Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש ארוך ומתמיד מצאתי את אהבת חיי והיא WRX שנת 2003 prodrive.

הרכב הוא פשוט אגדה לפחות כך אני מרגיש.

הרכב נמצא ברשותי כ 4 חודשים ולאחרונה אני מרגיש כי יש בעיות בטורבו. כיוון שאני חדש בכל נושא המנוע אך חובב נהיגה מושבע רציתי לתאר את הבעיה לשאול את עצתכם.

ברכבי יש לוח שעונים של הטורבו ואני רואה כי הבר אינו עובר את 0.5 בתחילה לא הייתה שום בעיה והוא היה מגיע עד ל - 1.0

לאחר בדיקה במוסך הוסבר לי שאין בעיה ברכב הבעיה היא עומס החום שיש בישראל והמנגנון ניתוק ש PRODRIVE שמים.

ואכן בימים חמים הטורבו עבד חלקית בדיוק כמו שהסברתי.

לאחרונה הבעיה חזרה והטורבו לפעמים עובד מושלם ולפעמים הבעיה חוזרת למספר ימים.

יש למישהו רעיון מה הבעיה יכולה להיות?

דבר נוסף כיוון שבמוסך המרכזי לא מצאו שום בעיה האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב יותר לבדיקת הבעיה.

תודה מראש וסליחה על המגילה...

רון

פורסם

זה נשמע כאילו יש לך חוסר אטימה בצנרת גדישה , בדוק שכל הבנדים למיניהם סגורים טוב וכמו שצריך (מהטורבו עד למנוע).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

יש שני בחורים מומחים לסובארו כפרט ולמכוניות ספורט ככלל במחירים שווים לכל נפש

לדעתי הם יעלו על הבעייה בשניות ,המוסך באזור התעשייה הקלה של אשדוד ונקרא M&V RACING

ממליץ בחום

088527791

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

• תוכן חדש...