Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 195/50-R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השירשור, אבל זה עדיף מלפתוח אחד חדש..

חיפשתי את הטויו המדוברים והיוקו S-DRIVE במידה דומה, 195/55/15

ולא מצאתי בארץ. האם ידוע למישהו על משלוח שצריך להגיע בקרוב?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי הסיכוי לקבל טויו T1R במידה של 15" הוא שואף לאפס.

אני לא מבין למה יבואן מתעקש לא להביא אותם......... אפילו לא בהזמנה מיוחדת........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם כן, מה האופציות הכי טובות למידה 195/55/15?

הדרישות הן אחיזה- נהיגה נמרצת אבל לא תחרותית,שקט יחסי, שיחזיקו 20K ק"מ

והתקציב הוא לא יותר מ 2,000 ש"ח לרביעייה טרייה + התקנה.

חוץ מהדאנלופ SP9000 יש לי עוד אופציות?

פורסם

שים לב שאני מדבר על מידה קצת אחרת.

לגבי המידה שלך אני לא יודע אם יש SP9000 זמין כאן.

ואני גם לא יודע בקשר לשאר היצרנים.

פורסם

195/55R15 יש כמעט ל-כ-ו-ל-ם והשמועה אומרת שפירלי נותנים בראש.

על מה אתה מדבר?? :?

חברות לא מוכרות לא מעניינות אותי, רשמתי בפירוש שאני מחפש צמיגים עם אחיזה לסגנון נהיגה נמרץ (דהיינו HP או UHP)

במחיר שפוי למידה הנ"ל. לפירלי יש סדרה גבוהה ומוצלחת בשם P-ZERO, רק חבל שהם לא מייצרים ולא יצרו את הסדרה הזאת במידה "15 אף פעם..

אותי מעניינים:

יוקוהמה S-DRIVE

טויו PROXES T1R

דאנלופ DIREZZA DZ101

דאנלופ SP9000

כולם ב-195/55/15 דירוג מהירות V, טריים (התקציב 2,000 עם חריגה קלה בלבד)

אם יש מישהו שנתקל בצמיגים האלו, ובמידות האלו בארץ בתקופה האחרונה - אני אשמח לשמוע.

מתן

פורסם

ללא ספק בעיה!

אני הפכתי את המדינה בשביל למצוא משהוא סביר במידה המוזרה לחלוטין של 205/60/15.

בסוף (בלית ברירה ) התפשרתי על רביעיית קומהו 769 (צמיג שמוגדר HP אבל הוא לא בדיוק כזה) ולא ממש מדהימה פשוט כי בסטנדרט, זאת מידה של ג'יפ.

לך תמצא צמיג ספורטיבי במידה של ג'יפ :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראיתי היום את הצמיג האהוב עליי ספורטיווה (אייל, מה שלומך? :wink:) במידה 195/55/15 85V, תוצרת צרפת, במחיר 350 כולל.

71343279.jpg

71343280.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ללא ספק בעיה!

לך תמצא משהו באיזור חדרה..... בכל פנצ'ריה הסתכלו עליי כאילו שירדתי מהירח כשביקשתי צמיג HP.

בסופו של דבר הבטיחו שיבררו ויחזירו תשובה, אבל זה לא קרה.

אני לא רוצה להסתפק שוב פעם בצמיג כמו הגודייר אקסלנס (ברכב הקודם - אחלה צמיג ד"א אבל לא HP), אם אני קונה רביעייה אני מעדיף לקנות משהו טוב יותר כי צמיגים לא קונים כל יומיים :|

פורסם
עוד פעם ספורטיבה ? תגיד שאתה היבואן וזהו.

אני היבואן וזהו :wink:

סתם, הבאתם אותה כאילו צמיגים סיניים וכולכם יאנו "מומחים", בסוף הראתי לכם רק צמיגים גרמניים וצרפתיים, אז פתאום אין מה להגיד. "מומחים" פחחחחחח :lol:

פורסם
אז אם זה צרפתי או גרמני זה בהכרח טוב ?

