Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C300 וחברותיה מי מכיר, מי שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי חושב ברצינות על קניית הסירה הזאת.

לא מעניין אותו הביצועים, לא מעניין אותו צריכת הדלק, האחיזה, איכות "הדיבור של ההגה" וההיתנהגות של הרכב.

מה שמעניין אותו זה מרחב הפנים,הנוחות,האיבזור והיוקרה.

האם הרכב נימכר באיזור המחירון או משמעותית מתחת?

איך הוא מבחינת אמינות?

האם עדיף לקנות במקומה CTS? (שגם עליה אני אשמח לקבל פרטים על הדרך)

*מותגי היוקרה הגרמנים לא באים בחשבון מבחינתו ועל יגואר S TYPE 4.2 הוא נהג היום ולא היתלהב.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם על היגואר 4.2 הוא נהג ולא התלהב, אז אני לא יודע אם הוא יתלהב במיוחד מה300C.

אם מותגי היוקרה הגרמניים לא באים בחשבון, אז נישאר לחשוב רק לכיוון הלקסוס GS.

פורסם

הוא לא היתלהב כי היא לא ממש מאובזרת וממש לא מרווחת.

לצערי גם הלקסוס לא באה בחשבון, רק אמריקאיות (כן, אני יודע שיגואר בריטית שאמנם בבעלות פורד אבל עדיין בריטית)

פורסם

כי יש לו מין תרוץ מטומטם כזה שאמריקאית זה חלום ילדות בלה בלה עההההההההה.

ועכשיו ברצינות- בעל המאה הוא בעל הדעה, כל אחד והשריטה שלו. (אני לדוגמא שותה קפה רק בכוסות חד פעמיות :wink:)

פורסם

1. כוסות קלקר מסרטנות, אז אני מציע שתיקח גם את זה בתור שיקול.

2. אמריקאיות: GM - קאדילק, פורד - אין מתחרה אמיתית בארץ, וקרייזלר - C300.

ל-C300 יש נוכחות מדהימה, בייחוד אם קונים אותה בצבע הנכון (שחור או לבן).

עקב מיעוט האפשרויות (אלא אם כן אתה מוכן להתעסק בייבוא אישי, או רכבים שהובאו בייבוא אישי), שווה לקחת נסיעת מבחן על 2 הדגמים ולהחליט.

אופציה נוספת היא כמובן ההאמר, אם הוא מעוניין בסגנון.

פורסם

אני מעשן קופסא ליום, וגם ככה אני כניראה ימות קודם בתאונת דרכים ככה שזה לא משנה.

מה הבעייה עם יבוא אישי? יש חסרונות כל שהם?

הוא לא מוכן להאמר, אך ורק רכב מישפחתי רגיל.

פורסם

החסרונות הם אחריות וחלקי חילוף לדגם שאינו נמכר בארץ באופן סדיר (לרכב שכבר נמצא בארץ).

כמו כן ישנו הכאב ראש שבייבוא (לרכב שאתם מביאים ספיישל).

היתרונות הם:

1. מחיר נמוך יותר (בד"כ) מאשר בסוכנות.

2. מבחר דגמים עשיר (הרבה) יותר.

3. מגוון אופציות, צבעים ורמות גימור שאין בארץ.

פורסם

אבל ה C300 נימכרת בארץ בייבוא סדיר כבר לא מעט זמן ויש סוכנויות שמתעסקות עם כל הכאב ראש כולל החלפת פנסים ותקינה אז איפה החיסרון?

פורסם

ה-CTS אומנם אמריקאית אבל היא רחוקה מאוד משם ומתקרבת הרבה יותר אל האירופאיות המובילות!

אבל היא כנראה לא מתאימה לדרישות של המרחב והנוחות, היא הרבה יותר גרמנייה מאשר אמריקאית.

פורסם

כתבתי לך כבר את הכל, אבל אני יחזור, בסעיפים שנוגעים לייבוא רכב שנמכר באופן סדיר:

1. ייבוא דרך סוכנות יקר יותר, וגם אז יש זמן המתנה יפה לרכב שאינו נמצא כבר בארץ, וזה אומנם פחות כאב ראש משמעותית אבל לא FAULT-FREE.

2. אחריות.

אם אתה רוצה לקנות חדש מהחברה אני חושב שיש לך סיכוי טוב לקבל הנחות טובות מהחברה.

אם אתה רוצה משומש, לא כ"כ חשוב מי הביא אותו לארץ, ייתכן שבייבוא סדיר יש עדיין אחריות.

בעיקרון את אופציית הייבוא אישי העלתי יותר לכיוון של רכבים שאינם משווקים בארץ באופן סדיר.

פורסם

אופק, אני לא זוכר אם זו הייתה ה-STS או ה-CTS - אבל בטופגיר שיבחו את הרכב שוב ושוב. קחו נסיעת מבחן! (סומך עליך שתבדוק את נושא ההתנהגות לעומק ;-))

אביעד

פורסם
אופק, אני לא זוכר אם זו הייתה ה-STS או ה-CTS - אבל בטופגיר שיבחו את הרכב שוב ושוב. קחו נסיעת מבחן! (סומך עליך שתבדוק את נושא ההתנהגות לעומק ;-))

אביעד

זו הייתה CTS.

• תוכן חדש...