Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה כמה תמונות של כיסויים...

אם אני נגיד ורוצה לשים טבעת עץ מתחת לגריל המקורי, אז אני חייב לחתוך את העיגול בו יושב הרמקול עכשיו. אבל אם אני חותך את החלק אז אני לא יוכל הרכיב את הגריל בחזרה. בקסנטיה זה היה אחרת.

יש רעיונות לבניה יפה ומקורית?

2.JPG

3.JPG

IMG_2551.jpg

פורסם

הרעיון שלי הוא לחתוך אולי את האזור של תושבת הרמקול והתפסנים של הגריל עם קצת מה"בשר" של הדיפון מסביב ולהגביהה את החלק הגזור בעזרת עבודת פיבר שתכלול דגימה של הבסיס הגזור וכיסוי עליון של החלק הגזור (כמו פוד בעקרון) ואז אתה בעצם מוציא את התושבת של הגריל כמה ס"מ החוצה וזה נותן לך את המקום להתפרע עם הרמקול מאחורי הדיפון כמו שרצית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בסדר - לא הספקנו להתראות בכלל אחרי זה וגם אחרי שקראתי אתמול את הת'רד אמרתי לעצמי ששכחתי לשאול אותך לגבי איך מתקדמת הבניה.

נ.ב - שמתי לב שיש שם מעט מאוד בשר להשאיר במידה ואתה חותך ככה - במידה ותצטרך לבנות חלק מהשלדה - תחשוב על נגזרת עץ של המעטפת של הדיפון באזור הזה, או שדרת ברזל ביחד עם אפוקסי פלסטלינה.

סה"כ הרעיון מתמקד באיזור הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול ליהות שאני ישים 4 וופרים זוג בכל דלת. אז אני בעצם רוצה לעשות בניה גדולה אבל בכל חשוב שזה יהיה דומה למקורי. לא חייב ליהיות כמו בקסרה של השכן זה חייב ליהיות דומה למקורי. זה כבר תלוי בידיים שלי. אבל אני לא רוצה ליסדור רת הרמקולים אם גרילים מקוריים אלה אני חושב לעשות כמו בתמונה של דלת במרצדס (תמונה למעלה אם 4 וופרים בדלת אחת). לעשות מסגרת מעץ בצורת ריבוע או מלבן או איזה צורה אחרת. למתוח בד אקוסתי וליסדור את כל העסק כמו ברמקול ביתי.

4 woofers 2.jpg

dver polo.JPG

IMG_2551-2.JPG

פורסם

זה כבר יכול להיות לך אפילו יותר קל לביצוע - אתה לוקח את החלק העליון של הפוד שאתה בונה ואתה חורט בו מגרעת עם מחרטה בעובי של המכסה שאתה תכין (דיקט 4 מילימטר הכי פשוט) - את המסגרת שתתיישב שם בצורה מדוייקת שתגזור מהדיקט אתה עוטף בבד אקוסטי באמת ואפילו אפשר לקנות בנגריות קליפסים ששמים לתוך התושבת של העץ של הפוד עצמו ולמסגרת עץ מהצד השני שיתפסו כמו תיקתקים.

בכל מקרה אתה תצטרך לחשוב כאן על טכניקה של העתקת צורה, הייתי חושב על שימוש במצקנטייפ ותוש או בנייר שקף - אפשר לאלתר המון דברים שיתנו תוצאה סופית טובה.

הדבר הכי חשוב אם אתה רוצה שזה יהיה מושלם - לעבוד לאט ובסבלנות ולדעת מראש שזה יקח לך המון זמן - אחרת זה לא יילך.

Pioneer TS-X150

פורסם

הצעד הקטן ורשאון עשיתי. נסעתי לאלגד וקניתי מהם חומרים.

שזה:

קנקן מדידה 250 מל = 22 ש"ח

משורה 1 = 17 ש"ח

מברשת צול+2.5 צול = 15 ש"ח

מאיץ לפוליאסטר 10גר' = 16 ש"ח

מקשה 600 גר' 20 = ש"ח

אציטון ליטר 1 = 17 ש"ח

נוזל פליאסטר 2.5 ק"ג = 140 ש"ח

סיבים 450, 1.25 מ' = 36 ש"ח

סיבים 300, 1.25 מ' = 29 ש"ח

בד 100, 1 מ' = 36 ש"ח

סכ"ה יצא לי 348 ש"ח = 15.5% שזה 53 ש"ח

המחיר להכל כולל מע"מ הוא 401 ש"ח.

אדי זה מספיק מה אתה אומר?

אני מעלה את התמונות או היום בערב או מחר.

פורסם

רומן - כמה דברים לגבי עבודה עם פיבר

לגבי החומרים עצמם - מציע לך בחום לקנות גם גלגלת לעבודה עם פיבר וכמובן מיד ברגע שאתה מסיים להשתמש בה לתבול אותה באציטון בכדי שהיא לא תיתקע לך.

מעבר לזה ציוד כמו מסקינגטייפ ונייר אלומניום בכדי שהפיבר לא ידבק למשטח עליו אתה עובד - חבל להרוס דיפון של דלת סתם...

תוסיף לכאן ציוד בטיחות - נשמית טובה, מגן עיניים, כפפות לטקס (חבילה של 100 עולה שלושים שקלים), סחבות ישנות - בגדים ארוכים להגן על הגוף, קרם ידיים לאזורים חשופים במידה ויש.

וכמובן - אזור פתוח לעבוד בו או שלפחות יהיו שתי וונטות חזקות שאחת תכניס אוויר והשניה תשאב.

ומעבר לזה להקפיד בכל מובן על לא לערבב ישירות מאיץ עם מקשה - קודם מאיץ לתוך הפוליאסטר - לערב היטב!!! (בכוונה שמתי שלוש סימני קריאה) ורק אז להוסיף מקשה ולהמשיך לערבב.

חוץ מזה - הדבר היחידי שאני מקווה שלא חסר לך - סבלנות! והרבה מזה - המוווווווווווווווווון סבלנות.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב עדכונים עד עכשיו. מה שעשיתי היום.

הרדתי את הכיסיים בדלתות. ועשיתי ניסוי בבניית פודים. מה אתם רואים בתמונה זה מהשבאמת לא תיראו בדלת כי זה חייב ליהיות מאחורי הבניה הבא שתיהיה מחובר לכיסוי. הפוד שבתמונה הוא יחובר ישר על הלדלת עצמה. על כל הסיפור הזה חייב להתלבש כיסוי בנוי מחדש שאסגור את כל העסק.

עכשיו כדאי למלא את הפוד בקצף פוליאריטן?

IMG_2567-2.jpg

IMG_2563.jpg

17112007(007).jpg

17112007(009).jpg

17112007(010).jpg

פורסם

תאמין לי נראה אחלה אבל מי זאת שם עובדת איתך? החברה?

אם כן - תאמין לי - עכשיו טבעת!

ולמה הטבעות על משטח עץ ישר ולא דגמת את הדיפון של הדלת בשביל צורה של תחתית? מה התוכנית?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...