Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפים מאוד, לדעתי אין צורך להחליף ל17''- 16'' יספיקו עם צמיג בחתך נמוך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש!

אם אהבת את העיצוב, תתחדש ותהנה. (אני אישית לא ממש אהבתי-זאת דעתי והטעם שלי).

תתחדש על האוטו, על הג'נטים ותהנה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אום ביטחון צריך לעלות בין 100 ל150 ש"ח. שמים אחד כזה בכל גלגל.

השקעה טובה לדעתי, כי במקרה של הרכב שלך - הג'נט לא מכוסה בביטוח.

אצלי יש שני סטים ,למרות שזה מכוסה בביטוח. גם אם לגנב יהיו 3 סוגים של בוקסות, ייקח לו הרבה זמן לגנוב... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בגימור שב-TSI שאני קניתי (טרנדליין) הגולף מגיעה עם טאסות (!!)

לגבי אום ביטחון - הציעו לי לרכוש במחיר כולל של 150 ש"ח (באוטו דיפו), האם המחיר הוגן? ישנן המלצות כלשהן?

אני לא מצליח להבין את מי שקונה רכב ב 150K וצפונה וזה נראה לו הגיוני לקבל טאסות...

אבל זה לא העניין.

אהבתי את הגאנטים (וגם זה לא העניין) המלצתי החמה נעילות ביטחון לגנטים ואני מדבר מנסיון אחרי שמצאתי את הVR6 שלי על בלוקים ואת הגנטים של BBS המקורים כנראה על איזו אונו בשטחים....

ממליץ לרכוש אום אולי מחו"ל (אולי דרך EBAY) כך יש פחות סיכוי שלגנבים יהיה מפתח מתאים.

אחרי הגניבה אני רכשתי ברגי נעילה בתאילנד...

150 ש"ח מחיר זול עבור הנועלים.

תתחדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הTSI בטרנדלייין עולה רק 140 ומשהו אלף ש"ח.

מה יגידו רוכשי BMW 120i שמקבלים רכב ב200K עם טאסות? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

142,000 ש"ח לפני אגרות המיסוי והרישוי למיניהן (ולפני תוספות, כמו: צבע מטאלי, חיישני חניה, רמקולים אחוריים וכו').

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ליאור, תתחדש... :-)

למרות שאני חושב שחישוקים לא יפים במיוחד והם נראים קטנים מידי - חובה לעלות מידה להבא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבר דיברו על עניין הג'אנטים וזה מה יש חבר'ה :)

לדעתי הג'אנטים חמודים מאוד אך כמו שאמרו קודם- רואים יותר מדי

גומי וזה קצת מכעיר את העניין..

בסה"כ אחלה, תתחדש! :)

פורסם

העובדה שכל החלק שאינו צלעות בג'אנט צבוע בשחור "מקטינה" וויזואלית את הג'אנט לדעתי.

חוץ מזה הוא שונה ומיוחד (דבר חשוב כשלעצמו).

אום בטחון עולה כפי שנכתב בין 100 ל- 150 ש"ח, תבדוק אם יש כזה מקורי לרכבך,

בד"כ הם קצת יותר טובים (עמידים לאורך זמן מבחינת ההברגה הייחודית שלהם).

אם אתה שם אום כזה, דע שמעכשיו בכל פתיחה של הגלגלים צריך לפתוח את האום ראשון, ידנית בלבד, ולסגור אותו אחרון.

הדבר נועד כדי להפחית עומס על ראש הבורג עצמו, ועל ההברגה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...