Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לבעל החלקה יש זכות להתלונן על כך שחנו בה.

ואני בתור סוחר של הדירה והמקום חניה?

אין לי שום זכות?

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. הבחור חנה על הכביש תכל'ס, וחסם את הכניסה כולה לחנייה.

2. אי אפשר היה להזיז אותו, מכיוון שאז הוא יחסום את כל מגרש החנייה. זה מין ריבוע גדול שמותר להחנות לכל האורך שלו,

ויש גם טור שחונה במרכז. גם אם הייתי מזיז אותו לכיוון המרכז, במרכז חנו רכבים, כך שהוא עדיין חוסם אותי.

3. אני כל כך לא רוצה לעשות נזק למישהו אחר, אבל ראבאק - אין פיתרון במצב כזה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אהיה קצת יותר מקורי.

הצעתי היא להדביק את המגבים עם "סופר גלו" לכל האורך לשמשה.

אם יידבקו, יידבקו. ואם לא - לפחות יאלץ לנקות הזכוכית + החלפת המגבים.

מנסיון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא מאמין עליכם , איזו אכזריות:roll:

חבר שלי השקיע , הלך לבית דפוס , וארגן כמות של מדבקות "רכב זה חנה בחניה אסורה וכו') מאלה שקשה להוריד מרכב ,ונתן לי כמה.

מאחר ואצלנו החניות הפרטיות הן הפקר בעיניהם של כל מיני מבקרים בגן הסמוך או אצל הרופא ילדים הסמוך - כבר יצא לי לתת אחת במתנה למישהו שלא הפסיק לקלל בחניה במשך חצי שעה בשפה אקזוטית.

פורסם

וונדליזם זה פתרון מעולה במצב הזה...

לי אישית קרה משהו דומה והעונש שקיבל הבן אדם זה שאני ועוד 4 חברים הרמנו את האוטו וסובבנו אותו ככה שהוא חנה בין שתי עמודים ואם הבן אדם רצה לצאת הוא היה חייב להרים אותו חזרה...בלי אופציה לנהוג החוצה..וכמובן שבדרך האוטו קיבל כמה מכות...

פורסם
ואני בתור סוחר של הדירה והמקום חניה?

אין לי שום זכות?

בתור שוכר אתה הוא הבעלים הזמניים של החלקה ועל כך אם תגיע עם עותק של חוזה השכירות המציין שאתה שוכר את הדירה והחנייה פנייתך תטופל.

פורסם
וונדליזם זה פתרון מעולה במצב הזה...

לי אישית קרה משהו דומה והעונש שקיבל הבן אדם זה שאני ועוד 4 חברים הרמנו את האוטו וסובבנו אותו ככה שהוא חנה בין שתי עמודים ואם הבן אדם רצה לצאת הוא היה חייב להרים אותו חזרה...בלי אופציה לנהוג החוצה..וכמובן שבדרך האוטו קיבל כמה מכות...

גדול !!!

פורסם
2. רכב חוסם כניסה לחנייה פרטית/חונה בחנייה פרטית והחסימה אינה נעשית בשטח ציבורי (כביש/רחוב) - העבירה אינה עבירת תנועה.

חניון הבניין הפרטי אינו נחשב לדרך ע"פ החוק ולכן תקנות התעבורה אינם חלים שם.

העבירה במקרה זה הינה של הסגת גבול (במידה והרכב חונה בחנייתך) והיא פלילית.

הטיפול יעשה ע"י הגשת תלונה בתחנה (לא חובה ב-4 בבוקר, אפשר גם יום אחרי, רק לקחת מס' אירוע ורצוי לצלם את הרכב).

יש להגיע גם עם עותק של נסח טאבו.

מענין אותי האם אתה חושב ככה או שזה תכלס המצב? בבקשה.

עוד מספר שאלות:

1) האם חוקי ומותר לי בחנייה פרטית בטבו להציב עמוד/שרשרת שחוסמת את החניה שלי?

2) מה העונש שנהג יכול לקבל לאחר הגשת תלונה כפי שפירטת לגבי מצב מס' 2?

3) האם ניתן לתבוע נהג שחנה ככה בבית המשפט, ואם כן באיזה אשמה וכמה כסף לתבוע על חניה כזאת?

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מענין אותי האם אתה חושב ככה או שזה תכלס המצב? בבקשה.

