Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש סובארו לאונה 93,1.6 ,ידני. לאוטו הזה קיימת בעיה כבר מס' שנים,

אפילו המוסכניקים אומרים שזאת מחלה של סובארו. האוטו לא מתניע בהטנעה ראשונה.

צריך לסובב את המנוע כמה פעמים עד שהוא מטניע. בד"כ אבא היה עושה את זה פעם ביום,

ועכשיו נהיה יותר גרוע-מספיק שהאוטו שעתיים מכובה,צריך שוב פעם להתניע 3-4 פעמים.

אבא אומר שהשמן לא יורד או משהו כזה.. אני לא מבין גדול בזה, פשוט רציתי לשאול איך אפשר לתקן את זה?

בברכה , ליאור

פורסם

יש לבדוק את תקינותה של משאבת הדלק ברכב.

בעבר היתה לי 309 עם בעיה כזו,עד שהרכב לא הניע יותר ,ונגרר למוסך לא עלו על התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי

תחליף פילטר דלק, תבדוק מכסה מיכל דלק יש בו שסתום, בדוק את תקינות ע"י לחיצה על הקפיץ,אם אתה לא בטוח , תחליף אותו כי אם הוא לא תקין הוא יוצר לחץ במיכל הדלק וזה מונע מעבר של דלק כשורה.

אם זה לא עוזר, כלומר, הבעייה עדיין נשארת, צריך לשפץ את הקרבורטור.

אבל לפני הכל, תנסה משהו, לפני שאתה מתכוון להניע, תן שתי לחיצות על הדוושה של הדלק, עזוב את הגז,ואז תניע - בדוק אם יש שיפור,בכל אופן זאת הדרך הנכונה להניע את הרכב שלך בכל הנעה.

פורסם
היי

תחליף פילטר דלק, תבדוק מכסה מיכל דלק יש בו שסתום, בדוק את תקינות ע"י לחיצה על הקפיץ,אם אתה לא בטוח , תחליף אותו כי אם הוא לא תקין הוא יוצר לחץ במיכל הדלק וזה מונע מעבר של דלק כשורה.

אם זה לא עוזר, כלומר, הבעייה עדיין נשארת, צריך לשפץ את הקרבורטור.

אבל לפני הכל, תנסה משהו, לפני שאתה מתכוון להניע, תן שתי לחיצות על הדוושה של הדלק, עזוב את הגז,ואז תניע - בדוק אם יש שיפור,בכל אופן זאת הדרך הנכונה להניע את הרכב שלך בכל הנעה.[/quote]

בסובארו בעל קרבורטור תקין וצוק תקין ומכוון,המנוע אמור להתניע במכה ראשונה,ולשמור על סלד יציב וגבוה במקצת, תוך כשתי דקות, עם תחילת הנסיעה הצוק אמור להתנטרל, ולשמור על סלד יציב ונמוך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רק עכשיו שמתי לב

מי זה המכונאי שאמר לך שזו מחלה של כל הסובארו, אני מציע לך לא ללכת אליו יותר כי הוא מדבר שטויות.

ואם הוא לא מצליח לפתור כזה דבר פשוט ובסיסי...זה אומר הכל.

• תוכן חדש...