Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 195/50-R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסברת שאין היגיון לשלם עליו, לא הסברת למה.

שטויות.

בשביל מי שחייב את אותן מאיות שנייה יקרות בכל ג'ימקאנה - אין ברירה אלא לשלם עליו.

בשביל מי שחייב להוריד כח רב לקרקע, או חושש מבריחת זנב בכל פתיחה מוקדמת או לא מבוקרת של הגז בנס הרים - גם, אין ברירה.

מי שמתגרזן ומשייף להנאתו, אבל לא נוסע עם סטופר בתוך הדשבורד, יכול לקנות בהפרש המחירים אחלה קורס נהיגה מתקדמת.

כמו שכבר אמרתי ל croc - נהג מיומן עם צמיגים טובים יהיה בהחלט מהיר יותר בכל פנייה מאשר נהג בינוני עם F1.

הם לא משנים את חוקי הפיזיקה, רק מרחיקים את הגבולות שלהם מעט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפירלי אין מה להציע במידה הזאת?

אני לא רוצה להישמע שחצן אבל לאבא שלי יש 400 כ"ס שלו...מי שלא מאמין אולי אתם מכירים מישהו XXXXXXבעל תחנת הסיירים??

אתה לא רוצה אבל אתה כן.

ודרך אגב, פה מותר להשתחצן, אבל בהישגים שלך, לא בהישגים של אבא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כרגע אני בכיוון של לשלם טיפה יותר מדאנלופ וללכת על Michelin Pilot Exalto PE2.

גם בחול וגם בשרשרו של "כוח-סוס" הייתה התייחסות עדיפה למישלן.

רק לא הבנתי במה בדיוק הם עדיפים? (או שפשוט קצת בהכל?)

מה שמבלבל הוא שמישלן נראים "פשוטים" ומוגדרים כ-UHP ודאנלופ מוגדרים בקטגוריית MAX שהיא יותר גובהה......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני עדיין שואל ומתפלא, איך בשרשור הזה ובשרשור של "כח סוס" אין התייחסות לפירלי?

הרי צמיגים טובים בטוח שיש להם אז איפה הבעיה?

זמינות? מחיר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ב cliosport.net ה Michelin Pilot Exalto PE2 הוכרזו כצמיג העדיף ( במידה המדוברת ) בהפרש גדול

לא ישבתי וחקרתי את הנושא אבל בשרשור הקודם שדובר בצמיגים במידה הזו הגיעו למסקנה ש ה SP9000 נותנים

את התמורה הטובה ביותר למחיר.

פורסם
אני עדיין שואל ומתפלא, איך בשרשור הזה ובשרשור של "כח סוס" אין התייחסות לפירלי?

הרי צמיגים טובים בטוח שיש להם אז איפה הבעיה?

זמינות? מחיר?

אני חושב שפירלי 6000 זה הדגם הרלוונטי במחירים האלו - והוא (לפי ניסיון של חבר עם מיאטה) לא התגלה כמציאה מי יודע כמה.

פורסם

פירלי P6000 הם ממש לא ברמה של הרכב.

על S-DRIVE רוני יוכל לספר לך היות והוא איתם (גם אני אשמח לשמוע חוות דעת מפורטת עליהם) ואינני מכיר מישהו אחר שיש לו ניסיון איתם. בקליאוספורט.נט דיי קטלו אותם אבל לא תמיד ההמלצות שם רלוונטיות לארץ בגלל הבדל מזג אויר לא קטן.

צריך לשים לב מהיכן מגיע ה-F1. אני הבנתי שמייבאים אותם גם מהמזרח ואז כמובן הם לא שוים את הכסף.

ה-F1 שלי תוצרת גרמניה ובמידה ואמצא במחיר הגיוני ואותה תוצרת, כנראה שאשים עוד סט כזה למרות היוקר.

Veni Vidi Vici

פורסם

טוף,

ההצועת כרגע הן 1,600 לדאנלופ SP9000 ו-1,850 למישלן אקזאלטו PE2.

המחירים כוללים הכל.

פורסם
דאנלופ SP9000 מניסיון אישי: בג'ימקאנה מחזיקים נהדר, אפשר להגיע למגבלות שלהם בקלות במהירויות נמוכות יחסית.

לעומת זאת, בפניות ארוכות, כגון מחלפים וכו', הצמיגים מחליקים הרבה לפני שהרכב מגיע למגבלות, ככה שזה די מציק. על הנעה אחורית, אני מנחש, זה יהיה פחות מוחשי.

מצטער, התגובה שלך לא הגיונית. אם הצמיגים מחזיקים נהדר בג'ימקאנה, אתה לא אמור להגיע למגבלות שלהם בקלות במהירות נמוכה יחסית. בנוסף, המשפט "בפניות ארוכות הצמיגים מחליקים הרבה לפני שהרכב מגיע למגבלות" גם הוא לא הגיוני. אם הרכב מחליק - הוא הגיע למגבלות.

