Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תם עידן הסגריות בברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תכלס, העניין הזה לא ממש נוגע לי עכשיו כי אני עוד שבוע בדיוק ממריא לבואנוס אייריס ומשם לחצי שנה של טיול ביבשת דרום אמריקה.

שם, אין חוקים כנגד עישון.

:-D

אני מתחנן לפניך שאם תעבור בצ'ילה תחזור לשרשור הזה ותודיע לכולם מה קורה שם...

כבר כמעט שנה שיש שם חוק שלפיו אסור לעשן במקומות ציבוריים. הייתה התלהמות גדולה במשך חודש וחולקו קנסות מטורפים אבל כיום אף אחד לא מדליק סיגריות איפה שאסור.

בסדר, אתם כועסים על זה, אבל עזבו את עניין הבריאות, זה פשוט מבחיל להגיע למקום כלשהו ולהריח סיגריות, ואחר כך גם ללכת למקום אחר (למשל אל החברה) ושהיא תגיד "איכס, אתה מריח כמו סיגריות".

בשבילכם אולי זה אומר שאתם תעשנו פחות, אבל לאנשים שלא מעשנים זה שיפור משמעותי ברמת החיים. אני נכנס לאוטו של אמא שלי ונתקף בחילה.

אני אפילו נכנס לבית שלי ונתקף בחילה כי היא עישנה שם.

אולי מכוניות פוגעות יותר בבריאות, אבל לפחות לא יגידו לי "איכס, אתה מריח כמו אגזוז של סקודה אוקטביה דיזל" ויכריחו אותי להחליף בגדים ולחפוף את השיער הארוך שלי.

אגב, אנשים פה התייחסו לאנשים שלא מעשנים והפה שלהם מריח כמו ג'ורה וכאילו שהם לא צחצחו שיניים כבר מהתקופה שהFORD PROBE היה מגניב (כלומר לעולם לא!)

לדעתי גם את זה צריך להוציא מחוץ לחוק או לפחות לתת להם כאפה רצינית.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מתחנן לפניך שאם תעבור בצ'ילה תחזור לשרשור הזה ותודיע לכולם מה קורה שם...

אל תדאג יוסי, את צ'ילה אני אפגוש בקארטרה אוסטרל כשאנהג את הדרך הזאת עם ג'יפ שכור.

אני אשתדל לעדכן איך זה להתעורר בבוקר, לצאת מהאוהל, להתיישב ליד האגם מול הזריחה ולהדליק סיגריה. :-D

בפוקון אני כבר אהיה יותר זהיר כשאדליק סיגריה.

8)

פורסם

כי הוא... אההה... מממ... נולד שם, אולי?

ולענייננו - פעם הייתה מדבקה עם הכיתוב "לא לירוק גרעינים" באוטובוס.

בשנות ה-80' עדיין היו כל מיני חולירות ונשים זקנות שירקו גרעינים ללא אבחנה,

אבל מאז המצב השתנה, ואפילו המדבקה הזאת נעלמה.

מתקדמים, לאט אבל בטוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כרגע חזרתי מהרבמ"ד (מרכז קניות מעפן בקריות).

הייתי שם עם אמא שלי והאחינית שלי.

עברנו שם ליד אחד מבתי הקפה שהיו בפנים והיו שם אנשים שעישנו.

מן הסתם, הלכתי אל מי שעמד שם בדלפק ואמרתי לו שיגיד להם להפסיק לעשן.

כל מה שהוא ענה לי היה "אמרתי להם אבל אני לא יכול להתעמת עם לקוחות".

5 דקות אחר כך התקרבו אלי שני ערסים עם גישה רעה ורצו להרביץ לי. הם צעקו "מה אתה מתקשר לעירייה יא מנייאק בן זונה?"

באותו רגע ניתקתי לחברה שלי והתקשרתי למשטרה. אמרתי להם שרוצים להרביץ לי בגלל שאמרתי לבעל מקום שלא יעשנו שם.

