Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכבים פרטיים (ספוטיבים/משפחתיות)יש בין השנים 89 - 97 (או יותר חדשים בתקציב נמוך) קיימים למכירה בארץ?

תודה מראש לעונים

פורסם

יש את אלפא 75 שהיא לא רק עם הנעה אחורית אלא גם גיר אחורי, יש קורבט, פונטיאק פיירבירד, BMW, מרצדס, מזדה MX-5 (אם אני לא טועה היא גם עם הנעה אחורית).

מה התקציב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל סוגי הוולווים 240, 740, 940, 960, 760 (נדיר ולא מומלץ)

שברולט קפריס (עד 89 הדגם המרובע בלבד).

מרצדסים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

סוזוקי סמוראי, סוזוקי ויטארה.

דייהטסו שרמנט.

אופל פרונטה.

דייהטסו פרוזה.

JEEP CJ.

טיוטה היילקס.

מאזדה B200/B2500.

מיצובישי מאגנום/L200/L300.

מספיק?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דיהטסו שרמנט

ואם הרמז לא היה ברור אז הנעה אחורית אינה מבטיחה נהיגה מהנה יותר.

דוגמא לא כל כך מוצלחת..

השרמנט מבוססת על ה-AE86 האגדתית.

אביחי

פורסם

אביחי השרמנט חלשה וישנה מדיי רכב סטנדרטי לא יהיה מהנה מי יודע מה, אני מניח שבגלל שהתקציב נמוך הבחור לא מתכנן השתלה/גדישה/הקשחה וכו...

פורסם

בימרים.

מרצדסים.

מיאטות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הכוונה לרכב דיי ישן שלא עולה הרבה אבל יש לו קצת כוח לפרפורים קצת לא צריך הרבה

למשל כמו האוטו הזה

ומה זה הדגם הזה דרך אגב?

פורסם

זאת הונדה סיביק (כתוב בתיאור הווידיאו בצד ימין), והיא לא הנעה אחורית. לפחות לא במקור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שם לב שכבר בכמה שרשורים אתה כותב שאתה רוצה אוטו שעושה פרפורים, אתה שואל על רייסים באוטומט עם רכב של ההורים, וכו'...

אתה מוביל את עצמך למקום שלא יצא ממנו שום דבר טוב, שים לב לזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני שם לב שכבר בכמה שרשורים אתה כותב שאתה רוצה אוטו שעושה פרפורים, אתה שואל על רייסים באוטומט עם רכב של ההורים, וכו'...

אתה מוביל את עצמך למקום שלא יצא ממנו שום דבר טוב, שים לב לזה.

רב השאלות הם רק לידע כללי

וחוץ מזה זה שאני צעיר אומר שאני לא יכול לעשות את מה שגורם לי להנעה

וזה שאני עובד לבד בשביל האוטו שלי אומר שבגלל גילי איני יכול להנות מדברים שאני אוהב

זה כמו שאני יגיד לך שלא כדאי לך להתעסק ברכבי אספנות בגלל גילך

פורסם
זאת הונדה סיביק (כתוב בתיאור הווידיאו בצד ימין), והיא לא הנעה אחורית. לפחות לא במקור.

זה שזה הונדה סיוויק אני רואה אבל איזה דגם איזה שנה בערך?

עריכה: טעות בציטוט

• תוכן חדש...