Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי רנו סניק שנת 2000.

לאחרונה גיליתי ששטיפה פשוטה של האוטו גורמת לי לרטיבות במנוע ובמערכת ההצתה (ממש מיים בפלגים).

מבדיקה ראשונית נראה שגומית האטימה סביב מכסה המנוע תקינה (לא יבשה ולא קרועה)

האם למשהוא יש רעיון איך זה יכול להיות?

תודה, אורן

פורסם

היי אפי,

חשבתי על אפשרות כזו אבל יש שני נקודות שמצביעות נגד הכיוון

1. הרטיבות היא ממש על הפלגים ונזילה מאזור המתזים תטפטף באזור קדמי יותר של המנוע.

2. מתחת למתזים נמצא מגן אקוסטי אשר לדעתי יגרום לכך לנזילה מהמתזים תתנקז כלפי מטה - שוב לכיוון קדמת הרכב.

האם יתכן שרטיבות מעין זו היא "רגילה" ופשוט חסר לי כיסוי הפלסטיק העליון של המנוע כפי שתארת בפרויקט המצולם לניקוי מצערת אלקטרונית - מגאן 2 (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95242) ולכן הרטיבות גורמת לבעיות?

תודה,

אורן

פורסם

אורן,

ברכבים רבים אכן מותקן כיסוי עליון למנוע, שמטרתו הגנה מפני התזה של רסיסי מים.

אינני בטוח אם ברכבך אמור להיות מותקן כיסוי זה.

אם אכן אמור לנהיות מותקן, אני מניח כי התקנתו תפתור את הבעיה.

גש למוסך מורשה רנו והתייעץ אם יועץ שרות (או אפילו מספיק להרים טלפון).

מהיכן אתה בארץ?

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ד"א,

אהבתי את הטיפולים המצולמים שהורדת לאתר.

כל הכבוד ואני בהחלט אשתמש בהם לטיפול הגדול שבקרוב אני צריך לעשות.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

נתקלתי בתקלה כזאת ,מרזב המים שבתחתית החלון אינו אטום

תשפוך מים על החלון הקדמי עם מכסה מנוע פתוח ותראה בידיוק

מאיפה דולפים המים .

צריך לאטום שם את חלקי המרזב או משהו כזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זו בדיוק הבעיה בדגמים אלו, יש את האמבטיה מתחת לשמשה הקדמית, צריך לפרק אותה ולהרכיב גומי אטימה יותר גבוה, והמים יכנסו עם או בלי המגן העליון של המנוע, שאגב לרנו מגאן 2 החדשים כבר בוטל.

פורסם

אבל בכל מקרה לא אמורים לחדור מים לפלאג עצמו...החלף את הגומיות שיושבות על הכוילים. (אולי הן בכלל חסרות).

אם הן חסרות ואתה לא יודע איפה הן יושבות, הוצא את הכוילים ותראה חריץ מתאים לגומיה. רכוש גומיות מקוריות בלבד.

פורסם
אבל בכל מקרה לא אמורים לחדור מים לפלאג עצמו...החלף את הגומיות שיושבות על הכוילים. (אולי הן בכלל חסרות).

אם הן חסרות ואתה לא יודע איפה הן יושבות, הוצא את הכוילים ותראה חריץ מתאים לגומיה. רכוש גומיות מקוריות בלבד.

החלפת הגומיות זה רעיון נפלא ולדעתי צריך להחליף בכל מקרה ....

אבל לחכמים כאן בארץ ברנו אין כאלה גומיות. בתחלה אמרו לי שהן מגיעות רק עם הכוילים עצמם! מבין? הגומיות יעלו לי 1300ש"ח (מחיר הכולל של 4 הכוילים). לאחר מספר ימים והסברים מצידי שזה לא יתכן אמרו לי שצריך להזמין מחו"ל - עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה כמה זה יעלה ומתאי יהיה להם.

בכל מקרה הבעיה לא נפתרה.

אורן

פורסם

לאחר מספר ימים והסברים מצידי שזה לא יתכן אמרו לי שצריך להזמין מחו"ל - עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה כמה זה יעלה ומתאי יהיה להם.

אורן

במידה והיבואן לא נותן לך תשובות מספקות. אני מציע לך לרשום איי מייל לרנו העולמית עם סיפור הביעה שלך.

באיי-מייל ציין את הפרטים - מספר רכב, מספר שלדה ואת הפרטים האישיים שלך כולל טלפון.

מניסיון היבואן פה בארץ יתן לך צלצול אחרי יומיים, ויגיד לך בדיוק כמה עולה החלק ותוך כמה זמן הוא יהיה בארץ.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הדגם של הרכב הוא לאחר מתיחת הפנים ?

אם כן ומדובר במנוע 1.6 16V לא אמורות להיות גומיות בנפרד. הקויל מגיע עם גומייה עליו כבר.

Veni Vidi Vici

פורסם
הדגם של הרכב הוא לאחר מתיחת הפנים ?

אם כן ומדובר במנוע 1.6 16V לא אמורות להיות גומיות בנפרד. הקויל מגיע עם גומייה עליו כבר.

אין לי בעיה שהקוילים מגיעים עם הגומיות אבל מה הקשר לכך שאין כל הגיון בזה שלא ניתן לרכוש את הגומיות בניפרד אם צריך.

אורן

• תוכן חדש...