Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב עכשיו לאט לאט כל הסלט הזה מתחיל לקבל צורה.

עוד כמהתמונו ממה שנעשה. כל העסק לפני זה, בגלל חוסר ניסיון היה לא מי יודע מה מתאים. הייתי צריך משטח ישר בחזית של הבניה. שמתי על כל זה מ.ד.ף 5 מ"מ, סגרתי עם פיבר (מה שנישאר נגמרו הסיבים ו גם הנוזל) ו אחרי זה שמתי בונדו. ושייפתח קצת.

IMG_2808.jpg

IMG_2813.jpg

IMG_2819.jpg

IMG_2820.jpg

IMG_2825.jpg

IMG_2827.jpg

פורסם

אתה כבר קרוב ליצירת המכסה לרמקולים ולשלב הגימור נראה מבטיח ויפה.

רק איך אתה מתכוון ליצור סימטריה בדלת השניה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז זהוא זה שאם היה אפשר לעשות COPY PASTE לדלת השניה הייתי מאוד שמח. אבל זה לא זה יהיה הסיפור הבא.

בנתיים עשיתי סירטון קצר על העבודה. בסוף אני יעשה סרט גדול על כל המערכת. אם זה מעניין מישהו.אבל לא ליתפוס אותי במילה.

http://www.youtube.com/watch?v=gHa-2QtGb80 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יפה מעוד.

אתה משתמש בשניהם בתוך מיד בסים?

כי אחד זה מיד בס. והשני זה מיד. למרות שהבסקטים נראים זהים. אבל מספיק שהספידר יהיה שונה. והם יגיבו שונה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ראיתי את הסרטון - הדלקת אותי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסרטון באמת "עושה לי את זה"

מגניב !!!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה רק התחלה. יש עוד הרבה עבודה. איטום טוב של דלתות, הדבקה של הפודים לדלת (כנרא שאני יבריג אותם ויבודד הכל עם סיליקון).

בנתיים האלמנטים מחוברים ביחד במקביל לכל ערוץ של זטק P2. אבל אני ינסה לחבר אותם דרך קרוס פאסיבי מקורי נירא מה הם יגידו לי. חוץ מזה שבקרוס יש לי כמה אפשרויות גם. אכן שני הוופרים שונים בבנייתם.

אני שמח שזה ידליק אותכם :) בקרוב עוד תמונות של העניין המסובך הזה. נירא מה יהיה בסוף.

משהו כזה :)

IMG_2825-2.jpg

פורסם

אני קולט עכשיו שכל הבלאגאן הזה וזאת רק דלת אחת... רומן, תיזהר ממני. הסבלנות שלי קצרה.

בלי שום קשר תדאג למקם את הקרוסים במקום נגיש - שתהיה מסוגל לעשות שינויים במהלך החודש חודשיים הקרובים לאחר ההתקנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש חדש?

אני רואה רומן שאתה מתקדם סה"כ בצורה מדהימה ביחס למישהו שאין לו ניסיון יומיומי עם פיבר וכו'!

לי זה לכך יותר מחצי שנה..:?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

רומן! נראה מאוד מבטיח!

אני מאמין שהסט הזה ישמע אצלך באמת טוב.

שמעתי אותו פעם מותקן באיזה וולבו עם L7 מאחורה, כל העסק היה נשמע ממש ממש רע.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יפה לך שחברה שלך עוזרת לך.

אבל תחפש מאיזה יש לך את רעש לוואי ששמענו במפגש

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אופה אופה, משוויץ עם החברה.

עכשיו כל התקנה , כל אחד מביא את חברה שלו שתשתתף בחלק מההתקנה להשוויץ:)

ד"א איזה חומר איטום זה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...