Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי המון על בעיות המגאן -- גיר , חשמל , כרטיס , הגה לא נוח ושאר ירקות.

הרכב עצמו מפואר ומאובזר לחלוטין , כל תוספת אפשרית שיש לרנו להציע , נוח ובטוח בצורה מעולה.

מוזרות לי התלונות על הרכב הזה כי בתור בעלים של קליאו B שנרכשה חדשה בשנת 2001 לא נתקלתי בשום בעיה שירות או אמינות מצד היבואן והרכב נוסע כמו חדש כך שאני לא יודע אם כל התלונות נכונות.

הנקודה השניה היא שרוב התלונות נשמעו מפי אנשים שקיבלו את הרכב בליסינג. האם דגמים של ליסינג הם שונים מדגמים שקונית בצורה פרטית? לא ברמת האיבזור אלא בדגם המנוע או משהו כזה.

ובקיתור האם ישנן בעיות שבגינן לא כדאי לרכוז את הרכב הזה? קראתי המון בפורום ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית.

המון תודה על העזרה

פורסם

מגאן רכב מצוין. תבדוק היסטוריית טיפולים ותראה עם יש עקבות לבעיות חשמל, אם אין אני לא הייתי נבהל. נכון זה לא סובארו אבל אם היו ברכב בעיות חשמל למינהם הם בטח היו עולות כבר.

לגבי הגיר זה כבר נטחן פה, הוא גיר טוב ויש לו את היתרונות והחסרונות שלו. תבדוק אותו גם בהיסטוריית טיפולים לראות שלא היה בעיה מיוחדת. (חפש בפורום פרטים על AL4 - הגיר המדובר).

לא יודע בעיות על כרטיסים או מחשבים.

ההגה הוא חשמלי כמו שמקובל היום בהרבה מכוניות, הוא לא ממש מעביר מידע מהכביש ומרגיש די קל אבל אם אתה לא מתכן לקחת פניות כמו לואיס המילטון אז זאת לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

בהצלחה.

פורסם

יש לי מגאן, עם המוסך אף פעם לא היו לי בעיות, תמיד היו נחמדים ואדיבים ועשו עבודה טובה.

הבעיה העיקרית ברכב הזה היא תיבת ההילוכים, שעשתה בעיות בשתי רנו מגאן שהיו לי. יש עוד כל מני בעיות קטנות ומעצבנת, אבל לא משהו קריטי.

רכבי הליסינג זהים מבחינה מכנית ל 1600 האחרים, כך שפה לא ימצא הפתרון. הסיבה שרוב התלונות באות מאנשים שקיבלו אותם מליסינג, היא כפולה לדעתי:

א) יש הרבה יותר אנשים שמקבלים רכבים מליסינג מאשר קונים אותם מהחברה.

ב) אנשים שקונים רכב (או כל דבר אחר, לצורך העניין), בד"כ לא מודים בקלות שהם עשו טעות. לכן, לאנשי הליסינג יהיה יותר קל לספר אם הרכב עושה בעיות.

אם נתעלם לרגע מנושא האמינות, בהחלט מדובר ברכב טוב. בין ההגה הלא מתקשר למתלים הרכים, הוא לא ספורטיבי במיוחד, אבל מאוד נוח גם בעיר וגם בשיוט על כביש מהיר, מאוד מרווח, ומאוד בטיחותי.

"ai motoare capul doare"

פורסם
איך הרנו מגאן מודל 1994 1800 ידנית ? חסכונית , אמינה ?

מאוד.

ב 74' היה מודל יותר אמין של המגאן עם מנוע 2500 סמק וגיר רובוטי, כדאי לחפש גם אותו.

;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מאוד.

ב 74' היה מודל יותר אמין של המגאן עם מנוע 2500 סמק וגיר רובוטי, כדאי לחפש גם אותו.

;-)

איציק

התבלבלתי עם הרנו 19 , אני חושב שהן דומות.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...