Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תם עידן הסגריות בברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת יש עוד דברים מזיקים שם , המוזיקה הורסת את האוזניים מן הסתם זה נלקח בחשבון וזו גם המטרה בבר - לשמוע מוזיקה, זה כמו שתגיד שבמועדון המוזיקה הורסת את האוזניים, נו ו-? מה הקטע? זה מועדון , האלכוהול הורס את הכבד את הכבד שלך, לא את שלי (כי אני בוחר שלא לשתות, בניגוד לסיגריות, שהורסות גם את הריאות שלי, למרות שבחרתי לא לעשן!) , השתן על הרצפה בשירותים הורס את הקצה של המכנס , הצפיפות מפעילה לחץ על איברים פנימיים באיזה ברים אתה מבלה? אולי אתה מתכוון למועדונים, הלחץ הנפשי בסלקציה גורם לנשירה אותו הדבר כמו הקודם , בקיצור הבנתם את הפואנטה...

מקווה שאתה הבנת את הפואנטה של מה שאני אמרתי :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה בעד? כל הכבוד. אז אולי אם היה מפריע לכמה אנשים אז זה הפסיק כבר.

אבל צריך להתחשב גם באלו שכן מעשנים.

אם היית מעשן היית יודע מה ההבדל בין בירה לבין בירה עם סיגריה! אני נהנה מזה!

אז עכשיו ובתקופה הקרובה אנשים באמצע הבירה בפאב ייאלצו לעזוב את השולחן, לצאת החוצה לקור כלבים ולעשן בגלל שיש אנשים בפנים שזה מפריע להם.

וכל זה במקום לחוקק שבכל פאב יהיה איזור מעשנים ואיזור לא מעשנים.

ומה עם אלה שלא מעשנים שצריכים לצאת החוצה לקור כלבים כדי לנשום אוויר צח?

מה עם השכנים שלי שמעשנים בגינה ליד כמעט 24 שעות ביממה ומכריחים אותי לשבת עם חלונות סגורים כל ערב?

מה נראה לך יותר טבעי? לגרום ללא מעשנים לעשן או לגרום למעשנים להפסיק לעשן?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מקווה שכל הקיצוניים נוהגים ברכבם עם מסכות חמצן.

אין לי שומדבר דרך אגב, נגד עישון נרגילות או עישון אדי דלק :)

פשוט הריח של הסיגריות דוחה.

אם היו עושים סיגריות בריח TWO APPLES, העולם היה טוב יותר 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה זה מועדונים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מעודד עישון, לעשן זה טוב, אני עובד עם אנשים ולהרבה יש ריח של נבלה בפה, אני מעדיף אנשים עם ריח של סיגריות, זה יותר ידידותי, מן הסתם אני טורח ללעוס מסטיק כל היום.

ד"א יצא מייל לעובדי פלא פון האוסר על עישון ברכבי חברה וגם נכתב שמי שיתפש מעשן או ברכבו יהיה ריח של סיגריות, רכבו ילקח. זאת בכלל חוצפה.

אני חושב שאתה טועה, לא קיבלתי מייל כזה.. ואני בדרגה הכי גבוהה שיש :) (sys admin)

פורסם
אני חושב שאתה טועה, לא קיבלתי מייל כזה.. ואני בדרגה הכי גבוהה שיש :) (sys admin)

היום היה לי בעסק מישהו בכיר בפלאפון, שוחחנו על התקנה החדשה בדיוק כשאחד העובדים תלה שלט - אסור לעשן. והוא סיפר לי את זה.

haters will hate

פורסם

אוי אסטמה, אוי ריח, אוי עיניים אדומות, אוי בגדים מסריחים. חלאס לבלבל במוח, איזה הגזמות אללה יסטור.

קחו סיגריה תרגעו, ותראו שהאסטמה נעלמת לכם, אין שום ריח מסריח ועיניים אדומות.

יאללה הלכתי לזהם את הסביבה ולעשות לעצמי עיניים אדומות.

ROOONEEYY

פורסם
אוי אסטמה, אוי ריח, אוי עיניים אדומות, אוי בגדים מסריחים. חלאס לבלבל במוח, איזה הגזמות אללה יסטור.

קחו סיגריה תרגעו, ותראו שהאסטמה נעלמת לכם, אין שום ריח מסריח ועיניים אדומות.

יאללה הלכתי לזהם את הסביבה ולעשות לעצמי עיניים אדומות.

חלאס אתה לבלבל במוח. תוך שניה אם חבר מעשן לידי (והם כבר יודעים שלא צריך לעשן לידי) העיניים נהיות אדומות. אין לי אסטמה תודה לאל, אבל כן בגדים מסריחים ממועדונים וברים. לא תודה. אחלה חוק. נקודה.

ואולי התכוונת שהלכת להרוס ולדפוק לעצמך את הבריאות. בכייף שלך. ושוב אני אומר ומדגיש, בכייף שלך, לא שלי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מקווה שאתה הבנת את הפואנטה של מה שאני אמרתי :roll:

אני דווקא לא הבנתי את הפואנטה - כי בבר , בניגוד למועדון בו אנשים באים לרקוד, דווקא תרבות השתיה החריפה היא החלק הארי.

זה לא בית קפה , ואם כן - אז אני באמת לא יודע לאיזה בארים אתה יוצא אליהם (שלא מגישים בהם אלכוהול ? :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מדובר בגזירה שהציבור פשוט לא יכול לעמוד בה.

מקווה שיפתחו בארים מיוחדים לרק מעשנים ואז נראה מה יקרה..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...