Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת חברה - ממה להיזהר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לכם רעיון לפטנט, אז קודם כל תממשו אותו ותרשמו את הפטנט. פטנטים נרשמים כל יום בכל העולם...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אם יש לכם רעיון לפטנט, אז קודם כל תממשו אותו ותרשמו את הפטנט. פטנטים נרשמים כל יום בכל העולם...

צודק,

הידעת שהעלויות סביב רישומו של פטנט עולות הרבה יותר מאשר להקים חברה. לפעמים העליות הן כאלה שלא מאפשרות לאדם מן הישוב לרשום פטנט בלי שיתחלק עם מישהו בעל ממון בהוצאות הכרוכות בכך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בתור אחד שמעורב בסטרטאפ מעל שנתיים ,

בשלב הראשון (השנה וחצי הראשונות) , גם לא נפתחה חברה באופן רשמי , המשכורות וההוצאות שולמו דרך חברת אחזקות צד ג' אשר לתוכה הוזרמו כספים כ"הלוואת בעלים",

בנוגע לפטנטים רשמנו מספר פטנטים בארה"ב , אבל מכיוון שבהתחלה ,לפני שהיו משקיעים , לא היה את הכסף לשלם על כך,

בוצעה מעין מניפולציה בה הפטנט מאוחסן במשרד הפטנטים האמריקאי, אבל לא רשום בצורה רשמית, ואת הזכות עליו מחדשים מדי שנה בחינם (או בעלות נמוכה)

אני לא יודע/זוכר יותר מדי פרטים על התהליך, כי אני יותר התמקדתי בפיתוח הטכנולוגיה ולא ברישום המעשי של הפטנט,

וגם עבר דיי הרבה זמן, וכיום אני לא מתעסק במנהלה הזאת בצורה שוטפת, אבל אני אנסה להזכר מחר מה הכינוי המקצועי באנגלית לרישום פטנט בצורה זו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אין מטרות ואין פעילות אז לא צריך חברה, במצב של היום, בטח שאין צורך ב"חברת מדף" ריקה מתוכן.

אם יש לך שאלות ספציפיות, אתה מוזמן לפנות בפרטי.

בגדול, חבל לפתוח סתם חברה, כאשר אין פעילות ואין מטרות.

• תוכן חדש...