Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תופעה של ג'נסיס זאת תופעה נכונה נאדר!

סוף סוף אנשים הולכים בעדר אחרי מוצרים איכותיים באמת וכאלו שנותנים תמורה.

אלו מגברים לא לכמה שנים אלא לעשרות שנים בשימוש נכון.

אין הרבה מגברים בעולם שיכולים לתת ביצוע יותר טוב מג'נסיס סדרה III,

לא ה VRX של אודיסון/קומפיטישן של זאפקו/ברקס (לא נותן תמורה למחיר!)/לא הסדרה הגובהה של ARC AUDIO

אני בספק אם יש הבדל בין הגנסיס למקינטוש מבחינת שמיעה וביצוע, הנתונים כמובן שונים ועבודה בהיתנגדויות וכו'..

אבל הבדל שמיעה בספק אם יש.

כל המגברים הנ"ל מעולים (וגם עולים זהה אפשר להגיד) אבל אין בהם שום דבר טוב יותר ממגברי הג'נסיס כך שקנית ג'נסיס

(אם להשיג במחירים הגיוניים) סה"כ נכונה מאוד.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לא בהכרח תופעה נכונה מנואל עם שם מודגש, כמו שצריך לדעת לשדך את המגבר הנכון לרמקול הנכון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אין הרבה מגברים בעולם שיכולים לתת ביצוע יותר טוב מג'נסיס סדרה III,

לא ה VRX של אודיסון/קומפיטישן של זאפקו/ברקס (לא נותן תמורה למחיר!)/לא הסדרה הגובהה של ARC AUDIO

אני בספק אם יש הבדל בין הגנסיס למקינטוש מבחינת שמיעה וביצוע, הנתונים כמובן שונים ועבודה בהיתנגדויות וכו'..

אבל הבדל שמיעה בספק אם יש.

מנואל, אפשר לדעת על סמך מה הטיעונים הללו? האם שמעת והחלטת? קראת אינסוף השוואות וביקורות? על סמך מה בדיוק?

פורסם

מנואל: בהחלט מגבר מצוין ואין על זה ויכוח לפחות ממה ששמעתי אצל עופר, העניין אם אנשים מתחילים להשקיע למה דווקא ג'נסיס ולא מגבר HI-END אחר. אתה בטח זוכר את התופעה של פוקל וגם הירץ שחצי מהפורום השקיעו במותגים האלה רק בגלל שמדברים עליהם הרבה בפורום הזה. בנוגע לשוני בין מקנטוש וג'נסיס, יש הבדל עצום, מגבר של מקנטוש מוציא סאונד (קר) נאט'ורל, ואני בטוח שיש הרבה חברה בפורום שיתאכזבו שישמעו אותו. וג'נסיס (עם הנסיון הקלוש שיש לי איתם) סאונד נאט'ורל בתוספת מתיקות. זה מה שהצלחתי להוציא.

לגבי רכישה, שלא נגיע אלי גם אני עושה רכישה עיוורת אבל לפחות הסתמכתי על הרבה דברים חוץ מהמלצות של חברים בפורום.

לפותח הת'רד ג'נסיס לא יאכזבו אותך בחיים, אבל תשמע קודם.

פורסם

ROIEV אני מצטרף לנאדר . אתה לא ממש יודע לקנות על עיוור . בשביל לקנות על עיוור צריך לשמוע כמה מערכות היי אנד בשביל לדעת בכלל מה ניתן להוציא ממערכת ומה הטעם שלך (זה לא חייב להיות במערכות לרכב , למרות שרצוי ) , ואח"כ צריך נסיון (שבו יש טעויות בהתחלה שמהם לומדים גם ) של לקנות ,ושזה לא מוצא חן בעינך ,עד שאתה לומד איך לסנן מידע שיתאים לך . זה לא דבר פשוט . אז לך ותשמע משהו אחר ואח"כ תחליט על מגבר של 5K

ומנואל , האודיסון לענ"ד לא (אני בכלל לא אוהב אותם , ולא לא שמעתי ), אבל על סמך מה הורדת את הקומפטישיין של זאפקו ואת הארק אודיו אם מותר לדעת ? למה אתה חושב שהארק אודיו לא אנדר ראטד ? במיוחד בסדרות הגבוהות שלהם ? וממתי לעזאזל מגבר היי אנד של זאפקו שיוצר ותוכנן בידי המתכנן של זד אודיו (שכחתי כרגע את שמו ) הוא לא טוב מספיק ?

בברכה יהודה

פורסם

טוב תרדו מזה המגבר שרציתי לרכוש הייה מתוקן, כנראה ויובא מרוסיה.:-(

אתמול ששאלתי את המוכר עם יש לי אחריות אז הוא אמר שכן... ושהוא האחריות.:roll:(אין אחריות של ג'נסיס)

קיצור מצטער על כל השירשור הנ"ל.

כניראה שזה לא הגיוני המחיר 5000ש"ח לג'נסיס חדש+אחריות.

פורסם

המגברים של ג'נסיס ממש לא מוסיפים מתיקות לעניין.

תרשה לי לצטט מבדיקה שעשו למגברים של ג'נסיס סדרה 3.

straight line with gain

:) זה מספיק.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני לא מספיק וותיק בפורום, אבל במעט שהייתי פה הייתי עד כבר ל-3 תופעות עדר.

