Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גל אם כל הכבוד מילים כמו חול ?

אני לא חושב ככה .

אתה מוזמן לשאול את אריאל .

קיצר אני מבין שאתה בכל זאת רוצה לדעת על חנות אז בבקשה פאנץ סיסטם - מוכר ב2000 ש"ח ואפשר להוריד אותו :]

מרוצה ?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו אתה מדבר. :wink:

אני לא בא לדכא אף אחד, אני פשוט רוצה שתתרום יותר עם ההודעה שאנחנו חיים בסרט, זה הכל :lol:

לי כבר יש רדיו דיסק מעולה לטעמי, האלפיין 9855R.

אבל עזרת לאחרים שרוצים משהו אחר - שהוא פחות טוב. 8) (המילה האחרונה בצחוק מן הסתם)

פורסם

הכל בסדר אני לא הולך לקפוץ מאיזה בניין :wink:

דרך אגב אני בזה שהאלפין 9855 יותר טוב מה775 .

הקלריון באמת מאד מסובך יותר מדיי טפריטים וכו.

וכמו שאמרתי לך אני מוכן לעזור לכל אחד , בכייף . (בתשלום כמובן) :twisted:

פורסם
נו טוב, זה הפורום במיטבו בימים אלו..

רוחות החופש הגדול...

ומה אתה רוצה בדיוק להגיד פה ?

לא מספיק רמה בשבילך אתה לא חייב להיות פה.

מעבר לזה , צריך לזכור שהמגזינים האלו המון פעמים רחוקים מלהיות אובייקטיבים וצריך לקחת בערבון מוגבל את הדברים.

מה שנכון עבורם שם בחול לא בהכרח נכון עבורנו.

בסופו של דבר לכל אחד מאיתנו יש דרישות מסוימות מהרדיו-דיסק שהוא רוכש , כל אחד צריך פיצרים אחרים ולכן עבור כל אחד המכשיר האידיאלי הוא שונה וכל המבחן הזה טוב רק בשביל דבר אחד - וזה אולי טבלה שמסכמת איזה פיצר יש בכל מכשיר וגם זה בספק כי כמו שכבר הראו כאן שיש טעות בנתונים של א EQ של האלפיין.

אתה בטוח חדש כאן...בכול מקרה, גם אני הייתי לוקח בערבון מוגבל מאוד את מה שמסתתר מאחורי כל מבחני ההשוואה הללו במגזינים מהסוג הזה.

בסופו של יום, אפשר להגיד שבגדול הם לקחו את התמצית של התמצית מהרדיו-דיסקים המובילים ובעצם, אם אני הייתי תושב ארה"ב ונגיש לסטנדרט המחירים שם, סביר להניח שאת הבחירה שלי לרדיו-דיסק הייתי עושה כבר רק ע"פ נוחות התפעול שלו וגם המחיר. כי מה שבטוח, כול המכשירים שם הם מכשירים מעולים.

אז לבוא ולהכריז שבגלל שמכשיר כזה או אחר נמצא אצלהם במקום הראשון הוא הכי טוב שיש - ממש שטויות לדעתי, ומבחן ההשוואה הזה, בתור ישראלים שחיים וקונים פה, לא משרת שום מטרה שלנו.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כולם קוראים גרמנית?

כמה (לא) מפתיע שמוצר גרמני זכה במקום הראשון :roll:. כמו ש gandalf אמר, יש לקחת את המבחנים האלה בערבון מאוד מוגבל, על אחת כמה וכמה של המגזין הגרמני המהולל והידוע לשמצה בנוגע ל"אובייקטיביות" שלו.

בהזדמנות הזאת מאוד חבל שהדגמים היוקרתיים של קנווד, JVC ובלאופונקט לא מגיעים לארץ. יש להם סדרות גבוהות מעולות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי איתמר אתה לא ממש צודק בתור אחד שיש לו דגם גבוה של KENWOOD ודגם גבוה של קלריון משנת 2005/2004 הקלריו עדיף למרות שהוא עם פחות פיצרים כגון קרוס מלא HPF/LPF ובלי אקולייזר, שני החברות שונות בסאונד שלהם לחלוטין אני חושב שקנווד מייצרת סאונד סגור אבל עוצמת באס לעומת קלריון שנותנת למכשירים גם עם הפיצרים כמה שפחות לגעת בסאונד המקורי ולהוציא אותו לרמקולים ולאוזן כמה שיותר קרוב למקור

פורסם

מישהו יודע איך מתרגמים את זה שאוכל לקרוא את המקור ? כי ניסיתי בתרגום של גוגל וזה לא עזר (אולי כי זה PDF).

ולגבי המוצרים , אני לא חושב שמחירו של ה775 מוצדק כאן למרות שאם הוא היה ניתן המחירו האמיתי (שזה יבואו מארה"ב מחנות שמרוויחה עליו כולל מיסים ומשלוח ) הוא היה אחד הטובים למחירו . במחיר המופיע בזאפ זה די קשה .

וליחיאל החנות הזו שהזכרת יש לה אתר ? או כתובת או משהו ? האם יש לה מוצרים אחרים במחירים זולים משמעותית ? אשמח לקבל תגובה גם בה"פ . ותודה מראש

בברכה יהודה

פורסם

גל אני רכשתי את הקלריון ב1800 שקל שזה פחות אלפייה בערך מהמחיר שוק שלו.

אני לא אוהב אלפיין כי לדעתי רוק האלפיין לא מנגן הכי יפה.

ומי שחושב שהקלריון לא מספיק איכותי מוזמן לשמוע אלי במפגש הבא

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
גל אני רכשתי את הקלריון ב1800 שקל שזה פחות אלפייה בערך מהמחיר שוק שלו.

