Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לאשתי רכב מיני ש:לצורך נסיעה עירונית של כ 30 ק"מ ביום.

1)אמין עד כמה שאפשר - בשאיפה לא יראה מוסך מחוץ לטיפולים

2)שיהיה חסכוני

3)שרמת הבטיחות לא תהיה ירודה

(במקרה וממש נדרש אני יכול לטפס עד 30K)

מהחיפושים באינטרנט ודיבורים עם אנשים ננעלתי על סיריון ידני 99-00 ידני (קראתי שמנוע 1000 ואוטומט לא ממש טוב ביחד )ואפילו ניסית לחפש 1300 משנת 2001

כבר שבועיים שלא הצלחתי למצוא רכב נורמלי כזה

נשארו לי שבועיים עד מתי שאני צריך להשיג את האוטו

ורציתי להוסיף רכבים אופצוינלים לרשימה

)1מה עם שרייד אוטומטי 1300 (99-00)?

2)מה עם סוזוקי יורו סוויפט(אוטומטי?\ידני?) (האם נכון שהוא מאוד לא בטיחותי?! האם הוא אמין ?)

3)מה עם טויוטה סטארלרט?

4)עוד רעיונות בכיוון ??????

תודה מראש

מאייל

פורסם

אני ממליץ על פיאט פונטו. רכב פופולרי/עממי , נגיש לכל מוסך , חלפים זולים ועוד מעלות טובות רבות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כל הרכבים ברשימה שלך, כולל דייהטסו סיריון, עם בטיחות ירודה.

כל הרכבים ברשימה שלך חיסכוניים ונחשבים לאמינים.

אם יותר חשובה לך הבטיחות- תלך לכיוון של קליאו ידנית או, כמו שמר ברזילאי המליץ כבר, פונטו.

בכללי, בתקציבים כאלה גיר ידני מומלץ יותר מסיבות של אמינותו וגם רכב ידני יהיה יותר חיסכוני בדלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקשר לבטיחות ראיתי בחיפוש בפורום שלסיריון יש 3 כוכבים

בקשר לפונטו- הבנתי שהאמינות היא סבירה ולא יותר מזה

וכך גם שצעתי על הרינו קליאו

כמו כן הבנתי שהיפניות הכי אמינות וחסכוניות

פורסם

ממליץ על שרייד. בתקציב כזה מדובר על סדאן עם מנוע 1.5. רכב אמין, חסכוני ושוק מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איו בעיות אמינות מיוחדות לקליאו ידנית.

מנוע 1400 מוצלח וממודל 2001 הוא מגיע עם 98 כ"ס - בין החזקים בקטגוריה.

היפניות נחשבות ליותר אמינות אבל הן לא מתקרבות לרמת הנוחות של קליאו או פונטו.

רנו קליאו - אחד הרכבים היותר בטיחותיים בקבוצה של סופר מיני לזמנו.

גם פונטו וגם קליאו רכבים חיסכוניים.

גם ברכבים יפניים (כמו באירופיים) מה שקובע מבחינת האמינות זה היחס של הבעלים הקודמים - טיפולים בזמן ולפי הספר, עם שמנים טובים, סגנון נהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...