Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי- הרגע הרמתי מכסה מנוע וראיתי שנוזל הגה הכוח נמצא מתחת למינימום.. ממש רק איזה ס"מ וחצי של גובה...

הבעיה שניגמר לי הבקבוק שמן שהיה בבאגאז..

כמה שאלות: באופן כללי: הנוזל הזה מקביל לשמן גיר של אוטומט?

והאם עלול להיגרם נזק או בלאי כתוצאה ממחסור נניח ואני יסע ככה יום יומיים?

פורסם

זה כמו שתגיד "האם נסיעה ללא שמן מנוע עלולה להזיק לרכב"?! :shock:

אל תהיה הלם, לשמן יש תפקיד מוגדר בכל רכיב במנוע, מן הסתם היעדרותו תגרור לאי אלו בעיות והשלכות.

עדיף שלא תנהג על הרכב, תקנה שמן, תמלא את החסר וגש למוסך לבדוק מה הגורם להיעלמות/נזילת השמן.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

תנסה לחפש בתחנות דלק יכול להיות שיש להם

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
הייתי בודק נזילות או בעייה במשאבה...

למיטב ידיעתי מפלס שמן הגה כח לא אמור לרדת אלא אם כן משהו לא בסדר.

אני לא בטוח בקשר לזה...

הופיע לי גם בעיית של רעש מוזר בזמן נהיגה כאשר אני פונה שמאלה ולוחץ על הגז...

הליכה למוסך ובדיקה של המכלולים העלתה שחסר רק שמן הגה-כח... מילאנו והכל תקין... לא נגרם שום נזק כמו כן... אבל המערכת שלמה... ואפילו המוסכניק לא ידע איך זה שחסר... אולי המערכת לא סגורה הרמטית 100%....

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...