Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר לברלינגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי ברלינגו 2001, עם דלת הזזה אחת, 160K ק"מ, אחרי טיימינג ב 33K.

לרכב יש דפיקה בכנף ימין קידמי שתוקנה.

הרכב יד 3: יד 1 - ליסינג

יד 2 - פרטי

יד 3 - פרטי

האם כדאי? מחיר סביר? מה צריך לבדוק בתשומת לב?

פורסם

לדעתי יקר.

מה לגבי היסטוריית טיפולים של הרכב ?

לתשומת ליבך; הדגמים מ 2002 הם עם מחשב הזרקה ולא משאבה מכאנית, על כל היתרונות והחסרונות של כל אחת מהשיטות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יקר,ברלינגו רכב שנמכר במחירים נמוכים יותר לשנתון זה,כמו כן זה רכב די נפוץ,עדיף להמשיך לחפש ולמצוא רכב מתאים מכאנית וכלכלית.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ומעבר למחיר היקר , הנסועה (קילומטרג') של האוטו נשמע נמוך בצורה חשודה עד פלילית.

ברלינגו שנסע בממוצע 20K ק"מ בשנה כולל הליסינג? אני קצת בספק.

יש לבדוק בקפדנות סימנים מחשידים (גומי בדוושות, קריסה של מושב הנהג,שפשוף של ההגה וידית ההילוכים וכו').

בנוסף, ניתן לפנות לחברת הליסינג ולבקש לברר באיזה קילומטראג' הרכב נמכר.

כדי לסבר את האוזן, אני קניתי מליסינג בסוף 2004דובלו שנת 2003 עם 90K ק"מ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הברלינגו שלי (ליסינג) עברה אצלי 40 חודש (עוד מעט מחליפים).

זאת הברלינגו השניה שלי, (ואני מקווה שהאחרונה ועוברים ל307SW). הרכב עבר 100000 ק"מ אצל נהג יחיד שמור מאוד בלי דפיקות ותאונות בכלל. מי שיקנה את הרכב הזה מהליסינג יקבל אוטו שמור.

כל מה שאני בא להגיד הוא שיש גם רכבים שמורים מאוד עם ק"מ סביר בליסינג.

אבל!!! הם נדירים.

לגבי הברלינגו. הרכב ביחס ליפניות ממש לא אמין.

למרות שמירה קפדנית וטיפולים רק במוסך מורשה הרכב מגלה אמינות בינונית.

הרבה פעמים נדלקת נורת "בדוק מנוע" ואפילו "STOP" כתוצאה מחיישנים תקולים.

זה לא נעים להיות עם נורית "STOP" בטיול בצפון עם כל המשפחה (התקלה היתה חיישן חום מנוע משתגע ולכן המחשב צועק לעצור למרות שבפועל טמ"פ המנוע מצויינת)

היו לי גם בעיות קשות של "פיצוץ" משאבת הגה כוח. קלאץ שנשבר.... (סתם ככה). בעיות דלק (לא יודע מה, הרכב לא הניע).

בסך הכל הרכב חלש מאוד! (מנוע 71 כ"ס), נוח מאוד לנהיגה ממושכת. מזגן מעולה!

נוח מאוד למשפחות בגלל גודלו וזו הסיבה שעד היום העדפתי אותו מאיזה קורולה.

אז אם ברלינגו מומלץ דגם הטורבו ולא לפחד לקנות מהטרייד אין (לא מהסוחרים כי הם מקבלים את כל הזבל), יש גם אחריות אם קונים בטרייד אין של לובילסקי ולהתעזר בסבלנות עד שמוצאים רכב שמור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המחיר יקר יחסית למחיר השוק,ידידה שלי רכשה בטרייד אין של לובינסקי שנת 2003 ב36K עם 136 אלף ק"מ אמיתיים כולל הסטוריית טיפולים מלאה,לפני הרכישה בוצע טיפול מלא כולל טיימינג העברת טסט כולל האגרה שהם שילמו ורשימה לא קצרה שהגשנח להם כולל חלקי פלסטיקה ובולמים אחוריים.בנוסף קיבלה רדיו דיסק ורמקולים כצ'ופר אע"פ שהם לא היו מחוייבים לתת.

• תוכן חדש...