Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אתם מעלים אסוציאציות ? אמרתי לכם בידיוק מה זה

גנב יכול להסיר אותו בביס אם הוא רוצה.

זה רק כדי שבמקרה החלון לא יכנס למסילה שלו כשהו עולה (נגיד אם נישענים על השמשה מיבפנים, או בידיוק טורקים את הדלת בזמן שהחלון ניסגר)

ואם נשענים על החלון מבחוץ? זה לא נשמע הגיוני במיוחד. המסילות האחורית והתחתונה של החלון מחזיקות אותו מספיק חזק, הוא בקושי יכול לזוז 2-3 מ"מ.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני אוסף חתימות בשביל הכנסת וכדי שיכירו ב"דאגה לגבי צ'ופצ'יקים פלסטיים בחלון" (דלצפ"ב) כסוג של נכות ויכירו בעמותה שלנו.

:roflmao::roflmao::roflmao:

לאחר התלוצצות זו, באמת היינו רוצים תשובה...

פורסם

סתם רעיון..

אולי זה מחבר של הגומיה? חח

באותו נושא של דברים מוזרים..

על המגב השמאלי(כאילו זה שמול הנהג..) יש בדרך כלל מין פלסטיק כזה..

מה תפקידו? (נראה כאילו לשפר את האווירודינמיקה.. חח )

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
סתם רעיון..

אולי זה מחבר של הגומיה? חח

אווירודינמיקה אני בטוח.

לגבי הצ'ופצ'יק.

לפי מה שאני שמעתי, כשפותחים את החלון קצת קצת בנסיעה, הוא רועד, והצ'ופצ'יק מחזיק אותו.

אני לא זוכר איפה שמעתי את ההשערה הזאת, ואני לא יודע את טיבה, אבל זה מה שהגיע לאוזני...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אווירודינמיקה אני בטוח.

לגבי הצ'ופצ'יק.

לפי מה שאני שמעתי, כשפותחים את החלון קצת קצת בנסיעה, הוא רועד, והצ'ופצ'יק מחזיק אותו.

אני לא זוכר איפה שמעתי את ההשערה הזאת, ואני לא יודע את טיבה, אבל זה מה שהגיע לאוזני...

יאיר.

אתם אומרים דברים נורא לא הגיוניים.

כשפותחים את החלון שום דבר לא מחזיק אותו (חוץ מהחלון עצמו במסילה שלו) ובטח שלא הצ'ופצ'יק הזה.

הוא די רחוק מהחלון הצ'ופצ'יק. ועם החלון מתנדנד עד אליו אז כנראה שמשהו בחלון לא בסדר..

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

זה מין ספויילר קטן אשר מדביק אתה המגב לחלון במהירות גבוה/ בכדי שלא ירעד ובכך מגביר את הניקוי.

פורסם

לפי מה שידוע לי,בזמן גשם וכו הטיפות נאספות עליו ומטפטפות אל הדלת ולא על החלון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הפלסטיק שעל המגב, משמש להרחקת שלג מהשמשה. לא שבארץ יורדת כמות כזו של שלג, אבל ניחא...

וכך הוא פועל:

הגומי עצמו, קופא תחת השלג, ולכן ישנה עוד שכבה של קרח עך החלוןץ בארצות קרות, על הפלסטיק הזה יושבת חתיכת גומי, משוננת, המיועדת לקפוא, ואז היא שוברת את הקרח.

ככה אני הבנתי מאחי שיושב כרגע בניו יורק.

ובמאת: מה זה הצ'ופצ'יק הקטן הזה בצד השמשה של הנהג והנוסע?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני כמעט בטוח שזה הכנה למגן רוח.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

זה שאין לו שום קשר לחלון זה בטוח, הוא אפילו לא קרוב אליו.

בקשר לטיפות - גם לא, אצלי הוא הגורם מספר 1 לטיפות על החלון אחרי שאני שוטף את השמשה.

בקיצור - הוא מניאק!

אם הייתה לי פרארי הייתי אומר שזה ספויילר, אבל... אין... חבל.. :mm_cry:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין שום קשר לחלון,ולמגן רוח בוודאות.

דרך אגב אצלי בלאנטיס 2001 אין את הצופציק הזה,ועדיין יש לי מגני רוח כך שאין שום קשר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לאחרונה הרבה סודות מעולם הרכב יצאו מהארון

הפעם מאחר והרבה אנשים לא יישנים בלילות שיכנעתם אותי לספר לכם למה הוא באמת הוא משמש:

זה לא בשביל שהחלון בטעות לא יכנס למסילה.

יצרני הרכב לא יודעים כמה באמת יכול להיות פוטנציאל השיפורים של הרכב (לכן תמיד בסקאלה של הרכב המהירות היא בדרך כלל לפחות 50 קמש יותר ממה שבאמת הרכב יכול להגיע)

הצופציק הזה , במהירויות שגבוהות מ 320 יוצר סילון מיוחד שמונע את קריסת החלון כלפי פנים (מהלחץ של הרוח)

תאמינו או לא,,, (זה לא 3 נקודות זה פסיסיקים, אז זה חוקי !)

בגלל זה יש את זה גם בג'אסטי 87 ! (ראיתם את מירוץ מחוף אל חוף ?)

אז כל אחד שיש לו צופציק כזה , רק שידע שיצרן הרכב שלו תיכנן שאותו רכב יעבור את ה 320 קמש :idea:

ואם אתם באמת רוצים לאמת את דברי, אז כל מי שיש לו את זה שיקלף את השטיח הפנימי של הרכב ויראה הכנה להרכבת כנפיים (כי ב 320 קמש אפשר להמריא עם כלי טייס ששוקל טון~)

כן גם בג'אסטי !

בברכת יום כיפור, בוריס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסכים לחלוטין GSI16V , לי תמיד אמרו שזה בשביל שהחלון לא יקרוס פנימה בזמן שהוא חצי פתוח, או כשהוא סגור לגמרי במהירויות גבוהות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...