Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומן יש הבדל ברמות הבניה בצורה משמעותית סחטיין אחי.. אני וחבר גם רוצים לעסוק בניה אבל אנחנו צריכים קצת יותר אומץ לניסוי וטעיה וגם עודף כסף

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
כשאני יחזור הביתה ביום חמישי-שישי מהצבא אני יעלה תמונות איך אני התקנתי את הבניות שלי על דלת טיפה עקומה..

אתה מילאתי הכל בסיליקון שחור-דבק עצבני (לקח לי שבוע להוריד אותו לגמריי מהיידים! לא טינר לא טרפנטין ולא דלק עזרו לי!)

אז כמו שהבטחתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1497863&postcount=88

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמת פיבר על הבד,יופי עכשיו מה נתן לך כל הבניה שעשית מתחת?יש לך צורך לחתוך שוב ושוב ולהתאים.

חבר,אם היית הולך בערך על הסגנון שסלבה עשה היה יוצא לך כמו שתכננת,אורגינל.

היית חותך את הגודל הדרוש מן הדלת ולאחר מכן מדביק רדיד אלומניום ויוצר "צורה" של הדלת מהפיבר ועליה שם את הטבעות.

לאחר מכן שם בד ואז פיבר.

אחלה עבודה בינתיים,העניין הקשה הוא הגימור שהכל יראה חלק וכמו שצריך,המשך עבודה מהנה.

תזכור את הדבר הכי חשוב,מסכה לנשימה! העניין יכול להיות מסוכן בעת השיוף.

אם ברצונך בגימור צבע גש לפחח הקשור אליך ותשאל אותו כמה יעלה לך בונדו וכמה בונדו עדין.

אם לא אז,לא :)

בהצלחה בהמשך! בן.

Got To love It

פורסם

קצת מיהרת פה! היית צריך לקחת את הספריי קצף ולמלא בכל המקומות שאתה רוצה לסגור! אחר כך לחתוך פחות או יותר עם סכין יפנית שאריות גדולות ואז לשייף עם נייר שיוף גס לכל צורה שאתה רק רוצה ועל זה לשים פיבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מתחיל להיות מעניין - ואיפה החברה? למה היא לא ממשיכה אתך את שאר הבניה - טוב בכל מקרה כבוד!

תשמע - אם אתה כבר יצרת צורה לפי התושבות של הרמקולים - נראה שאח"כ אתה תצטרך לשפר צורה של הכיסוי שעשית בדלת בשביל שיהיה לך מספיק מקום בין התושבות לכיסוי (שלא יהיו זמזוים של מגע - תחשוב על בידוד בעזרת ספוגים מבפנים).

רומן - פרסמת כאן ת'רד (או שזה הת'רד?) על רמקולים עשה זאת בעצמך - תביט היטב כשהם יוצרים את המכסה מהבד - יש להם כאלה "תיק-תקים" שהם מכניסים אחד לתוך העץ ואחד במסגרת - המסגרת עשויה מלייסט עץ סה"כ ובתוך הקופסא של הרמקול עצמו איפה שהמכסה מתלבש - עושים חורים בשביל שהנקבות של התיק-תקים ישקעו בפנים.

תכוון את עצמך לגימור כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד פעם נירא לי שא ממש מובן מה אני עושה פה.

1. אני בניתי פודים למיד באסים (הם ישבו על הדלת קבוע, מוברגים מודבקים ואטומים) הפודים מוכוונים בזווית אלי.

2.1 אני לא רוצה שהבניה תיהיה לי על הכיסויים של הדלת. היא חייבת ליהיות מחוזקת על הדלת ולא קשורה לכיסוי ביכלל.

2.2 אני לא רוצה הבניות יבליטו לי ועוד כש מדובר על זוג וופרים. זה אומר שלא יראו את הרמקולים ביכלל.

2. אני עכשוי בונה כיסוי מחדש שאסגור את כל העסק של הפודים. לא אסגור אתם לגמרי או קי. אני יפתח פתח בשביל כל העסק הזה ואולי בעזרת השם אני ישים רשת עם בד אקוסטי (כמו ברמקול ביתי) ואסגור את הפתח!

הבניה על הדלת לא קשורה לפוד ולא מחוברת אליו בכל צורה שהיא.

אדי הרווח בין הפודים לכיסוי יש ואיפה שהצד הקרוב לדש בורד אז שם לא שמתי את הפיבר ישר על הבניה אלה שמתי שיכבה של ספוג 5 מ"מ על זה נייר כסף ואז מתחתי בד. יהיה שם גם רווח של איזה 5 מ"מ לאיטום.

חברה :) כן היא הייתה איתי, היא צילמה אותי גם. חצי עבודה זה שלה(באמת)! בלי החברה לא נירא לי שהיה לי חשק להמשיך. בקשר לתפסנים האלה כן זה בערך הרעיון אולי אני ישיג משהו מהרמקולים הישנים.

פורסם

ימשיך כבודו...

נראה מה יצא - אין פסול בפלסטלינה - אחלה חומר עיצוב, קצף פוליאוריטן הוא גם מעולה למודוליזציה - חומר דביק ביותר - רק עם כפפות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...