Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם...

אני אתאר בסדר כרונולוגי את הבעיות שהתגלו לאחרונה באוטו,תגידו לי בבקשה מה זה יכול להיות.

1. ביום שישי בצהריים האזעקה פתאום הפסיקה לעבוד,חזרה לבד בערב.

2. באותו ערב,באמצע נסיעה,עצרתי ברמזור ונדלקה נורה - check engine,נכבתה כעבור דקה לבד.

3. עדיין ביום שישי,חזרתי הביתה,ברגע שסובבתי את המפתח לכיבוי האוטו,

נשמע צפצוף רציף חזק מאוד שהפסיק לבד כעבור שתי דקות.

4. יום שבת בצהריים,אין תקלות,אבל כשמכבים את האוטו ופותחים את הדלת אין אינדיקציה לפתיחת דלת

(ותמיד הייתה)

5. שבת בערב והיום בבוקר,כל התקלות שהזכרתי נעלמו אבל כל פעם שהאוטו מתחיל לנסוע מ-0 ועובר את ה-20

המנוע מתחיל לעבוד כאילו אני בניוטרל,אם אני עוזב את הגז ולוחץ שוב,זה מסתדר.

(האוטו הוא אוטומט)

6. חוץ מזה החל משישי בערב ועד עכשיו האזעקה עובדת מתי שבא לה,גם כשהאוטו פתוח.

7. לא יודע אם זה חשוב אבל השעון הדיגיטלי הקטן באוטו התאפס לבד. (אני מתכוון לשעון זמן רגיל)

תודה לכל המגיבים!

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

כנראה יש בעייה בארקה של הרכב, בדוק את הקטבים של המצבר , בדוק הידוק ברגי הכבלים. אם יש לך אפשרות לבדוק התנגדות

בין קוטב מינוס לבין המרכב וגם בין קוטב מינוס לבין גוף המנוע , העזר ברב מודד. ההתנגדות צריכה להיות שואפת לאפס.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רוב התופעות שהזכרת מצביעות על בעיית מתח חשמלי, כשהשעון מתאפס כל הזמן זה אוצר שהוי מתנתק ומקבל מתח שוב כעבור זמן קצר, כך גם האזעקה, ואם נדלקה לך נורה של צ'ק אנג'ין זה גם יכול להעיד על בעיית מתח שמגיע למחשב, גש לחשמלאי שיעשה בדיקת חשמת לרכב, לדעתי המנוס הראשי שלך מקצר כל פעם.

התקנת אביזר ברכב לאחרונה?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא,לא התקנתי שום דבר.

לא הבנתי מה רשמת פה

כשהשעון מתאפס כל הזמן זה אוצר שהוי מתנתק

ופה

לדעתי המנוס הראשי

אולי אני לא מבין במושגים,

תודה בכל מקרה.

אני אנסה לנתק את האזעקה,אולי זה יעזור.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

נשמע כבעיית חשמל בסיסית. אם אינך מתמצא בבדיקות עצמאיות (וזה בהחלט הגיוני) , גש לחשמלאי רכב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...