Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות צבאי בארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון גדול, באמת. אם אתה מתכוון לחיות שם את מרבית חייך, זה רק הגיוני וצודק שתשרת בצבא שם ולא כאן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שחי בארה"ב כבר שנה וחצי, יש לדעת שאחרי שירות צבאי אתה מאוקלם רק בשטח שבין המיסיסיפי לרוקיז, או בקרב הקהילות ההיספניות.

שתי הקהילות הללו, הן לא בדיוק אלו שאתה רוצה לחיות בהן. הצבא כאן הוא לא צבא העם, אלא צבא של שכירי חרב כפי שכתבו מעלי. הוא משמש בעיקר למוביליות חברתית מנמוך מאוד לבינוני, ולכל מיני כאלו שהיו צריכים את הכסף (כמובן שיש גם חריגים). באזורים המפותחים יותר של ארה"ב, אף אחד לא באמת יתרשם ממך כי שירתת בצבא.

אנקדוטה מעניינת: במשך תקופה מסויימת עבדתי על הקו ניו יורק-דאלאס. בניו יורק ראיתי לא פעם מפגינים נגד המלחמה, וחולצות Bad Bush הן שיא האופנה. בדאלאס לעומת זאת, ישבתי במשרדי ההנהלה של חברה פיננסית גדולה למדי, ועל הקיר היו תמונות של יחידות שהחברה מאמצת באפגניסטאן ועיראק, ותמונה אחת מבטן מפציץ B-52, שעליה כתוב: Take this Osama! From ****** Financial

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רעיון גדול, באמת. אם אתה מתכוון לחיות שם את מרבית חייך, זה רק הגיוני וצודק שתשרת בצבא שם ולא כאן.

בהנחה שהוא לא ישלח עם כוחות פורסים לעירק או במקרה ""הטוב"" לאפגניסטן, מספר ההרוגים האמריקאים בעירק הוא 3849 ובאפגניסטן 457.

הצד הטוב של השירות הצבאי שם, נקודות זכות באמריקן איידול.

לא יותר פשוט להתחתן עם איזו אמריקאית, תמיד תהייה לך האפשרות להתגייס אם תרצה לברוח ממנה

אירית

פורסם

לא יותר פשוט להתחתן עם איזו אמריקאית, תמיד תהייה לך האפשרות להתגייס אם תרצה לברוח ממנה

אירית

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אם אתה מתחתן עם אמריקאית ועובר לחיות שם, אז תוכל לקבל בשלב כלשהו מלבד הגרין קארד גם אזרחות, ואז לא תצטרך להצטרף לצבא. בכל מקרה הגרין קארד יפתח לך הרבה דלתות שם מבחינת החוקיות ואז תוכל לבדוק את אפשרות הצמיחה העצומה שאתה מצפה לה.

רק אל תשכח שגם שם הכסף לא גודל על העצים ואם אתה מובטל אז חייך יהיו הרבה יותר קשים מאשר פה.

בריאות לכולם!

פורסם

אזרחות אירופאית לא מספיק טובה?

אני מוכנה בעבור 5000

להתחתן אתך, עשינו עסק?

אירית

פורסם

כמה עובדות:

כדי להתקבל לצבא ארה"ב אתה צריך גרין קרד מינימום, וגם תעודת בגרות מבית ספר בארה"ב, ועוד כול מיני חרטות.

הקישור ששמו פה מדבר על קבלת אזרחות לאלה שמשרתים, כלומר, לחילים והמשפחות שלהם שאין להם אזרחות, כמובן שיש להם גרין קארד, אחרת לא היו בצבא.

בקשר למה שניטץ' כתב....כדי שלא ניכנס לויכוחים....מדוייק מספיק.

ואפילו אם תאורטית היו מקבלים אותך, עצה ידידותית: עזוב.

וזה ממשהו שיש לו 2 קרובים ששירתו בעירק.

פורסם
בקשר למה שניטץ' כתב....כדי שלא ניכנס לויכוחים....מדוייק מספיק.

מה שכתבתי היה קיצוני יחסית, בגלל זה כתבתי שיש יוצאי דופן, ע"ע פאט טילמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה שכתבתי היה קיצוני יחסית, בגלל זה כתבתי שיש יוצאי דופן, ע"ע פאט טילמן.

הבנתי מה שניסית להגיד,

ולכן, לא טענתי אחרת.

למרות..

שזה לא מדוייק, ותלוי בהרבה באזור הגאוגרפי, כמו שאמרת.

כמו כן, להרבה חברות(כמו המפגרים שמעסיקים אותי) יש העדפה רצינית ליוצאי צבא, אפילו אם הם לא מתאימים למשרה בכלל.

פורסם
אזרחות אירופאית לא מספיק טובה?

אני מוכנה בעבור 5000

להתחתן אתך, עשינו עסק?

אירית

לא רע בכלל.

מה מיקומך באירופה?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
כמו כן, להרבה חברות(כמו המפגרים שמעסיקים אותי) יש העדפה רצינית ליוצאי צבא, אפילו אם הם לא מתאימים למשרה בכלל.

נו, ראית מה כתבתי על ההתנסות שלי בטקסס :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
לא רע בכלל.

מה מיקומך באירופה?

גרמניה בקלן

אירית

פורסם
גרמניה בקלן

אירית

משו משו..

חשבתי את בכלל בארץ.

את באמת מחפשת חתן?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.

• תוכן חדש...