Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מדובר על משהו אחר בכלל.

זה "אף מים" לטיפות של גשם שהוישרים הקדמיים מעיפים לצד, ואז זה נוזל כשחלון הנהג פתוח פנימה ומרטיב את יד שמאל.

עם הצ'ופצ'יק הזה זה מתנקז רחוק יותר מהחלון ולא נכנס פנימה.

עוד מעט אני אעלה פרויקט מצולם של בניית פיבר של צ'ופצ'יק כזה למשאית פרייטליינר 1997 :-P.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נראה לי, כשאני מנקה את החלון הרבה פעמים יש זרמי מים על החלון, אם הוא היה פתוח המים היו נכנסים בלי שום בעיה (או לפחות, לא הצ'ופצ'יק הזה זה מה שיפריע למים להכנס).

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה עונה לכם על השאלה?

wind_deflectors_2.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אני לא טועה זה לא קשור למגן רוח. אבל כן לרוח.

כשסוגרים את החלון בזמן נסיעה, זה אמור לכוון אותו למקום, כי הרוח גורמת לחלון לרעוד או לזוז.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
זה עונה לכם על השאלה?

כן. זה רכב שמגיע ל 320 קמש !!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
סתם רעיון..

אולי זה מחבר של הגומיה? חח

באותו נושא של דברים מוזרים..

על המגב השמאלי(כאילו זה שמול הנהג..) יש בדרך כלל מין פלסטיק כזה..

מה תפקידו? (נראה כאילו לשפר את האווירודינמיקה.. חח )

הפלסטיק "כנף" שעל המגב, ובד"כ היא רק על המגב השמאלי (זה שמול הנהג) זה לא לאווירודינמיקה (בניגוד לצ'ופצ'יק), ברגע שהנהג משפריץ מים המגבים עובדים , וכדי שהמים ( ויש כאלה שמוסיפים סבון ) לא יחסמו את שדה הראיה של הנהג לרגע עד שהמגב יעלה\ירד. ברגע שהמגב עולה\יורד , המים פוגעים בכנף ולא בשמשה ואז הכנף "מעיפה" את המים במקום שיצטברו על המגב או על השמשה, בדוק.

מה זה הצ'ופצ'יק ?? זה משהו אווירודינמי , אמנם יש משהו בדברים של GSI16V, בנסיעה במהירות 80 קמ"ש (ולא צריך לנסוע 320) הרוח מרעישה הרבה , כדי להטות את הרוח מהחלון ולהפחית רעש, יש את הצ'ופצ'יק הזה.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

לא נכון, אצלי המים פוגעים בשמשה לפני שהמגב עולה מספיק כדי לחסום אותם. אם זאת המטרה, זה לא עובד טוב במיוחד, אלא אם כן התכוונת כדי שהמים לא יפגעו בחלון ליותר משניה לפני שהמגב מזיז אותם- במקרה כזה יכול להיות שאתה צודק.

"ai motoare capul doare"

פורסם

שאלתי את המחסנאי בשרודר.

אז ככה

הצ'ופציק הזה נועד כדי לאפשר משיכה קלה של גומיית החלון לצורך החלפה.

פורסם

אני מצטער שאני קוטל כמעט כל מי שנותן הסבר (אבל כל קטילה מקרבת אותנו לאמת :-D), אבל הגומי יורד מאוד בקלות גם בלי זה, וגם אין כאלה על החלונות האחוריים. למה שיהיה קל להוריד את הקידמיים ואת האחוריים לא? זה שאנשים משתמשים בזה כדי למשוך, זה כבר סיפור אחר...

"ai motoare capul doare"

פורסם
אני בספק אם זה קשור לוידוא סגירת החלון,שכן החלון יושב על מסילות,ואם אחת המסילות לא יושבת טוב אזי החלון ייאבד כיוון ובספק אם בכלל ייסגר.

אל תהיה בספק, זה בדיוק בשביל זה!

נועד להבטיח כניסת השמשה למסילה בחלקה העליון, בזמן שהשמשה נמצאת כמעט בשיא גובהה ועלולה עקב טילטולים של רוח וקפיצות לפספס את הסגירה ולגרום לעוות קשה של הגומיה או שבר של השמשה.

פורסם

חח פירקתם את המוח על דבר לא חשוב כאשר כולכם משעירים השערות מופרכות ללא קשר למציאות.

בקיצור ולעניין, הצ'ופצ'יק הזה נועד לפתוח פוסט חסר תכלית בקארספורום.8)

ובנימה מעט יותר רצינית, אני לא מאמין שאין לו ערך מוסף כלל, אבל הסיכוי לכך לא קטן.

• תוכן חדש...