אני לא יודע אם גם כאן זה המקרה, אבל יודע בוודאות שיש יבואנים בעלי מעל 3 יוזרים בפורום עם רקורד הודעות נכבד שמתפרש אצל הרבה אנשים כמביני עניין בתחום וחבל.

מגברי ג'נסיס יצא לי לשמוע והם בהחלט טובים אבל אני לא רואה בהם עילוי כלשהו ויכול להשוות את התוצאה שהם נותנים לעוד מגברים רבים.

אני מזמין את אנשי "הקנייה העיוורת" לקרוא קצת ביקורות בחו"ל ומבחני השוואה למגברים. נכון גם שם לא כולם אובייקטיבים אבל מעולם לא ראיתי מישהו מצהיר על הבדל בין המתיקות של מגבר ג'נסיס ומקינטוש וכו', איך מודדים את זה בכלל? בדר"כ ההבדלים הם מינוריים ברמות האלה ורק תחת מאמץ.

ולסיום, חום של מגבר מודדים עם מד-חום, מגבר חם זה לא דבר טוב :)

מי שרוצה מגבר טוב שיחפש נאמנות למקור, לא חום, לא מתיקות ולא מדבקה שהודבקה בעבודת יד.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

focalist :

לגבי הגנסיס- לדעתי ומנסיוני הלא מועט בכלל עם מגברים שונים של גנסיס הם מהמגברים הטובים ביותר. אני אישית לעולם לא טענתי ואני לא טוען שיש להם סאנוד מתוק או כל דבר אחר. יש להם סאונד נקי כמו שהוא אמור להיות. גנסיס מאז ומתמיד הצהירו עליהם כ pure sound - לא יותר ולא פחות מאשר המוזיקה כמו שהיא. אני לא מכיר אף אחד שקנה גנסיס בגלל שיש לו סאונד מתוק. מי שקנה גנסיס קנה בגלל שהמגבר אמין איכותי ומגביר את הסאונד כמו שהוא.

לגבי החום - כמו שנאמר , ככל שהמגבר חם יותר זה סימן טוב יותר .. זה פשוט אומר שפיזור החום עובד בצורה נכונה והחום מתועל מתוך המגבר החוצה ולא נשאר בתוכו .

לגבי עניין היבואנים שמשווקים את עצמם בצורה סמויה - אני ושאר הנהלת הפורום עושים ככל שביכולתינו על מנת למנוע מבעלי אינטרסים כל שהם לנצל את הבמה של הפורום ולהשפיע על אנשים לטובת האינטרסים האישיים שלהם. אם יש לך או למישהו פה מידע/חשש לגבי יוזר מסוים שהוא לא תמים מוזמן ומתבקש לדבר איתי או עם כל מנהל אחר על העניין ונעשה ככל שביכולתינו על מנת למנוע תופעה מגעילה זו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מגבר טוב יודע להראות לנו את האיכות של הרדיודיסק:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
ROIEV אני מצטרף לנאדר . אתה לא ממש יודע לקנות על עיוור . בשביל לקנות על עיוור צריך לשמוע כמה מערכות היי אנד בשביל לדעת בכלל מה ניתן להוציא ממערכת ומה הטעם שלך (זה לא חייב להיות במערכות לרכב , למרות שרצוי ) , ואח"כ צריך נסיון (שבו יש טעויות בהתחלה שמהם לומדים גם ) של לקנות ,ושזה לא מוצא חן בעינך ,עד שאתה לומד איך לסנן מידע שיתאים לך . זה לא דבר פשוט . אז לך ותשמע משהו אחר ואח"כ תחליט על מגבר של 5K

ומנואל , האודיסון לענ"ד לא (אני בכלל לא אוהב אותם , ולא לא שמעתי ), אבל על סמך מה הורדת את הקומפטישיין של זאפקו ואת הארק אודיו אם מותר לדעת ? למה אתה חושב שהארק אודיו לא אנדר ראטד ? במיוחד בסדרות הגבוהות שלהם ? וממתי לעזאזל מגבר היי אנד של זאפקו שיוצר ותוכנן בידי המתכנן של זד אודיו (שכחתי כרגע את שמו ) הוא לא טוב מספיק ?

You are invited to hear Audison VRX in my car. I am sure you will change your mind.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

לא הייתי מוריד ארק אודיו משום דבר

ובטח ובטח לא מהתחרות מול אודיסון וג'נסיס

אחרי הכל ארק אודיו נחשבים לאליטה

פשוט בארץ, אם לא יודעים לבטא את השם או אם לא שמעו על זה, זה לא שווה

"בראקס? נשמע כמו משהו שהכלב שלי עושה בחצר" :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הגזמת אליקו !!! בראקס ...

אל תגזים חבר, אחד המגברים שבאמת אהבתי מכל סדרות ההיי אנד. הזדמן לי לשמוע מערכת היי-אנד שמורכבת ממגבר בראקס מהסדרה הגבוהה וסט קומפוננט של K2P, עד עכשיו לא אשכח את הצליל המדהים שהוציא המגבר הזה מהקומפוננט

• תוכן חדש...