Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מתחילים ואולי גם ממשיכים. מה שאני רוצה זה להרכיב מידבאס כמו שצירך בדלת של הרכב שלי. וזה לא קל. למה כי אני לא רוצה לעשות עבודה חאפרית. אני רוצה עבודה מושלמת. אני רוצה ליבנות מקום לרמקול. יש הרבה דרישות.

1. שזה לא יבלוט לעיין.

2. זה צריך ליהיות חזק מאוד. (רמקול הוא פוקל קוולרת מוגבר חזק)

3. זה צריך ליהיות חלק של הרכב ולא סתם חתיכה מודבקת לדלת. יש הרכה פרוייקטים בפןרןם וזה יפה והכל אבל זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה משהו אחר במילה אחת "מושלם".

יש מקום לרמוקל 6.5 אבל זה לא הפיתרון כי הרמקול עומד על כיסוי דלת וקשה אתה שומע מוסיקה חזק אז יש כל כך הרבה רעשי פלסטיקה זה פשוט בלתי סביר. ולתוך את המקום בתוך הכיסוי ולשים טבעת מ.ד.ף אי אפשר כי חלק של רשת שסוגר את הרמקול זה כבר חלק תחתון של הכיסוי. צריך בניה יפה, חזקה ולא בולטת לעיין. בפיבר וסקאי מרופד יפה.

ממה מתחילים? איפה קונים, מה קונים, כמה קונים?

כמה זה יכול לעלות לי בערך? אולי כבר כדאי להזמין את הבניה מבעל מיקצוע. מה סדר גודל המחירים?

כי אני לא עשיתי עבודות פיבר אף פעם. יבוא עוד שאלות זה בטוח.

אני רואה שכל העובודת שראיתי בפורום בעיקרון מחזיקים את הרמקול על כיסוי של דלת. אני רוצה שזה יתחבר לדלת ישירות. צריך חשיבה פה. איך ביניוק לעשות זאת. אולי אני אסגור זאת על ידי בד אקוסטי או משהו דומה כמו ברמקול ביתי ושזה יתלב אם הדלת יפה. אולי יש למישהו דוגמאות טובות. תמונות מהאנטרנט.

כל חומר יעזור. בדרך יבוא גם איטום. כל טיפים יבוא בברכה. מה לפני מה אחרי. איזה שלבים. אולי מישהו רוצה לעזרו או לעבוד ביחד. אני מאזור מרכז.

תודה!

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומן - בגדול, בגלל שזאת הפעם הראשונה שלך אני אומר לך ללכת למקצוען.

לעשות פוד לדלת - אם מדובר במשהו בגודל או נפח רציני - צריך הרבה סבלנות ותנאי עבודה נכונים - אתה הולך להסתבך כאן חבל על הזמן.

אם זה רק פוד שיהיה מחובר לדלת - מילא.

אבל אם אתה עדיין חושב על לעשות את זה בעצמך - אז קודם כל תעלה תמונות ותנסה לתאר במילים מה אתה מנסה להשיג.

לדעתי - לקחת את הדיפון של הדלת - להוריד ממנו את כל הריפוד ולחזק את כל הדיפון קודם כל בשתי שכבות של צ'ופ מאט (פיבר גרוס) ואז לבנות עליו שלדת עץ - למתוח בבד ולעשות את כל החלק העליון על הדיפון עצמו ורק אז - ללכת למחסן בגדים ולקנות בד בצבע הכי דומה שאפשר לריפוד המקורי ולרפד מחדש - זה יצא חזק, מאסיבי ויראה מקורי לחלוטין כיוון שהעבודה תהיה אחידה - זה לא יראה כמו הדבקה.

ולטפל בדלת מבחינת בידוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם העבודה טובה של מקצוען טוב, תעלה נגיד 2000 ש"ח והחומרים יעלו לי 700 ש"ח נגיד אז אולי כדאי לעשות זאת לבד. ואולי אם עזרה שלכם זה יהיה עבודה טובה. כמובן שאני אצלם את הדלת ויעביר תמונות לפורום כדאי לדבר על זה יותר במדוייק. מה שאני רוצה זה ליקנות כיסויים משומשים של קסארה ולעשות בניה עליהם. כמה יעלו לי חומרים לבניה כזאת.

אם עץ אין בעיה.

