Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חוסם חנייה, משטרה מגיעה למקום, ועבירת זיוף על הדרך

Kundason
שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול אני מגיע לביתי בשעת לילה מאוחרת.

יש בשכונה שלי שיפוצים, כך שאת הרכב שלי אני מחנה בחנייה איכותית שאינה שייכת לי, ובכל מקרה נהגתי ברכב אחר של המשפחה.

כאשר החניתי כבר, אני קולט שישנו רכב שחוסם את הכניסה לחנייה של הבית, מה שמעלה בי עצבים בגלל שתי סיבות:

1. אמנם אני לא מחנה שם כרגע, אבל מה אם הייתי רוצה להחנות? איזו זכות יש לו לחסום לי את הכניסה לחנייה?

2. אבי ממשיך להחנות שם, ועומד בצורה כזו שזה בולט מאוד שהוא חונה שם,

כך שאי אפשר היה לחסום את החנייה בלי לשים לב שאתה חוסם גם רכב שכבר נמצא שם.

ממש אבל ממש התאפקתי לא לנקוט באקט של ונדליזם כלפי הרכב. ואני ממש לא צוחק.

התקשרתי למשטרה, אמרו לי שיטפלו בזה. לאחר כמה דקות התקשרתי שוב, ושלחו ניידת למקום.

ובכן, גבירותיי ורבותיי, מסתבר שאסור לניידת לגרור אותו (WTF!?) ואם אני רוצה שהוא יקבל דו"ח,

אני צריך ללכת להגיש תלונה במשטרה (כן בטח, בארבע בבוקר) על כליאת שווא או משהו בסגנון.

המחוקקים הנפלאים שלנו ביטלו את הדו"ח של חסימת חנייה,

וכל עוד הוא לא חוסם את התנועה (התנועה של רכב יוצא מהחנייה לא נחשבת?) אין - חוקית - מה לעשות.

מפה לשם אני מדבר עם השוטר, ואומר לו "תראה, בכלל חצוף הבנאדם, ועוד יש לו תו נכה על הרכב".

השוטר מתקשר לברר פרטים דרך תעודת הזהות של תו הנכה,

כי בעל/ת הרכב לא עונה לטלפון (דרך מספר הרכב הוא השיג את הפרטים).

מה מסתבר - גבירותיי ורבותיי ?

שתו הנכה שנמצא על הרכב... שייך לאדם שנפטר !

הבנאדם נוסע עם תו נכה שלא מגיע לו, שם אותו על הרכב, חוסם חנייה, ועל ה- Z שלו כל העולם.

בשלב הזה אמרתי לשוטר שפה כבר לא מדובר סתם באידיוט, אלא בעבריין רציני.

השוטר הבהיר לי שהוא ידאג להעביר את זה למחלקת חקירות, והאיש יזומן להעמדה לדין על עבירת זיוף.

מסקנה - אם כבר אתה זבל וחוסם חנייה, לפחות אל תשים תו נכה שלא מגיע לך.

אני החלטתי, אגב, שאם באמת הייתי צריך להחנות שם,

ולא הייתה לי חנייה אחרת (שוב, במקרה, כי יש שיפוצים ברחוב) - הייתי סביר להניח נוקט באקט קל של ונדליזם

(כמו לדוגמה לקחת לו את לוחיות הרישוי, כל לוחית עולה 50 ש"ח, זה נראה לי סביר).

מה דעתכם ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לדעתי אתה מגזים, עוד מעט תגיד שתחכה שהוא יחזור לאוטו ותגיד לו שמה שהוא עשה ממש ממש לא בסדר ותגיד לו:"פויה פויה"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש מתסיס.

אני פעם גררתי עם הרכב שלי רכב שחסם לי את החניה.

העמדתי אותו כך שהוא חוסם 2 נתיבים באמצע הכביש.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה די דומה לא מזמן,רק שאותי באמת חסמו ככה שלא יכלתי לצאת.

