Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד אומר שכשיש עם מה להשוויץ - אז להשוויץ! ויש עם מה!

לאט לאט רומן, תחזק את הדיפון כי הוא קל מידי בשביל הבניה שעשית - אני מאמין שכשתהיה לדיפון הזה קשיחות מתאימה - יהיה לך גם קל יותר לסגור את כל העסק הזה על הדלת בגלל המשקל.

תתחיל כבר לעבוד על הדלת השניה, זה כבר יהיה לך כל כך הרבה יותר קל לעשות אותה אחרי שאכלת קש על הראשונה.

ואני מציע לך עוד משהו - לפני שאתה מתחיל לעשות תיקונים על הדלת הראשונה, תסיים את השניה!

למה אני אומר את זה? כי רק אחרי שאתה תשלים את הדלת השניה - אתה תדע הכי טוב איך לתקן את הראשונה.

אה! כן, תקנה טבעת:-P (לא שאני לוחץ או משהו...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שזה ישמע בסדר, אני לא מצפה לוואו, מה גם שהוואו לכל אחד שונה. עכשיו קלטתי שלהשוויץ זה שהחברה עושה איטום לרכב. מישהו ראה דבר כזה? זה כמו ליראות ביגפוט רחבי העולם.

בקשר לאיטום. החומר הזה אני לוקח אצל בחור בראשון בא"ת חדש. הוא אומר שזה של 3M. חומר בא בחתיכות של 50X50, בקרטון יש 10 חתיכות. אני לקחתי 12 וזה הלך לי לשתי דלתות. במילים אחרות זה 3 מטר מרובע.

בקשר לקירקושים האלה זה הדלת. זה לא הרמקולים. אני חושב שהם בסדר. סה"כ המגבר שמגביר אותם הוא די חזק.

ואלי אני התבלבלתי המגבר נותן באזור ה 350 וואט לזוג בדלת אחד. כי זה ב 2 אום.

את המגבר של הליקס (אליו יחוברו ה טוויטרים) אני רוצה להתקין מקדימה על מנת לחסוך בחוטים ו מכל הטבות שנותנים לי חוטים קצרים, גם של RCA ו גם של האלמנטים. את הטוויטרים אני לא יודע. בנתיים זה MT22. בוא נירא.

פורסם

רומן אני קניתי מאלגד חומרים ב500 שקל והם עומדים פה אצלי מחכים שאני יעשה איתם משהו.

תכננתי להכין דיפונים קומפלט מפיבר וגם תיבות למידים, אחרי שתסיים כנראה יהיה תורי.

הבעיה העיקרית שלי היא מקום עבודה וייבוש (יורד פה הרבה גשם).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מה קרה לפרוייקט?

זרם זרם בהתחלה..

ומה זהו? נגמר הזרם? :?

או שלרומן יש מה להסתיר מאיתנו?:twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איזה יפה יוצא!! רק אכשיו ראיתי את כול העבודה! התמונות ממש יפות רק לא בדיוק היבנתי במה צריך להתמקד?? בחברה או ברמקולים המעפנים שלך??

:)

פורסם

חברה? לא סיכמנו רומן משהו על טבעת :lol:

אל תילחץ :-P אתה בטח נהיה אדום עכשיו.

באמת לא עדכנת את הת'רד הזה - מה קורה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...