Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שהאוטו המסכן והישן שלנו מת לגמרי אחרי תאונה (בלנו) החלטנו לקנות רכב יד שניה/ראשונה מאוטו שי (יש למישהו הערות?)

בין המכוניות שהתלבטנו בינהם :

• מיצובישי לאנסר 06 נפח 1.6 עברה 50K
  • ניסאן אלמרה 05 נפח 1.8 עברה 100K
  • יונדאי אלנטרה 05 נפח 1.6 עברה 80K
  • מאזדה 3 05 נפח 1.6 עברה 60K
  • חשבנו אולי גם על סיויק אבל היא דיי יקרה, ואולי גם על אימפרזה אבל אומרים שדיי קל לגנוב אותה :shock:

מה דעתכם מבחינת ביצועים, אחזקה , טחינת דלק?

תכלס האוטו הוא לא בשבילי (שכן יש לי זמן עד לטסט) אלא בשביל אבא שלי שכבר לא מי יודע מה צריך לעצמו אותו סוס.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

בעדיפות ראשונה הפרפקט ובעדיפות שניה המזדה - 3.

הבעיה שלי היא הק"מ המטורף של הרכבים.

נוסיף לזה שכנראה רוב הרכבים שימשו בעברם כהשכרה.

נקבל תוצאה לא רצויה.

דעתי האישית, תחפשו רכב מאדם פרטי, ואם זה טרחה רצינית, אז תלכו על רכב טרייד אין יבואן/ליסינג מחברה מוכרת בעל ק"מ נורמלי.

בהצלחה!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני חושב שמאזדה 3 היא העדיפה אם הרכב במצב טוב. זה רכב בעל שוק שיהיה קל למכור אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...