Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי בתקציב של 120-135 אלף , המלצות ?

eladkofman
שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן משפחתי מעוניינת לקנות בשעה טובה רכב חדש..מהניילון...יש לכם המלצות...התקציב הוא 120-135 אלף..

התלבטנו בין הרבה רכבים...פוקוס..מאזדה 3...קורולה...ניסאן טידה....אולי משהו אחר?... לפעמים יש תינוק ברכב+3-4 אנשים...

תודה מראש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להרכב נוסעים שציינת פורד פוקוס תהיה הכי מתאימה וגם בטיחותית.

מאזדה 3 צפופה מאחור, אין בקרת יציבות.

גם ניסן טידה פחות מרווחת מפוקוס.

לקורולה יש גיר שנוי במחלוקת.

פוקוס 2 ליטר תהיה גם מהנה לנהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבעלים של פוקוס 2 ליטר ובתור אחד שעמד באותה הדילמה לפני פחות מחודשיים ממליץ לך בחום על הפוקוס

אמינה בטיחותית מרווחת מאובזרת ומאוד נוחה

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב: מרווח הראש של הפוקוס מאחרוה מאוד מוגבל - לכו לנסות בסוכנות.

אנו שקלנו לקנות (גם 2.0) ופסלנו בגלל שלא הצלחתי לשבת זקוף מאחורה, ואני רק 184 ס"מ (וגם זה ביום טוב) :-)

בסוף מצאנו עצמנו רוכשים TSI של גולף וכמובן אנו נהנים מכל רגע.

בנוסף: הבגאז' של דגם ה- 5 דלתות של הפוקוס (הדגם היפה יותר) מאוד קטן.

מה לגבי רנו מגאן? מרווחת, בטוחה, עם בגאז' ענק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגאז' מאוד קטן???????

בB3 הוא מאוד קטן בפוקוס הוא בכלל לא קטן

ולגבי מרווח הראש אני לא יודע איך היה לך צפוף כנראה שישבת באוטו בסוכנות במשך 2 דקות

אני 192 ס"מ ואין לי שום בעיית מרווח מאחור באוטו הזה ולי יש את ה-5 דלתות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתצקיב הזה כדאי לשקול גם הונדה סיוויק.

פוקוס 2 ליטר כבר עולה 137K.

עוד מכונית מיושנת קצת אבל מרווחת ואמינה היא הקיה מג'נטיס שגירסת הבסיס שלה עולה 130K

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגאז' מאוד קטן???????

ולגבי מרווח הראש אני לא יודע איך היה לך צפוף כנראה שישבת באוטו בסוכנות במשך 2 דקות

B3בגאז' לא כזה קטן, אני לא מבין מה עושים כזה סיפור ממנו.

מכר שלי הזמין את הרכב בגרסאת 2 ליטר RXI, והבגאז' שם דיי קטן זה נכון, אבל הצלחתי לשים שם קניות בסופר ב650 שקל + תיק גב בסיסי בגודל תיקים לבתי ספר.

זאת אומרת שהמצב לא כזה נורא כמו שאומרים.

הבעיה בו שהבגאז' ממוקם גבוה ביחס למושבים והתחת של האוטו מעט נמוך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגאז' מאוד קטן???????

קוברה, זה לא אישי, וריבוי סימני שאלה לא מוסיף לצדקת הדרך שלך. אני מסביר שכמעט רכשתי את הרכב הזה, כך שאינך צריך לצאת למגננה שכזו.

העובדות כהוויתן הן ש: (א) אני אכן לא יכול לשבת במושב האחורי שם זקוף, ומה זה משנה אם ישבתי שם 2 דקות או 20? (אני מתכווץ עם השנים אולי, אבל לא ברמה הזו :-) ). הסבר אפשרי, אגב, הוא שהיחס בין ה- TORSO לרגליים שונה אצלנו. נניח אצלך הרגליים יותר ארוכות ולכן שאר הגוף לא נתקע בתקרה. לכן חשוב מאוד לכל אחד לבדוק בעצמו; (ב) הבגאז' אכן קטן. גם המוכרים בסוכנות מודים בזה. לצורך השוואה הוא קטן משל הגולף, ועגלת התינוק שלנו, למשל, לא נכנסת שם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אני לא מקורי אבל הייתי ממליץ על המאזדה 3 2.0 סדאן, רכב מצויין מכל הבחינות, מנוע חזק, מאובזרת, בטיחותית, התנהגות כביש מצויינת, סאנרוף, נהגתי על הרכב ונהנתי מכל דקה... וזה מאזדה אם תרצה למכור אותה בבוא היום זה יהיה מהר מאוד.

ואם נמאס ממאזדה ההונדה סיויק יכולה להיות אופציה טובה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...