Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי אולסטאר (ALLSTAR) - סחורה טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול (פעם ראשונה מותר לציין) היה לי פנצ'ר באמצע הדרך הביתה.מכיוון שלא ניתן לעצור בצד כביש מהיר ולעכב את כל העולם ואשתו לא הייתה לי ברירה אלא להמשיך לסחוב כמה ק"מ עד שעצרתי בצד והחלפתי בעזרת מבוגר אדיב שעצר אחרי לעזור

היום כשהייתי אצל הפנצ'רמכעאר הבחור אומר שהצמיג "טחון" מפנים ולא ניתן לתקנו אלא להחליפו במיידי

צמיג מאותה חברה לא קיים במלאי (HANKOOK..סיני טוב דווקא לשם שינוי) הוא הציע צמיג אחר נטול-שם אך רציתי זוג חדשים מחברה אחרת (אם כבר אז כבר לא?:))

הותקנו 2 צמיגים ALLSTAR מתאריך 1207 - תמונה קטנטנה מצורפת (שבוע 12 בשנת 2007 משמע חודש מרץ - צמיגים בני חצי שנה?)

רציתי לקחת את הצמיג HANKOOK הנותר כגלגל ספייר אך הוא אמר שזה לא מתאים לג'אנט שלי ויעשה לי צרות בעתיד או כשחלילה אתקע על פנצ'ר שוב,לכן נותרתי עם הצמיג הרזה-פחד ספייר שבא עם האוטו

מבירור נוסף מתברר שזאת חברה-בת של אליאנס הישראלית? כתוב על הצמיג MADE IN ISRAEL

שמועות לכאן ולכאן גורסות שאלה צמיגים ממוצעים-משהו ולא ממש איכותיים לכן אני שוקל לחזור בראשון לפנצ'ריה ולהתעקש על זוג חדשים יותר מחברה מקובלת יותר (ע"ע DEBICA GOODYEAR CONTINENTEL ושות')

מידת צמיגיי הינה 70\155 R13

דעות? :)

תודה לכולם והמשך יום נעים \ שבת שלום

אופיר

Image010.JPG

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ALLSTAR זהו אכן צמיג בינוני ומעטה, אבל אני לא בטוח שפאנצ'רמאכר יוותר לך ויחליף... יודע מה?

אני בטוח שלא.

נ.ב.

מה זה DEBICA לעזעזל.

CONTINENTAL כן, GOODYEAR כן.

אבל DEBICA?

יש מספיק שרשורי צמיגים בפורום, אני בטוח שתמצא המלצות אם תעשה חיפוש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לרכב פרטי רגיל חסר יומרות שננהג במהירויות חוקיות בלבד , הצמיג הזה הוא בסדר.

עם זאת, ההפרש במחיר בין הצמיגים הגרועים לצמיגים הטובים הוא כ"כ קטן שלא משתלם לחסוך.

בכל מקרה, כשמדובר בצמיגים לא מקבלים החלטה בלחץ, ואני לא יודע אם ידוע לך - יש עוד פנצ'ריות בארץ מלבד זאת שהיית בה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האולסטאר צמיג זול וסביר בהחלט. מותג של אליאנס. לא צמיג רע. איכותי יותר מהזבל הסיני או מזרח אירופאי הנמכר

במחירים זולים עוד יותר.

כבר 30000 ק"מ יש לי על האוטו זוג אולסטאר וזוג SAVA, שבקרוב יועפו לטובת זוג אולסטאר נוסף. מבחינתי הם נותנים

תמורה טובה לכסף, מה שלא ניתן לומר על ה- SAVA.

חיפוש בגוגל:

Debica

צמיגים פולניים

http://www.debica.com.pl/index.xml?/010129-272756-86092

:turn-l:
פורסם

אם הצמיגים הם לפולו אז יש צמיגים שנקראים פיירסטון,הם מצויינים,לי הייתה פולו והחלפתי לה לצמיגים כאלו,היה הבדל ממש משמעותי בנסיעה,אני יודע שהמידת הצמיג בעייתית בפולו,אך שווה לנבור

פורסם

לגבי האולסטאר,אני ממליץ לא לגעת.

בעבר שמתי 4 כאלה חדשים,אחרי חודש העפתי אותם לכל הרוחות.

זה מסוג הדברים שעד שלא משווים-לא יודעים.

הצמיג הזה פשוט גרוע.

פורסם

אייל ,

אני לא יודע אם יצא לך לנהוג פעם על רכב עם צמיגים ממש גרועים ( ALLSTAR בהחלט בקטגוריה הזו), אבל אחרי פעמיים שיצא לי - אין מצב שאני עולה לרכב עם הזוועות האלו (פעם אחת אליאנס ופעם אחת ALLSTAR).

אני אסביר , היתה לנו מאזדה לאנטיס 3 שנים במשפחה , ככה שאני מכיר את הרכב די טוב (עשה בסביבות ה120 אלף קילומטר אצלינו) עם צמיגים סבירים.

יצא לי לינהוג על 2 מאזדות מאותו הדגם עם הצמיגים הנ"ל - זה היה פשוט זוועה לא בטיחותית.

האוטו לא עוצר , לא מסתובב ומרגיש ממש רע.

זה לא איזה קלבר פשוט או צמיג בסיסי של חברה גדולה - זה פשוט חתיכת פלסטיק שכל היעוד שלה זה להחזיק כמה שיותר טסטים מעמד.

בחיים , אפילו במחיר של פי 2-3 מהצמיגים הנ"ל - לא הייתי מוכן להרכיב צמיג כזה על רכב בבעלותי.

ואני רציני לגמריי.

