Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מסחרי עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקנגו רכב מאוד פשוט ופרקטי וחוץ מזה לא מתיימר להיות שום דבר.

אגב, בחיים לא קיבלתי כוויה מחתיכת הפח שתיארת, ובחיים לא יחסתי חשיבות לגימור פנים הרכב כי לא ראיתי ברכב שום דבר חוץ מרכב עבודה נטו .

הנקודה שלי היא שאם אצלי הוא עבר הזנחה ועדיין שירת אותי יפה מאוד למשך תקופה ארוכה, אני בטוח שבטיפול מסור הוא לא יאכזב.

רכב צבאי צמוד הוא רכב שמור? בחייך, זה שהרכב היה אצל בעל דרגה לא אומר שהוא לא קרע לא את הצורה.

בקיצור אני יכול למצוא הרבה אנשים שיסכימו איתי שקנגו הוא סוס עבודה אמיתי, וגם הרבה שיסכימו איתי שרכב צבאי הוא רכב קרוע - לא סתם זאת הדעה הרווחת על רכבים צבאיים, ומבחינתי הם לא מדגם מייצג כלפי שום סוג רכב שהוא.

פורסם
הקנגו רכב מאוד פשוט ופרקטי וחוץ מזה לא מתיימר להיות שום דבר.

אגב, בחיים לא קיבלתי כוויה מחתיכת הפח שתיארת, ובחיים לא יחסתי חשיבות לגימור פנים הרכב כי לא ראיתי ברכב שום דבר חוץ מרכב עבודה נטו .

הנקודה שלי היא שאם אצלי הוא עבר הזנחה ועדיין שירת אותי יפה מאוד למשך תקופה ארוכה, אני בטוח שבטיפול מסור הוא לא יאכזב.

רכב צבאי צמוד הוא רכב שמור? בחייך, זה שהרכב היה אצל בעל דרגה לא אומר שהוא לא קרע לא את הצורה.

בקיצור אני יכול למצוא הרבה אנשים שיסכימו איתי שקנגו הוא סוס עבודה אמיתי, וגם הרבה שיסכימו איתי שרכב צבאי הוא רכב קרוע - לא סתם זאת הדעה הרווחת על רכבים צבאיים, ומבחינתי הם לא מדגם מייצג כלפי שום סוג רכב שהוא.

אני יודע להבדיל בין רכב שמור למוזנח, יש רכבים שמורים בצבא.

אני האחרון שאגיד שרכבים צבאיים הם עיסקה טובה (השמורים בד"כ תפורים מראש, נמכרים לסוחרים שמקבלים טיפים)

ראיתי רכבים באזרחות שעדיף היה להישאר עם אופניים מאשר לקנות אותם.

זה שהרבה אנשים יסכימו, לא אומר שהם יודעים, דעה רווחת לא בהכרח דעה מנצחת.

שנתיים זו לא תקופה ארוכה לרכב.

הדבר היחיד שהצבא הוא מדד כלפיו ברכבים זו עדות לדגמים שנשמרו ושרדו בצורה יוצאת דופן, למרות ההתעללות בצבא, רק עוזר להבין שבאזרחות ישרדו עוד יותר יפה.

לדוגמא (לפי סדר יורד) טויוטה היילקס (עובר התעללות), פיאט פונטו (S75 שנים 96-7), פיז'ו 205 (תראה כמה עוד נוסעות אחרי שהיו צבאיות).

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

אני חושב שבתור כלל עדיף להתיחס לכול רכב משומש בחשדנות שאולי הזניחו / התעללו בו והכלל הזה נכון במיוחד ברכבים כגון : ברלינגו / קנגו והקוביות למינהן , מה שכן יש רכבים שיכולים לספוג התעללות והזנחה בצורה יותר טובה כמו אלו שאתם הזכרתם , אבל אם תוכלו להביע את דעתכם על הסקודה ואן פלוס ? אמינות / אחזקה / טיפולים ובכלל אם זו קניה טובה ?

פורסם
אם רק לנסיעות קצרות בעבודה, בלי חישובי פינוק ונוחות, סובארו טנדר יעשה (עדיין) את העבודה נאמנה (למרות שתוותר על 3 מקומות), תשקול גם סובארו סטיישן (לאונה או לגאסי), אם תמצא טנדר טויוטה בתקציב (דיזל) אל תסתכל בכלל על הק"מ, כנס תעשה סיבוב, מתאים לך - תיקח, מנסיון על כמה כאלו בצבא, שעברו חיים קשים מאוד, שורדים בצורה פשוט מדהימה!

תבדוק מחירים גם למיצובישי ספייסוואגון - יש שנתונים נמוכים, לא חסרים חלקים, ועם קיפול מושבים + גגון אני מאמין שהיא תספיק לך.

אני אוסיף גם את המיצובישי L300, הישנות הגיעו גם בבנזין, גם באוטומט, המחירים בריצפה, לא האוטו הכי כיפי שיש ובטח לא ההכי יפה, אבל לך הוא יענה על הצרכים בצורה טובה.

מצטרף להמלצות האלו, ואם יורשה לי, ברצוני להמליץ על כמה מכוניות נוספות.

קודם כל, טנדר פיז'ו 404, מדובר בסוס עבודה פשוט ואמין ביותר, תמורה מצויינת לכסף,

מקום שני -אופל רקורד סטיישן בגירסה מסחרית, מנוע 1700, גם כן רכב אמין ביותר, לא מתקלקל אף פעם.

ומקום שלישי, קטנה יותר אבל עדיין מאוד אמינה היא רנו 4 טנדר, כאן מדובר בהוצאות דלק ואחזקרה אפסיות.

*מקווה שהרמז שלי ברור.

פורסם

בוקי, אכן מכוניות מצויינות (פשטות=אמינות) אבל אני חושב שכבר די קשה להשיג כל אחת מהן :roll:

(ת'אמת, אני עדיין מנסה להבין אם זה נכתב בציניות :shock:).

פורסם

מה יש להבון - הבחור מציע לקנות מכוניות בנות 20, בטענה שהן עדיפות על קנגו בת 5-6.

אז הלכתי עוד יותר רחוק והצעתי מכוניות בנות 30, לפי ההגיון שלו הן עוד יותר עדיפות.

פורסם
מה יש להבון - הבחור מציע לקנות מכוניות בנות 20, בטענה שהן עדיפות על קנגו בת 5-6.

אז הלכתי עוד יותר רחוק והצעתי מכוניות בנות 30, לפי ההגיון שלו הן עוד יותר עדיפות.

רכב שנת 94-6 לא מספיק לעבודת צבעי?!

(דרך אגב 14 שנים זה לא עשרים)

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

הפורמן, אם היא דיזל 1900 היא תמורה מעולה למחיר.

יש לי את גרסת הפרייבט וזה פשוט סוס עבודה, שים דלק וסע. קניתי עם 316 אלף קילומטר וכבר עשיתי כמעט 10 אלף ב 4 ומשהו חודשים בלי שום בעיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאחר שהתיעצתי איתכם וגם עם המוסכניק שלי ( אדם אמין ביותר מזה 9 שנים שאני מטפל אצלו ועמד בכבוד בהרבה יותר ממבחן אחד ) ועם עוד מוסכניק ( נכון שהם עלולים להיות אינטרסנטים - אבל גם אתם כאן ) ההחלטה נפלה על הסקודה ואן פלוס מתאים ביותר - התקציב ( בלי עין הרע ) התגמש כלפי מעלה ( עובדים ~) - עכשיו נותר רק למצא אחת יפה עם קילומטרז' נמוך ככול האפשר במסגרת ההיגיון .

• תוכן חדש...