Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C300 וחברותיה מי מכיר, מי שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה, באחד הפרקים הראו את ג'רמי וג'ימס צוחקים על ה-CTS של ריצ'ארד בדרך לתחנת הרדיו - הם פשוט ירדו על המכונית.

פרק חזק =] צחקו על הבקרת שיוט בזה שאין לה צורך, ודיברו על כמה שהרכב זקן ומשעמם.

האמת אני לא ממש מבין גדול ברכבים, אבל שבוע שעבר נהגתי על ביואק לה קרוס או לה סייבר וממש נהנתי, מרווחות, מפוארת בפנים, ההגה כל כך קל שזה מדהים, מגיבה מהר מאוד לגז. וסה"כ כייפית לנהיגה. למרות שאין לי כ"כ את האפשרות להשוות אותה לרכבים אחרים, כי לא נהגתי על הרבה רכבים (נהג חדש סה"כ)

פורסם

אתה רוצה לנמק את זה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שניהם פחות או יותר באותה רמה

העיצוב של הקרייזלר קורץ לי מאוד

רכב יפייפה.

הרי אחד שקונה כאלו רכבים לא מעניין אותו תצרוכת הדלק

אחד שקונה כאלו רכבים לא חסר לו כסף לדלק, או טיפולים או ביטוח

האמינות חשובה והבטיחות ובזה שתי המכוניות פחות או יותר אותו הדבר

שלומי.

פורסם

לפי מיטב זיכרוני בטופ גיר הם צחקו על ה STS והיא לא רלוונטית עקב מחיר אסטרונומי.

נהגתי על ה CTS והמושב של הנהג לא לטעמי.

כמו כן ההגה קל ומאוד מנותק.

לדניאל גבע- הלסייבר ישנה מידי והלקרוס לא באה בחשבון עקב גיר מאוד מיושן, עיצוב חיצוני לא לטעמי וההנעה הקידמית.

לשלומי- דווקא כן מעניין אותי צריכת דלק, אני סטודנט ובערך 65% מהזמן הרכב אצלי. אין לי תקציב לתדלק גם את הנבלה שלי וגם את הרכב של אבא שלי.

כמו כן האח הקטן שלי הוציא רישון (בן 17) והוא יעשה מלחמת לבנון שלישית אם לא יעשו לו ביטוח ככה שגם נושא הביטוח די רלוונטי לסוג הרכב.

התקציב הוא 250- 300K ככה שהדגם החדש של הקאדילק גם לא בא בחשבון לצערי...

פורסם
אבא שלי חושב ברצינות על קניית הסירה הזאת.

לא מעניין אותו הביצועים, לא מעניין אותו צריכת הדלק, האחיזה, איכות "הדיבור של ההגה" וההיתנהגות של הרכב.

מה שמעניין אותו זה מרחב הפנים,הנוחות,האיבזור והיוקרה.

האם הרכב נימכר באיזור המחירון או משמעותית מתחת?

איך הוא מבחינת אמינות?

האם עדיף לקנות במקומה CTS? (שגם עליה אני אשמח לקבל פרטים על הדרך)

*מותגי היוקרה הגרמנים לא באים בחשבון מבחינתו ועל יגואר S TYPE 4.2 הוא נהג היום ולא היתלהב.

את זה אתה קבעת לא אני.

שלומי.

פורסם

אותו לא מעניין צריכת הדלק, אותי כן!

הכוונה היא שאם יש הדבל משמעותי בין הדגמים אז זה יכול להשפיע על ההחלטה הסופית.

האם יש בעיות מיוחדות/מחלות למישהו מהדגמים?

במה צריך לשים דגשים בבדיקה?

הלוצרן לטעמי מכוערת כמו הלקרוס... תודה.

פורסם
כי יש לו מין תרוץ מטומטם כזה שאמריקאית זה חלום ילדות בלה בלה עההההההההה.