זהו המצב.

לצערנו החוק לא השכיל לתת כוח מספיק לשוטרים לטפל בבעיות חנייה בתוך הבניין.

לפעמים השוטר מגלה תושייה ומנסה לאתר את הבעלים דרך מספר הרכב או הכריזה.

לפעמים האירוע נסגר עוד במוקד והאזרח מופנה לתחנה להגשת תלונה.

1) האם חוקי ומותר לי בחנייה פרטית בטבו להציב עמוד/שרשרת שחוסמת את החניה שלי?

כל בנייה שהיא מחייבת אישור עירייה.

גם מזגן שאתה מתקין מחוץ לחלון/סוכך לכביסה.

כמובן שכמו שהעייריה לא הולכת ומחפשת מי התקין מזגן בלי אישור בנייה (ואני לא מאמין שיש כאן אחד עם אישור כזה), ככה גם הסיכויים שמישהו יגיד לך משהו על כך הם אפסיים.

2) מה העונש שנהג יכול לקבל לאחר הגשת תלונה כפי שפירטת לגבי מצב מס' 2?

העבירה היא עבירה פלילית, הסגת גבול.

ביננו? 99% שהתיק ייסגר מחוסר עניין לציבור ולא יהיה המשך לתביעה.

אם העניין יגיע לבית משפט, הוא יישפט והעונש יהיה להחלטת השופט.

3) האם ניתן לתבוע נהג שחנה ככה בבית המשפט, ואם כן באיזה אשמה וכמה כסף לתבוע על חניה כזאת?

אני אספר בהמשך על מקרה שקרה בנושא זה ותוצאותיו.

פורסם

קרה לי לפחותת פעמיים שהגעתי לחניה מתחת לבית של הורי , ידעתי שאבי לא שם אז תכננתי לחנות שם אבל, מישהו שאני לא מכיר חנה שם, בלי לחשוב פעמיים, קיפלתי לו את המראות, תלשתי לו את המגבים , תלשתי לו את האנטנה של הרדיו (מקורית), ןשמתי לו פתצק, שזו חניה פרטית ושיחנה במקום אחר להבא. החניה מסומנת!

כמעט והמשכתי, אבל אחי הגיע והרגיע אותי שזה מספיק.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ונדליזם עשוי להיות הפתרון היחיד, העניין הוא שלעתים קל לדעת ממי היא נובעת (כלומר איזה רכב/חניה נחסמו) - ואז זה עשוי לגרור רה-ונדליזם לרכבים שלכם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כאן, בת"א, מי שחוסם חניה (וחונה על המדרכה בכניסה לחניה) נגרר תוך מקסימום חצי שעה מהטלפון למוקד העירוני. הם מאוד אוהבים לגרור- זה מקור ההכנסה העיקרי שלהם.

ונדליזם? יתבעו אתכם (ואפילו לא הבנאדם עצמו, אלא יותר גרוע- חברת הביטוח שלו). אסור לגרום נזק לאוטו של מישהו אחר, גם אם הוא משיג גבול או סתם מעצבן. זה החוק.

חסמתם את הבנזונה? זה הדבר הכי יעיל שאפשר לעשות. ככה גם חנית, וגם הבנזונה עכשיו צריך לחפש אותך (מומלץ לעשות הצגות של "לא מניע" כשהוא מוצא אותך. מבדר. אתה יכול לבנות על זה שהוא לא יגרום לך נזק- כי האוטו שלו "בן ערובה".

מתעקשים לגרום נזק, אבל בלי לגרום נזק? (מהווי החיים במרכז ת"א)- שימו לו בלוקים מתחת לאוטו, במרחק חצי מטר מאחורי הקרטר שמן, ובגובה מספיק. כשהוא יצא ברוורס מהחניה הפרטית שלכם, הוא יהיה מאוד מבואס (אזהרה- שיטה זו טומנת בחובה כתם שמן על רצפת החניה). גרסה פחות אכזרית היא לשים בלוקים מתחת לשלדה, ולהוריד מספיק אוויר מהגלגלים כדי שהאוטו ישב על הבלוקים ולא ייסע לשום מקום. בידור בחינם (לעמוד מהצד ולצחוק, בלי לעזור אפילו קצת).

אסף.