ניסיונות עדינים לפנות את הדרך נכשלו אז שני חברים ואני פשוט דחפנו את הרכב אחורה בכוח (למרות שהוא היה על פרקינג ובלם יד). הצלילים שהרכב הפיק באותו רגע לא נשמעו לי מבשרי טובות במיוחד ואני מאמין שגם אותו חוסם היה די מופתע כשהוא ראה את הרכב שלו במקום אחר פתאום.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי חסמו בחניה פרטית ואני עוד גר ברחוב ראשי , למזלי השאירו את החלון פתוח , שמתי לו ניוטרל ודחפתי אותו לאמצע הכביש עד שהוא נתקע באי תנועה - הוא חסם אוטובוסים ואת כל התנועה , הכי כיף זה לראות את המבט שלהם. יש כאלו יותר חוצפנים שנכנסו לי לחניה שהיא פרטית (חניה אחת של וילה עם שער שהוא פתוח) ואמרו לי מי אמר שזה החניה שלך תוכיח שזה שלך , אז אמרתי להם אין בעיה אני בדיוק עושה שיפוצים בבית בגלל זה אני לא חונה שם ובדיוק אני צריך לזרוק כמה לבנים וקרשים מהגג ואני יודע שאין לי רכב בחניה , זה עובד הבן אדם ישר יצא.

היום אי אפשר לעשות כלום המשטרה לא עושה כלום ואחרי זה מתפלאים למה אנשים לוקחים את החוק ליידים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי עד למקרה שבו חנו בחנייה פרטית של אבא של חבר שהוא דרך אגב נכה ובאמת חשוב שיחנה ממש מתחת לבית בקיצור אבא של חבר שלי מגיע ומגלה שמישהו חונה לו בחנייה לאחר שעה שהבן אדם לא יצא והוא בינתיים לא מצא חנייה אחרת (לב ת"א) הוא החליט שהוא יחסום אותו (נשמע קצת זבל אבל שחושבים על זה זאת חנייה שלו) אחרי עוד איזה שעה מתקשרים מהמשטרה ומסתבר שלחסום אדם זאת עבירה פלילית ורוצים לעצור אותו לחקירה

בקיצור מה שאני אומר קחו את החוק ליידים כי אם לא אף אחד אחר לא יקח אותו בטוח שלא המשטרה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה דעתכם ?

יש מדינות ששם זה עונש על עבירת חניה - פקחי חניה מורידים את המספרים מהרכב ואז תקבל אותם בחזרה רק אחרי שתשלם קנס. כמובן שלנסוע ברכב ללא מספר זה הורדה מהכביש במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם מוקד עירוני?

אין סיכוי?

לי הם פותרים בעיה כאשר אני מדווח על כך שאתר בניה שממול תופס חניות ליד המדרכה עם חומרי בניניין שלו או פסולת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אתה מגזים, עוד מעט תגיד שתחכה שהוא יחזור לאוטו ותגיד לו שמה שהוא עשה ממש ממש לא בסדר ותגיד לו:"פויה פויה"

קצת נסחפת לדעתי, בכל זאת מדובר באנשים עם רגשות ולא בחיות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מדינות ששם זה עונש על עבירת חניה - פקחי חניה מורידים את המספרים מהרכב ואז תקבל אותם בחזרה רק אחרי שתשלם קנס. כמובן שלנסוע ברכב ללא מספר זה הורדה מהכביש במקום.

אבל אז גם אסור לו לצאת מהחנייה האסורה שהוא נמצא בה אז מה הם עשו בזה? זה כמו שפעם היו שמים את הסנדל הזה על הגלגל. טוב שהגיעו למסקנה שזה לא יעיל!

אגב במדינות האלה, אם אני חונה במקום אסור ומוריד את הלוחיות בעצמי, איך הם יודעים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש מתסיס.

אני פעם גררתי עם הרכב שלי רכב שחסם לי את החניה.

העמדתי אותו כך שהוא חוסם 2 נתיבים באמצע הכביש.

איך בדיוק הצלחת לגרור עם הרכב שלך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי קרה מקרה דומה

חסמו לסבא שלי את החניה(חניית נכה)

צלצנו למשטרה והם שלחו ניידת

הניידת הגיע אחרי שעה וחצי

ופשוט יצא שוטר מהאוטו אמר לנו שנתקשר בבוקר להזמין גרר

ונסע

תמיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה די דומה לא מזמן,רק שאותי באמת חסמו ככה שלא יכלתי לצאת.

ניסיונות עדינים לפנות את הדרך נכשלו אז שני חברים ואני פשוט דחפנו את הרכב אחורה בכוח (למרות שהוא היה על פרקינג ובלם יד). הצלילים שהרכב הפיק באותו רגע לא נשמעו לי מבשרי טובות במיוחד ואני מאמין שגם אותו חוסם היה די מופתע כשהוא ראה את הרכב שלו במקום אחר פתאום.

איך הצלחת להזיז רכב על פארקינג ? ומה קורה לרכב אם אתה מצליח ?

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...