Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C300 וחברותיה מי מכיר, מי שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב300C קונים בדרך כלל לפוזה.. זה אוטו פצצה מבחינה ויזואלית מבחינת מנוע אין לי מושג..

הדודג' צ'ארג'ר גם אוטו חבלז ..

אבל אם כבר מייבאים אני היתי מייבא אמריקאית אמיתית כמו קאדילק לו-ריידר וכאלה ארוכות.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד אתה רציני?

C300 לפוזה?

אבי קונה את הרכב הגלל המרחב, האיבזור, הנוחות והמחיר המצחיק ביחס לתמורה. (וגם בגלל שהוא אמריקאי :roll:)

הוא מחפש רכב חדיש עם כמה שיותר איבזור ואמינות, לא קדיאלק משופצרת משנות השמונים נוצצת ומזעזעת.

סידרה 5 קונים בשביל פוזה?

מרצדס קונים בשביל הפוזה?

בדרך כלל קונים אותם כי רוצים קצת יותר איכותי מלאנטיס.(כמובן שיש כאלו שקונים בשביל הפוזה אבל הם במיעוט רציני)

למה כל מי שנוסע ברכב קצת יותר טוב ממזדה\יונדאי וכו' ישר אומרים עליו שהוא פוזיונר?

פורסם
תגיד אתה רציני?

C300 לפוזה?

אבי קונה את הרכב הגלל המרחב, האיבזור, הנוחות והמחיר המצחיק ביחס לתמורה. (וגם בגלל שהוא אמריקאי :roll:)

הוא מחפש רכב חדיש עם כמה שיותר איבזור ואמינות, לא קדיאלק משופצרת משנות השמונים נוצצת ומזעזעת.

סידרה 5 קונים בשביל פוזה?

מרצדס קונים בשביל הפוזה?

בדרך כלל קונים אותם כי רוצים קצת יותר איכותי מלאנטיס.(כמובן שיש כאלו שקונים בשביל הפוזה אבל הם במיעוט רציני)

למה כל מי שנוסע ברכב קצת יותר טוב ממזדה\יונדאי וכו' ישר אומרים עליו שהוא פוזיונר?

לא כל מי שנוסע ברכב קצת יותר טוב ממזדה נחשב פוזיונר.

אבל מרצדס ברוב גרסאותיה וב.מ.וו בכלל גרסאותיה וגם ה-C300 הם רכבי פוזה בארץ, לא יעזור.

זה רכב ש"מנקר" עיניים.

נכון שלא כולם קונים את זה בשביל פוזה, אבל לדעתי הרוב -כן.

יש עוד הרבה רכבים מעולים שלא נופלים ממרצדס וב.מ.וו בשום דבר פרט למקדם הפוזה.

למה אף אחד לא קונה וולבו? סאאב?

פורסם

צודק לא פוזה, זה סמל סטטוס ..

שמע אם יש כסף אז אין בעיה,אבל אני נגיד אם יביאו לי 300C במתנה לא יהיה לי כסף להחזיק אותה .

תיראה זאת מכונית יפה עם נוכחות מטורפת (בעיקר הגריל שלה)

אם היה לי כסף היתי מייבא קדילק ישנה לשיפוץ והיתי עושה ממנה משהו יפה .

אבל אם אבא שלך רוצה אוטו שיהיה לו את ה300C

לסיכום זה אוטו לבעלי היכולת.

עריכה:ובארץ מי שקונים זה לא פוזה זה אנשים אמידים שאכפת להם מאיכות ויוקרה ולא איזה צעירים שנותנים גז.

פורסם

Nakamichi, ידידי, אני חייב לחלוק עליך.

הרבה אנשים קונים רכב שבאמת הוא יותר טוב מה"לאנטיס, או היונדאי" ההמונית כי הם יכולים.

לא בגלל הפוזה. הם רוצים להנות מהכסף שלהם ועושים את זה בצורה הכי טובה שיש!

