Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מאזדה 6 חדשה , וברצוני להתקין חיישני רוורס , לאחר שיחה קצרה עם איש מכירות ב "רדיו מילאנו" קיבלתי מחיר של 900ש"ח כולל כמובן צג מראה + צביעה...

נאמר בנוסף שהמערכת מקצועית ומותקנת ברכבי יוקרה (לא שאלתי מה שם החברה)

נראה אמין ביותר,

האם יש למישהו ניסיון עבר בנושא?

תודה רבה.

פורסם

יש לי נסיון של למעלה משנתיים עם מערכת עלומת שם (סינית, מן הסתם) שקניתי ב280 ש"ח והרכבתי על ההיילקס שלי, רכב שטח שעובד קשה בבוץ ובאבק וטובל עמוקות במים מדי פעם.

המערכת עובדת נהדר, כמעט ללא פגם, ואני מניח שאם תשקיע במערכת יקרה יותר גם לא תתאכזב. מדובר במערכת עזר מצוינת.

יש למערכות האלה בעיה מובנית בקריאת מרחק של עצם שאין בו משטחי החזרה ניצבים לכיוון הרכב, כמו למשל בהתקרבות אלכסונית לקיר. גם בהתקרבות למוט ברזל, כמו תמרור למשל, לא הייתי סומך על זה אם לא התבצע זיהוי של העמוד ע"י המערכת. צריך להכיר את המגבלות ולנהוג בהתאם. מעבר לזה, שווה כל שקל.

פורסם

תודה רבה על התגובה במהירה :)

שאלה נוספת ברשותך - האם יש צורך בהוספת חיישנים בקדמת הרכב? האם זה נפוץ?

תודה.

פורסם

המערכת שיש אצלי מפסיקה למדוד מרחק מתחת ל30 ס"מ. בנסיעה קדימה רוב הנהגים מסוגלים להגיע להערכת מרחק טובה יותר בטווח קטן יותר מאשר המערכת, אז אני לא בטוח שיש כאן יתרון רציני. מאידך, כשמסתכלים על הפגושים השרוטים של כמעט כל הרכבים העירוניים בישראל, כנראה שאני נותן יותר מדי קרדיט לנהגי ישראל. מעוד אידך, בשביל המחיר הנמוך שזה עולה, זה כנראה שווה גם קדימה, רק צריך לזכור שזה לא ימנע את הדפיקות בפגוש שנגרמות מהנהגים האחרים, אלו שאין להם מע' כזו. ;-)

פורסם

נראה איך ילך עם האחורי ואז נחליט , וחוצמזה נראה לי שיותר מדי צפצופים באוזן זה לא כ"כ נעים :lol:

תודה , אעדכן לאחר ההתקנה,

יום טוב.

פורסם

נראה אמין ביותר,

האם יש למישהו ניסיון עבר בנושא?

יש ניסיון, המערכת אמינה ומדוייקת אבל לוקה מאד בתחום הבטיחותי.

חבל שלא הרצת חיפוש לפני שפתחת את השרשור, היה דיון נרחב על הנושא לפני מספר שבועות.

בשורה התחתונה, עדיף להימנע ממסכים משולבי-מראה. חפש מערכת שהתצוגה שלה היא חיצונית.

בהצלחה.

פורסם

רציתי לשאול על חיישנים של Dragon , הוצע לי ע"י המתקין של הספיריט ב 550שח כולל התקנה

הצע נמצא מעל המראה(צמוד לגג), נראה לי שעדיף ממראה נוספת,

האם אלו איכותיים?

תודה.

פורסם
נראה איך ילך עם האחורי ואז נחליט , וחוצמזה נראה לי שיותר מדי צפצופים באוזן זה לא כ"כ נעים :lol:

תודה , אעדכן לאחר ההתקנה,

יום טוב.

באאודי a8 יש גם קדמי וגם אחורי אורגינל והחיים הרבה יותר קלים בחניות בהתחשב בזה שהרכב גם ארוך.

פורסם

יש לך חיישנים מצויינים של חברת קוברה "העין האחורית"

יש לך חיישנים מצויינים של חברת "גארד קיו אל".

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הצע נמצא מעל המראה(צמוד לגג), נראה לי שעדיף ממראה נוספת,

תודה.

משהו לא ברור לי על ההחלטה למקם את הצג מעל המראה הקדמית...

הרי בנסיעה אחורנית, רוב הנהגים (אני רוצה להאמין) מסתובבים ומביטים אחורנית, כך שלא רואים את הצג.

ראיתי בביואיק שיש בה חיישנים מקוריים, הצג מותקן על הגג לפני החלון האחורי.

בהתקנה זו יש הרבה הגיון - אם מסובבים את הגוף רואים את הצג. וגם אם בוחרים לסוע אחורנית רק לפי המראה המרכזית, גם כן רואים את הצג, במראה.

פורסם

התקנתי את החיישנים (4) , וזה עובד לא רע בכלל , אבל צריך להתרגל....

המסך חובר לגג הרכב ממש מעל המראה כך שזה נראה מרשים וחלק מהרכה ללא חיווט בולט (לא מסוגל לראות חוטים בולטים :))

אני לא מאלה שמסתובבים הרבה עם האוטו ומשתחלים בחניות כל שאותי זה מספק.

שאני נוסע רוורס (תלוי איפה) אני משתמש גם במראה ואז יש את הצג , אם הראש מופנה לאחור אז יש צפצופים...

זה עניין של העדפה אישית , המתקין יבצע מה שנוח ללקוח.

• תוכן חדש...