על S-DRIVE רוני יוכל לספר לך היות והוא איתם (גם אני אשמח לשמוע חוות דעת מפורטת עליהם) ואינני מכיר מישהו אחר שיש לו ניסיון איתם. בקליאוספורט.נט דיי קטלו אותם אבל לא תמיד ההמלצות שם רלוונטיות לארץ בגלל הבדל מזג אויר לא קטן.

את ה-S-DRIVE קיבלתי בחינם מהיבואן. הם בפירוש אוחזים יותר מהמישלין אקסלטו PE2 שהיו לי לפני. האקסלטו אמנם היו במחצית חייהם בערך, אבל עדיין ההפרש היה מוחשי בהחלט ונראה לי שהוא מלמד שהאס-דרייב בהחלט טובים. הם קצת מטעים כי דירוג ה- treadwear שלהם גבוה (300) ובמקומות מסוימים הם נקראים רק high performance (ולא אולטרה) אבל עדיין - רמת האחיזה טובה בהחלט, הם מרעישים מספיק בפניות (ולא מרעישים כמעט בשיוט) ומחזיקים טוב מאוד. גם העלות שלהם לא גבוהה למיטב הבנתי. בקיצור - ממליץ, עם הסתייגות אחת - הם מיועדים למישהו שמחפש פשרה טוב מאוד בין ביצועים לאורך חיים (למשל, בתנאים קיצוניים מאוד מורגשת מריחה מסוימת שבצמיגים באמת ספורטיביים אין). אם אתם מוכווני ביצועים באופן מובהק, כנראה כדאי לשלם יותר ולקנות צמיג מרמה גבוהה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

אז אתה חושב שהם יותר טובים גם מ-sp9000 וגם מ-ep2?

איך הם ברטוב?

פיליפ - שתי הצעות אלו הן מ-"צמיג ישיר" בפ"ת.

פורסם

נוסע כבר 3 חודשים על toyo proxes 4 במידה הנ"ל.

עושים עבודתם נאמנה - יכול להשוות רק לPE2 הגמורים שהיו לי על האוטו לפני כן והשיפור אדיר (מזכיר שוב שהקודמים היו על סף מוות)

לדעתי נותנים תמורה טובה למחיר שדי זהה ל-P9K.

כמו שרוני אמר על ה-SDRIVE - גם הטויו הנ"ל נראים כפשרה טובה בין ביצועים לאורך חיים.

אייל

BMW M135I

פורסם
Dunlop Sp SportMAXX (דיי תואמים ל-9000) ואני עם 0 תלונות.

איך הגעת למסקנה הזו בדיוק? 2 קטגוריות שונות - הMAXX מדהימים וכמעט ברמה של הF1

כמה הבהרות:

proxes 4 הם צמיגי all season בניגוד לכל הדגמים שהוזכרו כאן שהם summer הבדל בביצועים.

האם דיברת עם היבואן ישירות לגבי T1R ? או דרך צמיגיה ?

לא ציינת גם מה השימוש העיקרי שלך....וכמה אתה רוצה להוציא בכללית

הS DRIVE לדעתי קצת טובים יותר מכל השאר

פורסם

רוני, ה-S-DRIVE לא כאלה זולים (לפחות במידה שלי - 195/45 R16) וההפרש עומד סביב ה-200 ש"ח אם אני זוכר נכון ביחס ל-F1.

רוי - יותר מה-GOOD YEAR F1 ?

Veni Vidi Vici

פורסם

פיקי,

שימוש העיקרי הוא לנסיעות מאתגרות ומאומצות.

בעיקר בסופי שבוע.

גם בכבישים הרריים (יותר) וגם ג'ימיקנות (פחות).

אורך חיים לא קריטי כל עוד הוא לא יהיה קצר מדיי (שלא יגמרו אחרי 5K או 10K לדוגמא) - מבחינתי שיחזיקו 30K זה בסדר.

ביצועים לפחות סבירים על רטוב חובה.

זה שפרוקסיס 4 הוא לכל עונות - מה זה אמור לרמוז לגבי האיכויות שלו?

T1R לא יהיה. זה בדוק.

כמה אני רוצה להוציא?

שאלה טובה.

תלוי על מה.

על F1 הייתי שם נגיד 2400.

על כל השאר - הרפרנס הוא SP9000 שעולים 1600 ומשם כבר נראה מה יש עוד תמורת איזו תוספת.

על פרוקסיס 4 למשל דרשו כמה מאוד מעל זה.

אייל, זה מעניין לראות מה שאתה כותב.

בחו"ל פה אחד ממליצים על SP9000 על פני פרוקסיס 4.

ו-EP2 מקבל עדיפות אפילו עוד יותר גבוהה (גם כאן אצלכם :)).

מעניין........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...