Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם.

אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי שרשור ראוי בנושא.

ביום שישי הקרוב יש לידידה קרובה שלי יום הולדת.

היא גם האקסית שלי, אבל בואו לא נתייחס לזה כי אין כוונה לחזור אליה.

מה אני יכול לעשות/לקנות/לתת לה ליום ההולדת?

לא מעשנת, לא שותה, לא יוצאת יותר מדי, לא יכול להיות בגדים, ואני לא רוצה שהיא תקבל את הרושם שאני רוצה לחזור אליה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עגילים במיכל נגרין, כולן אוהבות אותם, נעים בין 60 ש"ח וצפונה. אם היא לא תאהב אותם - תמכור לי ואני אתן אותם לחברה שלי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא מעשנת, לא שותה, לא יוצאת יותר מדי

מפילה פלסטרים במזדרון, מריחה מוזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ואני לא רוצה שהיא תקבל את הרושם שאני רוצה לחזור אליה.

מנוי לשלושה חודשים ב- JDATE

אירית

פורסם
זאת לא היא...

אני מדבר על מישהי שהייתה החברה שלי במשך חצי שנה, לא יומיים.

אם היא הייתה חברה שלך חצי שנה, אז אתה יודע מה היא אוהבת או תחומי התעיינות שלה....

פשוט על תקנה לה משהו מפציץ, כאילו היא חברה שלך.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

דיסק או בגד (לא תחתון!) הם די סטריליים. אם תכשיט אז משהו כזה יומיומי- לא נוצץ מדי.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

לאיפה הפורום הזה נופל... :lol: מתנה לאקסית?! :shock: מי שמע על זה בכלל?! אולי איזו נעל יפה, וזהו. לא יותר מדי... :idea: (לא האמנתי שהפורום ייפול לתהום כזו עמוקה... :wink:)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

נעליים זה יותר מדי. מה גם שאישה בדר"כ לא תנעל כל נעל. אל תלך בכיוון הזה- ידידים לא קונים נעליים.

ושטן של 106- אתה רוצה אולי גם שישלח לך תמונה אחרי המדידה?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

שטוטית, אורן ישמח לקבל תמונה רק אם זו רוסיה, ואם את כבר שולחת אז תצרפי אותי על הדרך :wink:

יוסי - אין שום סיבה לקנות לאקסית מתנה.

אם אתה באמת לא רוצה לחזור אליה, תקנה לה דובי ב-30 שקל וסגור את העניין.

• תוכן חדש...