נכון, יש פוזאיסטים שאוהבים את זה, אבל זו כבר החלטה שלהם. 8)

פורסם

יש ויש.אי אפשר להגיד שרוב האנשים שקונים סידרה 5,E קלאס או 300C הם אנשים שמחפשים פוזה.

יש כאלה, נכון. אבל רוב האנשים שיכולים להרשות לעצמם רכב כזה(בגלל שהם עבדו בשביל זה ולא בגלל אבאל'ה) הם אנשים רציניים שמחפשים יוקרה,נוכחות(במובן הטוב.מן הסתם אי אפשר להגיע למקומות מסויימים כאיש מכובד ולנהוג במאזדה 6) ולפעמים גם כח.כן, גם אנשים מבוגרים אוהבים ללחוץ קצת לפעמים.

מי שקונה רכב ב400-500 אלף, קונה אותו עם סיבות קצת יותר רציניות מ'פוזה'.

פורסם
יש ויש.אי אפשר להגיד שרוב האנשים שקונים סידרה 5,E קלאס או 300C הם אנשים שמחפשים פוזה.

יש כאלה, נכון. אבל רוב האנשים שיכולים להרשות לעצמם רכב כזה(בגלל שהם עבדו בשביל זה ולא בגלל אבאל'ה) הם אנשים רציניים שמחפשים יוקרה,נוכחות(במובן הטוב.מן הסתם אי אפשר להגיע למקומות מסויימים כאיש מכובד ולנהוג במאזדה 6) ולפעמים גם כח.כן, גם אנשים מבוגרים אוהבים ללחוץ קצת לפעמים.

מי שקונה רכב ב400-500 אלף, קונה אותו עם סיבות קצת יותר רציניות מ'פוזה'.

כל הכבוד שהזכרת את זה:

(בגלל שהם עבדו בשביל זה ולא בגלל אבאל'ה)

כי הם באמת האנשים שמחפשים פוזה.

פורסם
כל הכבוד שהזכרת את זה:

כי הם באמת האנשים שמחפשים פוזה.

לא.

רוב האנשים שיש להם את היכולת לקנות הרכב הזה הם אנשים מבוגרים שלא מחפשים 'פוזה'.

כשהם קונים רכב כזה דבר ראשון זה בשביל הפאר.נכון, הסטטוס שבא עם הרכב גם מהווה חלקה מסיבה לרכישה אבל כבר אמרתי מדוע.

פורסם
אם אני לא טועה, באחד הפרקים הראו את ג'רמי וג'ימס צוחקים על ה-CTS של ריצ'ארד בדרך לתחנת הרדיו - הם פשוט ירדו על המכונית.

למעשה את הCTS שיבחו ועל הBLS (דגם שמגיע לאירופה) צחקו בלי הפסקה כי הוא רק סאאב 9-5 בתחפושת.

פורסם

אופציה מעניינת ששווה לבדוק-קאמרי 3.5 v6 רכב אמריקאי "למהדרין" עם טונות אבזור מרחב מנוע מצוין

(כמו ב-RX350) ואמינות יפנית כל זה ב-280 אלף.

חסרונות:הנעה קדמית וסמל.

ל-IS250 אין את החסרונות הנ"ל אבל היא צפופה משמעותית,כבדה(למרות הממדים הקטנים),עם מנוע דל מומנט ונחות משמעותית ביחס ל-3.5.

turboy

פורסם

לצערי הלקסוס כמו כן הטויוטה לא באות בחשבון כי "האבא שלהן יפני" :?

אבי לא קונה את הC300 בשביל הפוזה, זאת גם אחת הסיבות שהוא לא רוצה גרמניות, בגלל התדמית שלהן לעומת הC300 שהיא "כולה קרייזלר".

איך אני מברר אחת ולתמיד האם יש אחריות או לא על רכבי דודג'\קרייזלר מיבוא אישי?

פורסם

רוב הC300 שאתה רואה שנעות על כבישי ארצנו המצולקים הן בייבוא אישי.

הצ'ארג'ר מגיעה בייבוא אישי בלבד.

• תוכן חדש...