פורסם

אצלינו ליד הבית יש את החניית נכים שלנו, יום אחד מצאתי שם מזדה 3 לבנה של אלדן, כולה מכות ושריטות ונראת כאילו לא רחצו אותה מאז שיצאה מהחברה. צפרתי וצפרתי ואף אחד לא יצא. החלטתי שלעשות נזק לא ממש יזיק לבעל האוטו, על פי מראה האוטו, כך שלקחתי שני דפים חיברתי וכתבתי לו ברכה, הדבקתי את זה עם דבק דו צדדי לשמשה הקדמית. ולבונוס עשיתי כמה סיבובים של איזולרבנד חבלה עד שניגמר הגליל (שהיה חדש). כך שאי אפשר לפתוח את הדלתות והיה צריך להשקיע כמה דקות בלהוריד הכל.

בפעם הבאה אני פשוט אנסה לגרור אותה כמו שאמרתם (לא חשבתי על זה).

:-) just smile
פורסם

תודה.

מקרה, אחד מרבים שזכור לי, אירע ביישוב קהילתי במרכז הארץ.

ביישובים קהילתיים למי שלא יודע אין תחנת משטרה.

במקרה הטוב, אם הישוב גדול יותר יש נק' ויושב בה מש"ק שאחראי על האיזור.

המש"ק, עם השנים מכיר את האיזור, את האנשים ואת בעיותיו ויכול לתת פתרון משטרתי טוב יותר מאשר "סתם" שוטר שצריך ללמוד את כל היסטוריית היחסים בין אנשים מהתחלה.

המש"קים בד"כ הינם שוטרים ותיקים ואיכותיים.

באותו יישוב יש בעיקר בתים פרטיים, דו-משפחתיים כאלו, וכמו שכולנו מכיר הכניסה לחנייה של 2 בתים דו-משפחתיים שכנים היא צמודה.

בקיצור, הייתה משפחה אחת שכל פעם השכן היה חוסם להם את הכניסה לחנייה דרך קבע. הקטע איתו שהוא היה מחליף מכוניות בקצב יומי כמעט (רובן שכורות/ליסיניג).

השוטר הקהילתי ששמע את סיפור של הגברת הנחסמת, הביא לה את מס' הטלפון הנייד שלו ואמר לה שכל פעם שזה קורה שתתקשר ישירות אליו.

בקיצור, זה היה קורה לא מעט, לפעמים אם הוא היה בעבודה הוא היה בא ורושם דו"ח, פעמים אחרות לא, כמה פעמים זימן אותו למשרדו בנקודה לשיחה, ככה הם המשיכו עד שיום אחד היא מתקשרת אליו ואומרת לו שהבת שלה כרגע בבית-חולים בנהריה (או משהו כזה בצפון) והיא יולדת, ואילו האם לא יכולה ליסוע כי הכניסה לחנייה חסומה.

השוטר אמר לה ללכת לשכן ולבקש ממנו לפנות את הרכב.

האשה טענה כי הלכה אליו, אך הוא אומר שזה בכלל לא הרכב שלו, אף על פי שראתה בבירור שהוא הגיע עם הרכב החנה אותו ויצא ממנו.

אמר לה השוטר, אין בעיה, תזמיני מונית. (להזכירכם, בית חולים בנהריה, יישוב במרכז הארץ).

היא אמרה לו: השתגעת?! אתה יודע כמה תעלה לי מונית?!!!

הוא אמר לה לא לדאוג, לקחת את המונית, רק לא לשכוח לקחת מהנהג קבלה ולצלם את הרכב החוסם.

בקיצור האשה נסעה, ביקרה את ביתה, הנכד בריא ושלם.

היא חזרה לביתה דיברה עם השוטר, ושאלה: מה עכשיו?

השוטר זימן את האדון החוסם הסדרתי, הראה לו תמונות של החסימה וביקש ממנו לשלם לגב' על המונית, האדון כמובן הכחיש וסירב.

השוטר נסע יחד עם הגברת לבית המשפט ועזר לה להגיש תביעה בתביעות קטנות נגד אותו שכן.

בסיכומו של דבר הגברת קיבלה בנוסף להוצאות המונית גם סכום יפה כפיצוי על עוגמת נפש.

והשכן? מאז הוא כבר לא חסם אותה.

• תוכן חדש...