ועכשיו ברצינות- בעל המאה הוא בעל הדעה, כל אחד והשריטה שלו. (אני לדוגמא שותה קפה רק בכוסות חד פעמיות :wink:)

אם אמריקאית זה חלום ילדות (חלומות ילדות הם לא מטומטמים גם כשהם לא הגיוניים), שיבדוק את הביואיק. אני מאד אוהב את איך שלה-קרוס נראית, ובמחיר שלה (פחות מ-200,000 שקל לגירסה הזולה, ונדמה לי שפחות מ-250,000 שקל לגירסה החזקה), אחרי שמוסיפים לה את כל התוספות באשר הן, עדיין תתקבל מכונית הרבה יותר זולה מה-S Type. הייתי הולך על הזולה, מה אבא שלך צריך את המתלים המוקשחים הספורטיביים? (הכל, כמובן, באמריקאית)

לא נסעתי בלה-קרוס או בלוצרן, אבל לאבא שלי (שסבל מאותה העדפה מוטורית בדיוק כמו אבא שלך) היתה לה-סייבר. היא היתה אמריקאית לגמרי - מנוע גדול וטיפש שאוהב דלק, גיר ישן וטיפש שלא אוהב לעבור את ה-3,500 סל"ד, אבל שניהם ביחד נתנו לך מכה בגב כל פעם שרק רצית. היתה לה גם התנהגות כביש של יאכטה, ומחלת ים כל פעם שעוברים באמפרים. היה לה גם מוט הילוכים על ההגה, מה שאומר שבמקום שני מושבים היה לה ספסל. חלומו של כל אמריקאי מתבגר שלוקח את חברתו לדרייב-אין ומקווה שפונזי לא יפריע לו. אי אפשר היה לנסוע איתה 110 קמ"ש בכביש גהה, כי רוחות הצד היו מזעזעות אותה. 100 קמ"ש כן, 110 קמ"ש לא. ועדיף לא להסתובב בה. אף פעם. גם לא במהירות של 10 קמ"ש. מחליקים על הספסל, פשוט.

אני לא חושב שיש בארץ מכונית יותר אמריקאית מזה. מי שחולם על אמריקאיות, ממש יהנה בה.

פורסם
לפי מיטב זיכרוני בטופ גיר הם צחקו על ה STS והיא לא רלוונטית עקב מחיר אסטרונומי.

נהגתי על ה CTS והמושב של הנהג לא לטעמי.

כמו כן ההגה קל ומאוד מנותק.

לדניאל גבע- הלסייבר ישנה מידי והלקרוס לא באה בחשבון עקב גיר מאוד מיושן, עיצוב חיצוני לא לטעמי וההנעה הקידמית.

לשלומי- דווקא כן מעניין אותי צריכת דלק, אני סטודנט ובערך 65% מהזמן הרכב אצלי. אין לי תקציב לתדלק גם את הנבלה שלי וגם את הרכב של אבא שלי.

כמו כן האח הקטן שלי הוציא רישון (בן 17) והוא יעשה מלחמת לבנון שלישית אם לא יעשו לו ביטוח ככה שגם נושא הביטוח די רלוונטי לסוג הרכב.

התקציב הוא 250- 300K ככה שהדגם החדש של הקאדילק גם לא בא בחשבון לצערי...

אה, לא ראיתי את ההודעה הזו. אתה לא יכול להתעניין בצריכת דלק וביעילות של ההילוכים, וגם להגשים את החלום של אבא שלך - או זה או זה.

שיקנה את הלה-קרוס הזולה עם כל האבזור שאפשר להוסיף (היא לא מכוערת בכלל!), ומ-300,000 שקל ישאר עודף למכונית נחמדה בת 3 בשבילך, עם צריכת דלק שפויה ויכולת היגוי.

פורסם

רכב משלי כבר יש, אומנם לא חסכונית וחרא של הגה אבל היא שלי ואני אוהב אותה :wink:

כמו כן אין לא רצון מהצד שלי ובטח לא מהצד של אבא שלי לקנות\לשדרג לי את הרכב על חשבונו, כל שקל "מיותר" שישאר מהקנייה ישאר אצלו ככה שזה ממש לא משנה אם הרכב יעלה 220 או 300.

יש כיוון חדש כרגע שעומד על הפרק- דודג' צ'רג'אר 5.7 V8, האם מישהו יודע על מה להיתמקד בבדיקת הרכב?

איך אני מברר אחת ולתמיד האם יש אחריות עליה בארץ? (הרכב שנת 2006 והגיע בייבוא אישי כמובן)

במכשירי תנועה חלק אומרים יש אחריות וחלק אומרים שאין :?

האם היצרן מחויב לתת אחריות עולמית או לא?

אני יודע שBMW, מרצדס ופורשה לדוגמא נותנים אחריות.

• תוכן חדש...