Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

לאחר חיפושים נרחבים נאלצת לפתוח נושא חדש.

אתמול שטפו לי את הרכב ונכנסו מלא מים לפנס האחורי.

אין לי מושג איך הם חדרו אבל זה ממש הרבה מים, לא רק אדים. הפנס נראה שלם לגמרי וגם גומיות מסביב.

אולי מישהו נתקל בבעיה כזו?

רכב נוסע וכל הפנסים עובדים, אבל כנראה כן היה איזשהו קצר כי אין התראה כאשר משאירים פנסים דלוקים ומכבים את המנוע.

קודם הוא תמיד צרח עליי :)

מה אפשר לעשות לבד, אם בכלל.

תודה

פורסם

כניראה שגומיות של הפנס ייבשות או שיש סדק שלא שמת אליו לב.

במקרה כזה מחליפים פנס - סיפור של כמה מאות שקלים.

החלפת פנס אינה דורשת בד"כ כלים מיוחדים, במיוחד שמדובר באחורי, אך כן דורשת קישורים טכניים בסיסיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה כול לעשות חור קטן לניקוז גם לי הייתה בדיוק אותה בעיה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...