במשטרה ענו שזה לא אחריות שלהם.

בכל הזמן הזה השוטר בצד השני שומע את הערס צועק עלי ומתעמת עם עוד כמה אנשים שם שבאו לעזור לי.

אחר כך רק הגיע פקח של העירייה אבל לא ראה כלום כי בעל המקום הזהיר את כולם.

מדובר במקום שקוראים לו "פינת קפה" או משהו כזה.

בפעם הבאה אני אלך לשם ופשוט אתקשר למוקד של העירייה בלי להודיע כדי שהם יקבלו קנס שיזכרו אותו כל החיים שלהם.

לפי מה שהבנתי, בעל המקום קרא לשני הערסים כדי שיטפלו בי ושאני לא אתלונן יותר. אם לא הייתי עם האחיינית שלי ועם אמא שלי הם פשוט היו דופקים לי מכות.

פורסם

היי אני רוצה להרגיע קצת את כל המתפלצנים על החוק:

אפשר לעשן כרגיל בבתי קפה ומסעדות, יש איזו בעיה קטנה שלא עברה בחוק, גובה הקנס, כלומר זה לא חוקי לתת קנס כי אין גובה קנס מוגדר בחוק, גיליתי את זה אתמול כשנכנסתי לפאב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה גם היה בחדשות לפני שבוע או שבועיים..

ויותר מזה, הראו שגם העיריות וגם המשטרה לא אוכפות את החוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נו אז חלאס לבלבל את המוח, לא ישבת שם אז למה לעזעזל היית צריך להעיר? סתם לשחק אותה שיש חוק? הרי אתה לא מעיר לכל אדם בצומת שהוא נסע 100 במקום 90, אז גם פה שב בשקט ואל תבלבל לאנשים את המוח. לא בא לך להיכנס למסעדה אל תיכנס, ואל תעשן.

ROOONEEYY

פורסם

הוגשה עתירה לבגץ ,העותר טוען שהחוק פוגע בזכויות יסוד של המעשנים ובזכויות של בעלי עסקים למאכל ושתיה.

אני אגיש עתירה על כך שהחוק שמחייב אותי לעמוד באדום או לנסוע במהירות מסויימת פוגע באותה זכות יסוד.

תקנת אין עצירה פוגעת גם כן בזכויות של בעלי עסקים למאכל ושתיה .

כל חוק פוגע בזכויות של מישהו

אבל במדינת אין חוק .... הכל אפשרי

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
נו אז חלאס לבלבל את המוח, לא ישבת שם אז למה לעזעזל היית צריך להעיר? סתם לשחק אותה שיש חוק? הרי אתה לא מעיר לכל אדם בצומת שהוא נסע 100 במקום 90, אז גם פה שב בשקט ואל תבלבל לאנשים את המוח. לא בא לך להיכנס למסעדה אל תיכנס, ואל תעשן.

אם היו מכבים את הסיגריות הייתי יושב. גם אמרתי לו את זה.

כבר כתבתי את התשובה

פורסם
היי אני רוצה להרגיע קצת את כל המתפלצנים על החוק.

כשאתם מעשנים, אתם פוגעים לי בבריאות.

כשאני לא מעשן, אני לא פוגע באף אחד.

בגלל זה החוק הוא כנגד המעשנים !!

ומי שלא מבין את זה, שיעשה לי טובה, הוא הפלצן.

ד"א: יוסי, הרבמ"ד זה קלאסיקה, ויש שם אחלה שווארמה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

על השווארמה אני לא אתווכח, היא טובה!

אבל האוכלוסיה של בעלי העסקים היא לרוב עבריינים בשיקום שמקבלים צ'אנס מהמדינה ועוד כמה סיפורים כאלו.

אם הייתי יודע את זה לא הייתי אומר לדביל שום דבר.

• תוכן חדש...