Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב מפריע לכם לחנות, אתם פשוט שמים את הרכב באמצע הכביש שיפריע לעוד אנשים?

אני מבין את הכעס אבל לדעתי זה מוגזם ומה שאנשים עשו פה אפילו מאוד מסוכן והיה יכול להיגמר אחרת.

גם לי היה מקרה כזה, ומה שעשינו זה הרמנו את האוטו והזזנו אותו הצידה, אם לא היינו מספיק אנשים אז הייתי דוחף אותו בעזרת הרכב שלי, אבל חסר ושלום לא דוחף אותו לאי תנועה שיפריע לכולם או משאיר אותו באמצע הכביש, כי הילד של השכן רק קיבל רישיון והוא נכנס מהר לשכונה\רחוב, כי הוא אוהב לעשות פוזות.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך הצלחת להזיז רכב על פארקינג ? ומה קורה לרכב אם אתה מצליח ?

עם קצת עזרה מחברים והרבה כוח.

אין שמץ של מושג מה קרה לרכב (כמו שאמרתי,הוא הפיק צלילים מוזרים למדי בזמן התהליך) וזה גם לא ממש מעניין אותי :roll:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אם הרכב מפריע לכם לחנות, אתם פשוט שמים את הרכב באמצע הכביש שיפריע לעוד אנשים?

אני מבין את הכעס אבל לדעתי זה מוגזם ומה שאנשים עשו פה אפילו מאוד מסוכן והיה יכול להיגמר אחרת.

גם לי היה מקרה כזה, ומה שעשינו זה הרמנו את האוטו והזזנו אותו הצידה, אם לא היינו מספיק אנשים אז הייתי דוחף אותו בעזרת הרכב שלי, אבל חסר ושלום לא דוחף אותו לאי תנועה שיפריע לכולם או משאיר אותו באמצע הכביש, כי הילד של השכן רק קיבל רישיון והוא נכנס מהר לשכונה\רחוב, כי הוא אוהב לעשות פוזות.

1. שאותו הילד עם פוזה יסע לאט יותר, לא חסר ילדים שרצים לכביש אחרי כדור וכ"ו.

2. אין לי שום רצון להרוס את הצבע או חלקים אחרים באוטו שלי ולכן אני לא אדחף עם האוטו שלי שום רכב אחר שחוסם לי חניה.

3. אם המשטרה מסרבת להוזיז אתה רכב או לעשות משהו בנידון, לוקחים חוט חשמל קטן, דוחפים במנעול של הדלת וטוענים לרכב חשוד עם פצצה ואומרים שיש חוטי חשמל במנעול. החבלן ידאג כבר למצא את בעל הרכב ולעשות את מה שצריך.

כל זה כמובן למי שרוצה להמנע מונדליזם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בת"א אפשר לצלצל למוקד העירוני ששולח אחד מעשרות הגררים שיש להם לגרור את הרכב.

(לידע כללי - הגרריסטים הללו עובדים עד 2 לפנות בוקר)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כשלי חוסמים את הכניסה לבית אני מרים להם מגבים, מעקם את המראות לכיוון השני וכו'.

שום דבר שגורם נזק תמידי לרכב.

במקרים קיצוניים אני גם יוריד לו אוויר מכל הגלגלים.

חוצפנים צריך ללמד לקח- אבל לא כזה שבא על חשבון אחרים (כמו לדחוף לכביש ולחסום את התנועה)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

2 דברים אופציונאליים במקרה של וונדליזם לרכב ששיך לאדם ממש ממש חצוף כמו הנ"ל.

-אם אתה חולה נפש ללא כל חוש רחמנות: שבור שמשה או שניים, גנוב את הסמל אם יש כלי מתאים באיזור, ותוריד לו אוויר מ2 גלגלים. לא צריך יותר.

- אם יש לך טיפת רחמנות: תלוש לו איזה מגב או שניים.

GS300.

פורסם

מילא זה - מה תגידו על חניה במקום פרטי?

במקרה כזה - גם אם החניה רשומה הטאבו ושייכת לכם בכל דרך אפשרית! אי אפשר לא לגרור ולא לתת דוח ע"י העירייה או פיקוח עירוני.

מיקרה שהיה כך היה:

אני חוזר הביתה באמצע הלילה עם זוגתי אחרי יציאה ביום שישי - והפלא ופלא ברחוב שלי שיש הרבה חניה יחסית מתחת לבינין במקום שרשום בטאבו של הדירה שאני משכיר חונה לה מאזדה לנטיס / 3 לבנבנה.

פשפשתי בזכרוני , ולא , אין לי מאזדה לבנה.

זוגתי עברה דירה דירה בבינין ב2 בלילה והעירה כל שכן ושכן (גם שומרי שבת) כדי לבדוק מי החוצפן - ואין קול ואין עונה.

