון) אני לא מוצא את הטלפון שלי..." :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...