ממה שזכור לי, אתה זה שלא הצליח להביא שום חוות דעת מקצועית עליהם.

אני חייב להוכיח משהו?

הביקורת באה דווקה מהצד של "מבינים" בפורום, רק שאף אחד מהם לא התנסה בצמיג עצמו וכנראה גם לא מבין בקטע השיווקי של הענין ודורשים כל הזמן הוכחות, קישוריות וכד'. מה שמחדד את הענין הוא ציטוטים כגון "כנראה זה משהו סיני", "שמעתי על זה משהו", "אני לא מכיר, אז כנראה זה זבלה" וכד'. אף אחד לא באמת התנסה או השווה. כולם אוהבים לזרוק שמות מפוצצים של חברות ודגמים, אבל אין בפורום אפילו בן אדם אחד שבאמת מתמצא בסוגייה. כולם נהגים, יש כאלה שמתלהבים שהם "נהגים ברמה" ויש יותר צנועים. הצנועים דווקה תמיד נשארים מחוץ לוויכוחים האין סופיים, ובצדק. יש כאלה שלא מבינים כל כך וכאשר זורקים איזה שם של חברה או דגם כולם מתנפלים עליהם כאילו הם מטומטמים. אני דווקה באתי בקטע של משהו חדש וממש שווה, אבל כמו שפה תמיד עושים, ניסו לעשות ממני טיפש ולהראות לי שאני זה שלא מבין שום דבר, כאשר זה נובע רק מחוסר הידע והתמצאות שלהם.

פורסם

אבל כמו שפה תמיד עושים, ניסו לעשות ממני טיפש ולהראות לי שאני זה שלא מבין שום דבר, כאשר זה נובע רק מחוסר הידע והתמצאות שלהם.

1. אשמח אם תראה לי איפה זה קרה?

2. ייצור צמיגים איכותיים הוא עסק שעולה מיליונים רבים (פיתוח ובדיקות), בד"כ רק חברות גדולות באמת מסוגלות לייצר צמיגים איכותיים באמת. אני לא מכיר בכלל את ספורטיבה הנ"ל ולכן לא יכול להגיב על איכותו אבל אני יכול לספר לך שקניתי לפני כשנתיים רביעיה של חברה חדשה ולא מוכרת בארץ, מרניוני. הדגם של הצמיג נקרא ZETA LINEA. צמיג מעולה עם אחיזה שלא יצא לי לחוות באף צמיג מעולם! והרביעיה 205/50/15 עלתה לי 1000 ש"ח! כל הטוב שבעולם. פשוט הייתי בעננים.

10,000 ק"מ מאוחר יותר (ואצלי זה 5 חודשים)גיליתי שאני נוהג על סליקס, פשוט גמרתי את הרביעיה ב 5 חודשים :shock:

3. אם יש לך נסיון עם הצמיגים הנ"ל, נשמח לשמוע עליהם ולאיזה צמיגים אחרים שהיו לך את משווה אותם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החיפוש שלי נגמר.

אחרי כל חרישת השוק ובדיקה רצינית לגבי יבוא עצמאי - מצאתי כאן סט של GY F1 GSD3 הוספתי 70% מעל דנלופ SP9000 ורכשתי אותם.

ב-20 ק"מ ראשונים כבר היה נראה שאחיזה בפניות היא ברמה אחרת לחלוטין מברידג'סטון MY01 הקודמים שלי (זבל טאילנדי כשלעצמם - להתרחק להתרחק להתרחק !!!).

אז איך אומרים - תחושת הכאב בכיס בגלל המחיר תעבור במהרה ותחושת הכיף בנהיגה תלווה אותי איזה 20,000 ק"מ (שנה וחצי עד שנתיים במקרה שלי).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...