אני חונה בינתיים את רכבי ברכוב ועולים למעלה.

טלפון ראשון - 106 - מוקד עירוני - אין גררים ואין פקחים ביום שישי בלילה.

טלפון שני - 100 - משטרה , לא רוצים לעשות כלום כרגע , אולי לשלוח ניידת מאוחר יותר , אך מכיוון שזה מקום חניה פרטי ולא ציבורי - הם לא יתנו דוח.

זוגתי שכבר התחילה להתעצבן - אמרה לשוטר בפשטות - או שאתה יוצר קשר עם בעל הרכב והוא בא ומעיף את הגרוטאה שלו מהחניה - או שהיא יורדת למטה ואישית מפנצ'רת לו 4 צמיגים (מסקנה - לא להתעסק :) ) - השוטר בלחץ לוקח ממנה את מספר הרכב על מנת ליצור קשר עם הבעלים ומבטיח שיטפל בזה מיידית.

אני יורד וכותב מכתב "תודה" לבעל הרכב החוצפן והולך לישון

למחרת בבוקר - החוצפן השאיר לי פתק על קיר החניה שהוא "אח" של שכן חדש , בלה בלה בלה ושיכולתי לחנות בחניה של השכן.

מכיוון שזה לא ממש ענין אותי - הלכתי עם הפתק לשכן המדובר (שכמובן אין לו "אח" אלא "דוד" ש"הגיע מאוחר" ושאר סיפורי סבתא) והוא התחיל להתפתל - שוב זוגתי בעלת הקצת פחות סבלנות ממני נתנה לו הרצאה בפולנית שותפת על חניה במקומות של אחרים.

אני חייב לציין שהתרשמתי מעצמי מהסובלנות שגיליתי לרכב.

ליביו (שסיפר סיפור ארוך ללא פואנטה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלנו בחניה שמתחת לבניין קרה מקרה דומה - רכב חסם את הכניסה\יציאה, הביאו משטרה, והם כבר שמו לו דו"ח. לא הבנתי למה אצלך זה לא קרה. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצלי - אם מישהו חוסם וזה לא מישהו מהבניין, לא חושב פעמיים. מביא כמה חברים, מזיז את הרכב - ומעמיד אותו על בלוקים (את הגלגלים שמים על הגג).

ככה עשינו פעם למי שהעז להיכנס לחניה פרטית של בית פרטי שבמקרה נשארה פתוחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נכנס לחניה של הבניין ויש רכב שאני לא מכיר ?!

חוסם אותו, השכנים מכירים אותי מספיק כדי לדעת שלא כדאי להפריע לי לישון.

*אני לא מתעורר מרעש ולכן להשאיר את הרכב חונה ברחוב (בבת ים) יכול להיות מעניין עד מסוכן, ישנם מספיק משועממים שעוברים ברחוב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

נק' המבט החוקית:

1. רכב חוסם כניסה ויציאה מחצרות - במידה והרכב נמצא בשטח הכביש או המדרכה וחוסם את הכניסה היציאה לחניית הבניין/בית - ניתן לרשום לו דו"ח משטרה או דו"ח עירייה, והעירייה יכולה גם לגרור.

2. רכב חוסם כניסה לחנייה פרטית/חונה בחנייה פרטית והחסימה אינה נעשית בשטח ציבורי (כביש/רחוב) - העבירה אינה עבירת תנועה.

חניון הבניין הפרטי אינו נחשב לדרך ע"פ החוק ולכן תקנות התעבורה אינם חלים שם.

העבירה במקרה זה הינה של הסגת גבול (במידה והרכב חונה בחנייתך) והיא פלילית.

הטיפול יעשה ע"י הגשת תלונה בתחנה (לא חובה ב-4 בבוקר, אפשר גם יום אחרי, רק לקחת מס' אירוע ורצוי לצלם את הרכב).

יש להגיע גם עם עותק של נסח טאבו.

רק לבעל החלקה יש זכות להתלונן על כך שחנו בה.

פורסם

נקודה למחשבה: נסו לעשות את אחת מפעולות התגמול המצויינות לעיל ותגלו שתמיד המניאק

יגיע ברגע הנכון ע"מ לתפוס אתכם על חם. בהתאם לחוק מרפי, הטיפוס יהיה גדול מכם, מהיר

מכם ואולי גם מלווה בעוד כמה ג'נטלמנים בעלי תכונות דומות. בניגוד אליכם, החבורה הזאת לא

תחשוב פעמיים לפני שתרסק את האוטו שלכם, ואולי גם כמה עצמות בדרך. פשוט כי זאת דרכם

של אנשים ששמים ז*ן. אם הם היו מפחדים מהחוק, או מאזרחים כמוכם שלוקחים אותו לידיים,

הרי שהם לא היו חוסמים אתכם מלכתחילה.

בברכה, עיריית נתניה. :twisted:

• תוכן חדש...