Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחלונות אחוריים המסילות די סימטריות והסיכוי שהשמשה תצא ממקומה בזמן הרמה אפסי.

בחלונות קדמיים מבנה השמשה חצי קשתי בחלקו הקדמי, המסילה הקדמית קצרה והאחיזה של המסילות ככל שהשמשה עולה רופפת יותר והנקודה הכי רגישה היא בדיוק במרכז קשת, שם גם קיימת בליטת האבטחה.

פורסם

היה שווה לקרוא את כל הניחושים... יש תשובות נכונות.

כמו שרועי ודניאל כתבו- כשסוגרים את החלון במהירות נסיעה , הרוח מושכת את החלון החוצה, כמו כנף. הצ'ופצ'יק המדובר דואג להחזיר אותו למקום בדיוק בזמן כדי שייסגר כהלכה. (בחלון האחורי, לפחות צד אחד שלו יושב בתוך מסילה כל הזמן, אז אין בעיה)

מי שהצ'ופצ'יק המדובר נפל/ נשבר לו, יודע למה הוא חשוב...

אסף.

פורסם

אצלי הצ'ופצ'יק הזה מאד רחוק מהחלון - אז זה לא ממש מסתדר לי, אני אשתדל להעלות תמונה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה הקטע, שהצ'ופצ'יק רחוק מדי מהמסילה מכדי לשמש באמת כמכוון חלון, לפי המרחק שלו ממסילת החלון, אם החלון באמת צריך להיעזר בו, אז הוא כבר יצא מהמסילה.

דניאל, אם אתה עדיין תומך בתאוריה שלך, אז איך זה שיש רכבים שיש להם את צ'ופצ'יק הזה רק על חלון אחד? או רכבים שאין להם אותו בכלל?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא מדובר בתאוריה כלל.

לגבי השימושיות ולמה אין אותו בכל דלת כבר הסברתי, זה לפי מבנה המסילות והדרישות של היצרן בנושא.

פורסם

מי שהצ'ופצ'יק המדובר נפל/ נשבר לו, יודע למה הוא חשוב...

אסף.

כמה שזה נכון....

נמאס לי להאט ל80 כל פעם שאני רוצה לסגור את החלון:lol:

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
זה בסדר, אנחנו יכולים לדמיין את הצ'ופצ'יק שלך. אין צורך להעלות תמונות.

גם את שרשור הרהיטים יכולנו לדמיין מבלי לעלות תמונות של מכולה...

כמה שזה נכון....

נמאס לי להאט ל80 כל פעם שאני רוצה לסגור את החלון:lol:

בשטח התכוונת.

Veni Vidi Vici

פורסם

זתומרת שאתה לא מסכים איתי (תגובה 5)

תחשוב מה שאתה רוצה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא בטוח ב100% אבל נראה לי שמדובר בשובר-רוח קטן שמיועד להפחית מערבולות רוח\רעש במהירויות...

כל השאר נשמע לי לא הגיוני.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כנראה ליצרנים נשאר עודף פלסטיק/גומי אז פשוט השתמשו בהכל ונשאר בליטה, בדיוק כמו שסוללים כבישים נשארים בקצוות (אחרי הקו הצהוב) עודפים בצורת בליטה. ואז שאתה רץ או רוכב על אופניים אתה מעקם רגל או דופק סלטה.

והספויילר הקטן שעל המגב הוא כנראה להוריד גושי בוץ. הספויילר את החלק העליון והמגב את הבסיס.

האמת ש"הספויילר" לרוב ראיתי על רכבי שטח.

• תוכן חדש...