Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תם עידן הסגריות בברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוק מבורך,בתור אחת שלא מעשנת ועשן הסיגריות מאוד מפריע לי, אני שמחה לראות שמתחילים להתחשב באוכלוסיה הלא מעשנת.

מאידך כל המעשנים הופכים להיות "עבריינים",אפשר להקצות להם איזורי עישון כמו שהיה עד היום ולבצע הפרדה בין הלא מעשנים למעשנים.

ל'

מה הרעיון?

בכל מקרה העשן מתפזר...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בארה"ב איזור עישון מוגדר כאיזור עם מערכת מיזוג נפרדת מהאיזור הרגיל - לכן העשן לא מתפזר כי האיזור למעשה מופרד מהאיזור ללא עישון.

רק מה , זה דורש השקעה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה היה בדיוק העניין שלי, אין לי בעייה עם קנסות על עישון במקומות ציבוריים, יש מקומות שזה באמת לא מתאים!

אבל צריך ליצור תקן מסויים של איזורים בפאבים לדוגמא שניתן לעשן בהם ואיזורים שלא - קרי מקום שירצה שיהיה בו איזור שיהיה ניתן באופן חוקי לעשן בו יצתרך למלא אחר התקן שיכלול מערכת מיזוג נפרדת בין איזור מעשנים ללא מעשנים, והפרדה ראוייה או על ידי קירות ואו על ידי זכוכית מה שלא יהיה.

אבי.

פורסם

נתחיל בזה שאני מעשן כבד לשעבר.

זה חוק מטומטם, זה לא דומקרטיה.

זנ מתחיל ביפי הנפש שאומרים עישון מזיק, עוד מעט נסע רק בכלי רכב חשמלים, כי דלק מזהם.

נאכל רק ירקות כי בשר לא בריא, ולא נעשה ילדים כי זא לא משתלם כלכלית.

מה זה לעזאזל צפון קוריה, איפה הדומקרטיה איפה הצדק, למנוע בנאדם מצרכים בסיסיים.

הגיע הסוף עוד מעט נלבש סוודר ורוד ונשב מסביב מדורה חשמלית ונשיר קומבייה.

פורסם

לא נורא, בסוף אתה תתבגר.

אחת הזכויות בדמוקרטיה היא החופש שלך לעשות דברים, כל עוד אתה לא מקפח זכויות של אנשים אחרים. מה לעשות, הזכות של אחרים לבריאות ולחופש תנועה גוברת על החופש שלך לעשן איפה שבא שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שאני הייתי בשוויץ היה קרון ברכבת למעשנים! "איזה כיף"

עדיין יש?

אני כבר בגמילה שנה מסיגריות "אבל אני לא אכםת לי מאנשים שמעשנים"

זכותם, כמו שאוסרים על אנשים לעשן במרום ציבורי, צריך לתת להם מקום לעשן.

אני חושב שעדיף לעבור לירדן חוקים כאלה לא יהיו שם חח

פורסם

אני מברך על החוק החדש.

מעבר לפגיעה בבריאות שלי שנעשית בכפייה ע"י אחרים, ישנם מקומות שלא ניתן לצאת אליהם משום שמע' חילוף האויר שלהם לוקה בחסר,

מה שמוביל גם אנשים שמעשנים לכך שאחרי חצי שעה - שעה באותו מקום, העיניים כבר מתחילות לשרוף.

ביום שישי ראיתי מחזה ממש יפה (לדעתי), שבו כל המעשנים יצאו החוצה לעשן,

זה רק גרם להם להתחבר עם אנשים חדשים במקום להיות תקועים בשולחן שלהם, וכל מי שנשאר לשבת יכל לנשום אויר צח.

עוד אחלה יתרון - זה מוריד ממך את הספק של "היא מעשנת? היא לא מעשנת?"... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רגע, אני רוצה להבין משהו. החוק הנ"ל תקף גם לגבי עישון נרגילות או עישון מקטרות? שהרי העשן שיוצא מהם הוא מזיק, אבל הריח לא "מסריח" כדבריכם, והעשן לא גורם עיניים אדומות. מה יקרה אז לכל המקומות כדוגמת הטראבין, או תופים? הם יסגרו את עצמם?

ROOONEEYY

פורסם

תכלס, הקטע עם הלצאת לעשן יגביר את שיעור הילודה בקרב מעשנים בגלל שיש להם הזדמנות לדבר

יהיה לנו הרבה ילדים להורים מעשנים שיסבלו מאסתמה

ואז מה כל זה שווה?