גם אם זה רכב יום יומי שנוסע בפקקים - הבלימה והתאונה האחת שעלולה לקראת איתו - פשוט לא שווה את זה.

זה הגורם הבטיחותי הראשון מסוגו ברכב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברשותי רכבים צרפתים רכשתי בזמנו צמיגים סינים שהוזכרו כאן והם פשוט התפרקו לגורמים במהירות גבוהה בכביש 6 . הוחלפו לאחר שיכנוע לצמיג המדובר ולאחר שהם לא היו נוחים לשימוש הוחלפו שוב ל4 גודייר ומאז יש שקט בנושא.

לרכב קטן שאינו יוצא לכבישים מהירים ארוכים הצמיג הוא מצוין אבל לרכב משפחתי שצריך להיות בטיחותי ובעל צמיגים אמינים לא היתי מנסה.

יכו להיות שזו טעות אבל המותגים מישלן גודייר דנלופ וקלבר לא נורא יקרים לאומת הצמיגים הירודים.

פורסם
אייל ,

אני לא יודע אם יצא לך לנהוג פעם על רכב עם צמיגים ממש גרועים ( ALLSTAR בהחלט בקטגוריה הזו), אבל אחרי פעמיים שיצא לי - אין מצב שאני עולה לרכב עם הזוועות האלו (פעם אחת אליאנס ופעם אחת ALLSTAR).

אני אסביר , היתה לנו מאזדה לאנטיס 3 שנים במשפחה , ככה שאני מכיר את הרכב די טוב (עשה בסביבות ה120 אלף קילומטר אצלינו) עם צמיגים סבירים.

יצא לי לינהוג על 2 מאזדות מאותו הדגם עם הצמיגים הנ"ל - זה היה פשוט זוועה לא בטיחותית.

האוטו לא עוצר , לא מסתובב ומרגיש ממש רע.

זה לא איזה קלבר פשוט או צמיג בסיסי של חברה גדולה - זה פשוט חתיכת פלסטיק שכל היעוד שלה זה להחזיק כמה שיותר טסטים מעמד.

בחיים , אפילו במחיר של פי 2-3 מהצמיגים הנ"ל - לא הייתי מוכן להרכיב צמיג כזה על רכב בבעלותי.

ואני רציני לגמריי.

גם אם זה רכב יום יומי שנוסע בפקקים - הבלימה והתאונה האחת שעלולה לקראת איתו - פשוט לא שווה את זה.

ליביו

שלא תבין לא נכון,

אני לעולם לא אתפשר על איכות הצמיג, ולראייה השרשור הגדול בפורום שיפורים שגולל את חיפוש הצמיג האולטימטיבי לGTI שלי.

לא הייתי שם צמיג שהוא לא מחברה מובילה ומדגם מוביל, גם לא בחינם.

אבל...

לפני שנה אבא שלי "ניצל" את היעדרותי מהארץ, כדי לשים על הקורולה של אמא שלי רביעיית ALL STAR או TOP STAR או STAR או לא יודע איך קוראים להם, והנסיעה היתה ברמה סבירה.

הרכב בינתיים נמכר והקורולה החדשה שהחליפה אותה מצויידת במישלין אנרג'י.

כפי שאמרתי בתגובתי הקודמת לפותח השרשור, זה שבפנצ'ריה אחת לא היה צמיג נורמלי, לא אומר שאין באחת אחרת, לכן לדעתי הצעד של רכישת הSTAR היה פזיז.

אגב, הנקוק הוא אכן צמיג קוריאני וניתן להשיג אותו ברשת טייר קלאב , היבואן אוטולוקס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ALLSTAR זהו אכן צמיג בינוני ומעטה, אבל אני לא בטוח שפאנצ'רמאכר יוותר לך ויחליף... יודע מה?

אני בטוח שלא.

Wanna bet? ;)

מצ"ב זוג GOODYEAR מהיום תאריך ייצור - שבוע אחרון של 2006

blub2 001.jpg

blub2 002.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הנה סיפור קטן שידגים למה חשוב להתקין צמיגים איכותיים .

לפני כמה חודשים התקנתי ברכבי מסוג פוקוס חשוקי מגנזיום .

לאחר, חודש בערך התחלתי להרגיש רעידות חזקות מכיוון ההגה במהירויות

של מעל 110 קמ"ש .

ניגשתי למוכר, הוא ניסה לאזן מחדש את הגלגלים, אך ללא הועיל . ניסיתי לאזן את הצמיגים במקום אחר ולא עזר כלום.

שברתי את הראש, חשבתי אולי הבעיה נובעת מאיזון פרונט לקוי, לא תארתי לעצמי שצמיג יכול לגרום לכ"כ הרבה ויברציות.

חשבתי לנסות ולהחליף בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים שכן הרעידות נבעו בעיקר מההגה .

חשוב לציין שמאחורה לפני ההחלפה הותקנו צמיגי GOOD YEAR איכותיים וחדשים וTOP STAR ותיקים יותר מקדימה .

לאחר ההחלפה , הפלא ופלא , נעלמו הרעידות לחלוטין .

החלטתי שבהזדמנות הראשונה שתהיה לי, אזרוק את הטופ סטאר לאיפה שהם שייכים, לזבל .

מסקנה, אסור להתפשר על איכות הצמיג, נקודה!

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

נאלץ להסכים עם הרומני שם למעלה.

צמיגים זה הקשר שלך לכביש, הרכב יכול להיות מדהים, אבל בלי האחיזה עם הכביש - הוא לא שווה כלום.

אין אחיזה, אין בלימה, אין היגוי.

אם יש משהו שאסור לחסוך בו ברכב - זה צמיגים. תתקמצנו על הכל, רבותיי, רק לא על צמיגים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...