הדלת דומה מאוד לדלת של קסנטיה כולל התא אחסון מתחת למשענת יד. רק שהרשת לא מחוברת כמו שם ולעשות טבעת עץ כמו שם אי אפשר.

IMG_0137-2.JPG

IMG_0137-3.JPG

פורסם

ואם תעשה טבעת MDF מאחורי הדיפון של הדלת שתהיה מחוברת לדלת עצמה והרמקול יתחבר דרך הדיפון ויצמד אליה?!

לפי מה שהבנתי זה ההגיון מאחורי כל הבלאגן שלך לא?! שהמיד ישב מחוזק לדלת כמו שצריך.

פורסם

הכוונה שלי היא להוסיף טבעת מתחת לריפוד של הדלת ככה שלא יעניין אותנו בכלל הפלסטיק של הכיסוי..

או שהריפוד יושב צמוד למתכת ללא מרווח כלל?

פורסם

בתמונה זה דלת של קסנטיה רכב שהיה אצלי קודם והדלתות דומות.

כדאי לעשות זאת אני צריך לפנות מקום בשביל הטבעת הזאת. כי הפלסטיק ניצמד לפח של דלת. אם אני גוזר אותו נופל הרשת. תסתכל טוב על התמונה. שם אין את הפלסטיק (שעליו יושב הרמקול) כי שם מסביב לרשת המקורית יש פלסטיק שעליו נילבש הרשת. היה אפשרות לעשות זאת אבל בכל זאת נישארים ראשים.

פורסם

אוקיי אז אם ככה נראה לי שאפשר לבנות פוד פיצפון של מספר ס"מ בודדים בצורה של הפלסטיק כיסוי שלך, ולשכפל את הפלסטיק עליו מה שיתן לך סוג של הגבהה קטנטונת שתתחבר מהצד הפנימי שלה לתוך הפח של הדלת.

פורסם

ניתן לפרק את החלק התחתון של הרמקול והכיס התחתון? אם כן אז ממש לא בעיה לבנות על כל החלק הזה משהו עדין שיראה מקורי.

בגדול אתה צריך הרבה ציוד כמו:

פוליאסטר + מאיץ + מקשה

סיבים

כפפות חד פעמיות

גקסאו

מלטשת + ניירות

בונדו + שפכטלים

ועוד כל מיני שטויות שבטוח שכחתי.

מקום מאוורר שתוכל לעבוד בו גם חשוב.

מבחינת מחירים לא יודע להגיד לך בדיוק הכל תלוי בכמות שתצטרך ובמקום בו תקנה. (בשום פנים ואופן לא רשתות האייס למינהם). יש חנויות מפעל באיזור חיפה והמרכז שתוכל לקנות שם במחירים טובים מאוד מקווה שאנשים יעזרו לי עם השם שלהם כי הזיכרון שלי קצת חלוד.

פורסם

נגיד וזה הפודיום :). איפה שהחצים באדום אני חייב לאטום את המקום בצורת צלינדר אם מה אני עושה את זה? אם פיבר? ואיפה שהצבע הכחול אני חייב למלות במשהו? במה, קצף פליאריטן? הציור היא כוונה לצד הפנימי של הפוד!

untitled.JPG

פורסם

את החלק הכחול אתה יוצר מגרביונים מתוחים שעליהם אתה מורח פוליאסטר (בלי שבבים), אחרי 3 שכבות הגרביונים יהיו מספיק קשיחים.

פורסם

רומן - אתה בונה פוד עם נפח סגור? או פוד שרואה את הדלת כתיבה?

אם זה נפח סגור - התחתית של הפוד נמתחת בשלמותה מעל הדיפון של הדלת.

אם זה נפח פתוח ואתה רוצה ליצור שרוול שיוביל את תחתית הפוד לתוך הדלת - טבעת על גבי טבעת של עץ - וטיפה ספוג בין תחתית הפוד לטבעת העליונה.

אפשר גם לדגום בפיבר את הצורה של הפח של הדלת - להדביק לזה טבעת אחת בזווית הרצויה וליצור התקן שיוביל את שאר טבעות העץ לחיבור נכון עם התחתית של הפוד.

אני מקווה שהבנתי אותך נכון.

לגבי התחתית של הפוד - תעבוד עם בד קוטנה - אל תעבוד ישירות עם בד פיבר כי יש לו נטיה לפעמים להתרומם קצת בקצוות - בד דוגם את המשטח שהוא נמצא עליו בצורה מאוד מדוייקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...