אז בואו נפסיק את היציאה לעשן למען עתיד ילדיינו

ועוד לא הזכרתי את עניין מלחמת האזרחים בין מעשנים ללא מעשנים שתפרוץ בפאבים ברחבי הארץ

נ.ב

תרחישים אפוקליפטים זה אחלה

זה הקישור להסבר על החוק http://www.woow.co.il/alcohologia/professional-terms/no-smoking.html

פורסם
מה יקרה אז לכל המקומות כדוגמת הטראבין, או תופים? הם יסגרו את עצמם?

במקומות כאלה שיש נרגילות מותר לעשן - אבל רק נרגילות , תדליק סגריה ויבקשו ממך לכבות אותה.

במשך כל הסופש ביליתי בכמה וכמה מקומות שונים בתל אביב , ואני חייב להגיד שזו לא כזו גזירה נוראית.

מה שיותר הפריע לי באיסור הזה היא ההתנפלות הזאת על ציבור המעשנים בשם חירות הבריאות , על חשבון הפגיעה בחופש האישי שלי מבלי להציג אלטרנטיבה נורמלית לדעתי - במקומות שהייתי בהם החדרון/פינת העישון נראתה כמו מאורת כלבים (בזמן שהכל מבחוץ נראה מליון דולר), וזה פוגע בהנאה שלי. אסור לעשן? סבבה , אז למה לא לארגן פינות נורמליות לפחות?

מה תגידו אם מחר יצא חוק שאסור לנו להשתמש ברכבים שלנו בגלל שהם מזהמים את האויר ובתור אלטרנטיבה יחליפו לכולנו לרכבים חשמליים קטנים ואפורים?:idea:

ההשוואה לדעתי לאוטובוסים ולמטוסים לא במקום , סגריות בפאבים/ברים/מסעדות קשורות יותר חזק לתרבות הפנאי ולחיי הלילה מאשר לתחבורה ציבורית , לדוגמא , יש לי חברים שלא מעשנים אבל מדליקים סיגריה פה ושם עם הדרינק שלהם , אותם חברים לא ידליקו סיגריה במקום אחר.

אני לא מתווכח עם זכותם של הלא מעשנים לנשום אויר צח , אבל אני מצפה שיכבדו גם את זכויותיי ולא בכדי לצאת ידי חובה.

GOT סחוג?

פורסם

תכלס, העניין הזה לא ממש נוגע לי עכשיו כי אני עוד שבוע בדיוק ממריא לבואנוס אייריס ומשם לחצי שנה של טיול ביבשת דרום אמריקה.

שם, אין חוקים כנגד עישון.

אני מעשן, לא הכי כבד שיש (חצי קופסה ואפילו פחות ביום), וגם אני מאוד אוהב את הסיגריה שמלווה את הבירה שלי או כוס אלכוהול כזאת או אחרת.

א-ב-ל, אני חייב לציין שסיבוב באחד הבארים אצלנו באיזור אתמול, כשהוא נקי מעשן סיגריות זה בהחלט דבר נעים.

לא ישבתי שם, אבל סביר להניח שאם הייתי יושב שם הייתי כן יוצא עם הבירה החוצה כדי לעשן.

מצחיקים אותי אלה שבוכים על הבריאות שלהם שנפגמת פסיבית אבל להרוס את הכבד בטונות אלכוהול ודברים אחרים זה בסדר מבחינתם.

אני לא מתרגש מהחוק..האמת? אני בטוח שאתיישר איכשהו לפיו.

דעה אישית: עכשיו יש אכיפה כי זאת ההתלהבות של ההתחלה..מהר מאוד זה יפסק והפאבים יחזרו למתכונם הטבעי..וגם המעשנים.

אל תקחו ללב, קחו לריאות!

:-D

פורסם

וכן, יכול מאוד להיות שיצא חוק שלרכבים מונעי בנזין אסור לנסוע יותר מ-X שעות בשבוע ויחייבו את כולנו להתקין שעוני שע"מ במכוניות שלנו.

יכול להיות גם שיחליטו לאסור את מכירת הבנזין באופן כללי וגורף.

והזכות הבסיסית שלי לנשום וחופש התנועה גוברת על הזכות של מישהו לעשן לי בפרצוף.

לצערי כל עוד לא תהיה אכיפה, החוק הזה הוא מתכון לכשלון. מספיק חודש אחד של אכיפה אינטנסיבית יום-יומית בפאבים ומועדונים כדי שאף אחד לא יעלה על דעתו בכלל לקחת את הסיכון ולהדליק סיגריה בתוך פאב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...