Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין C5 ל-407 למאזדה 6 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכוניות ברמה הבסיסית יענו קב' 4 (147000 ש"ח).

הסיבה שבחרתי באילו הן בעיקר בגלל 6 כריות אוויר.

הקריטריונים החשובים הם: בטיחות, נוחות, התנהגות ותא נוסעים מפנק.

על מי אתם ממליצים והאם יש הצעות נוספות?

על פניו נראה שה-C5 היא הבחירה הנכונה אך לפי מה שנאמר לי בגלל החלפת דגם לא ניתן להשיג את דגם זה יותר.

ברור לי שה-407 יותר נוחה אולם עיקר ההתלבטות שלי היא בחישוב הכלכלי דהינו למי עלות שוטפת יותר גבוהה (דלק + ביטוחים)?

פורסם

הC5 היא הנוחה ביותר מבין ה3 וגם לדעתי המרווחת ביותר, לפחות בסביבת נהג. אני מסייג את זה כי לא נסעתי ב6 החדשה.

לא חושב שיהיה הבדלים משמעותיים במחיר האחזקה והביטוח.

קח את הרכבים לנסיעת מבחן ותוכל להתרשם יותר טוב.

פורסם

לדעתי המאזדה 6 לוקחת בענק למרות עלויות ביטוח וטיפולים גבוהים יותר בשל העובדה שמחיר המכירה שלה כמשומשת יקזז את העלויות השוטפות היקרות יותר, ובעיקר בשל העובדה שהיא המודרנית מבין השלוש שנבחרו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה 6 לדעתי רמה אחת מעל כולם,מרווחת מאוד גם לנוסעים מאחור, אמנם פחות נוחה מהפגו והסיטרואן, אבל רמת בטיחות גבוהה (5 כוכבים), אמינות (מאזדה כמובן), התנהגות מצויינת, שכירות גבוהה וכתוצאה מכך אובדן ערך נמוך על הרכב.

פורסם

גם לסיטרואן יש 5 כוכבים בבטיחות, אבל לא כדאי לקנות אותה ברגע זה בגלל שבתוך חודשיים-שלושה (תקנו אותי עם אני טועה) יצא הדגם החדש, שיהיה יותר גדול,מרווח,בטיחותי (7 כריות ואפשרות ל-9),מפואר ולדעתי האישית ,מתוך תמונות גם יותר יפה.

לדעתי הפיג'ו תיהיה יותר נוחה (מה-6) מבחינת נוחות נסיעה אבל שמעתי שהיא צפופה קצת מאחור (דיברו עלית לא מזמן,בדוק בחיפוש).

6 החדשה,אני ממש לא יודע.

פורסם

הפיג'ו ממש לא נוחה ואינה דומה בכלל לאחיותיה ליצרן בעניין הזה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם

היום בשעה טובה ולאחר נסיעת מבחן הזמנו מאזדה 6. עכשיו רק נשאר לחכות חודשיים שהרכב יגיע.

שוב תודה

פורסם
מאזדה 6 לדעתי רמה אחת מעל כולם,מרווחת מאוד גם לנוסעים מאחור, אמנם פחות נוחה מהפגו והסיטרואן, אבל רמת בטיחות גבוהה (5 כוכבים), אמינות (מאזדה כמובן), התנהגות מצויינת, שכירות גבוהה וכתוצאה מכך אובדן ערך נמוך על הרכב.

מאזדה 6 החדשה עוד לא נבחנה במבחני הריסוק, כך שאני לא מבין מאיפה הבאת את הנתון הזה?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...