אני לא אוהב אלפיין כי לדעתי רוק האלפיין לא מנגן הכי יפה.

ומי שחושב שהקלריון לא מספיק איכותי מוזמן לשמוע אלי במפגש הבא

ס'עמק, איפה ghost buster שצריך אותם, הVOODOO חוסר ובגדול :?

האמת שאני לא אוהב את הקלריון כי הוא לא מנגן יפה את "אורה" וזה הורס לי את הריקודים

ובנימה קצת יותר רצינית : ArIeL_sQ זה שאתה לא יודע לכוון מערכת, לא נותן לך זכות לחוות דעת על האלפיין, מה גם שאם יש לך קלריון אין לך אלפיין מה שאומר ששמעת את האלפיין ברכב אחר, עם ציוד אחר, עם כיוון אחר - ולפי זה אתה מחליט שהוא לא מנגן רוק טוב ? (לא ידעתי שלרדיו דיסק יש טעם מוזיקאלי) ממש מקצועי בטירוף אתה

פורסם

זה שלכל יצרן יש איפיון סאונד אחד זה נכון.

אבל להכנס להשוואה בין רכיבים שאינם מובאים לארץ. נראה לי מפגר.

אז ההשואה טובה לחו"ל. שיהנו. לנו זה לא עוזר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לייצרן אין שום איפיון סאונד אחר בנוגע לרדיו דיסק

הדבר היחיד שיש בו שוני מבחינת האופי סאונד זה הדרייברים עצמם

רדיו דיסק בשיא הפשטות אמור לשחזר מאה אחוז מהצורה של הסיגנל על המדיה בדיוק כמו שהיא, ולהעביר את זה בשלמותו למגבר\פרוססור, המגבר אמור להגביר את הסיגנל כמו שהוא בשאיפה שיגביר באופן שווה את כל תחום התדרים וזהו...

רדיו דיסק סביר (אפילו לא הי-אנד מספיק איזה פיוניר 8650) אמור לשחזר את הסיגנל בצורה כזאת שלא מאפשרת בכלל לאוזן להבחין בינו לבין HU אחר

פורסם

רציתי רק לתת דוגמא מעולם הקולנוע הביתי ,

מאות מוכרים בשוק משתמשים בעיתון WHAT HI-FI? כדי להראות ציונים של מוצרים שהם רוצים למכור .

מה שהם לא אומרים ללקוח זה שהמגאזין חרט על דגלו להיות המגאזין המוביל באירופה (ואולי בעולם) בקטע של VALUE FOR MONEY

לכן כל מוצר של ימאהה (שעם כל הכבוד יש להם מגברים נחמדים מינוס) מקבל שם 5 כוכבים מתוך 5 - ועם ישראל קונה בהמוניו .

שימו לב מה אתם קוראים ואפילו שאני בעליו (המאוד גאה) של אלפיין 9855R אני אומר לכם , איש איש ואמונותיו ואוזניו וכיסו - זה מה שחשוב.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מישהו יודע איך מתרגמים את זה שאוכל לקרוא את המקור ? כי ניסיתי בתרגום של גוגל וזה לא עזר (אולי כי זה PDF).

ולגבי המוצרים , אני לא חושב שמחירו של ה775 מוצדק כאן למרות שאם הוא היה ניתן המחירו האמיתי (שזה יבואו מארה"ב מחנות שמרוויחה עליו כולל מיסים ומשלוח ) הוא היה אחד הטובים למחירו . במחיר המופיע בזאפ זה די קשה .

וליחיאל החנות הזו שהזכרת יש לה אתר ? או כתובת או משהו ? האם יש לה מוצרים אחרים במחירים זולים משמעותית ? אשמח לקבל תגובה גם בה"פ . ותודה מראש

מה שאתה צריך לעשות זה לסמן את הטקסט בכל BOX , לעשות COPY PASTE למתרגם הטקסט החופשי של גוגל :

http://www.google.co.il/language_tools?hl=en

לתוך הקופסא הגדולה ולתגם GERMAN TO ENGLISH.

אגב מחירו של ה776 אמור להיות בארץ כ 3K +/- הוא עדיין לא הגיע לארץ מבירור עם היבואן.

פורסם

אין ספק שמדובר במבחן שנעשה ע"י גאונים,

סעיף ה Bedienung , אם הבנתי נכון מתורגם כהפעלה operation ,

הרי שה9855 זכה ב-9 נק' מ-10 אפשריות , והוא הגבוה ביותר מבין החבורה שנבחנה ,

כל שאר המכשירים נעים בין 8 ל-7 נק' .

אין ספק שהאלפיין 9855 הוא מכשיר נוח וקל, בייחוד למתנסים בו בפעם הראשונה ללא כל ניסיון.

לא הייתי מודע לעובדה הזו,

אך אחרי שקראתי את המאמר , גם אני התחלתי לחשוב כך.

על החתום: ג.יפית ,

עובדת בשיווק אגרסיבי למוצרים גרועים במגזינים גרמנים לרכב.

ואם לא הבנתם-‫װײַזן רעזולטאַטן אין װעלכע מײַנע טערמינען געפֿינען זיך.

ZZR

פורסם
ס'עמק, איפה ghost buster שצריך אותם, הVOODOO חוסר ובגדול :?

האמת שאני לא אוהב את הקלריון כי הוא לא מנגן יפה את "אורה" וזה הורס לי את הריקודים

ובנימה קצת יותר רצינית : ArIeL_sQ זה שאתה לא יודע לכוון מערכת, לא נותן לך זכות לחוות דעת על האלפיין, מה גם שאם יש לך קלריון אין לך אלפיין מה שאומר ששמעת את האלפיין ברכב אחר, עם ציוד אחר, עם כיוון אחר - ולפי זה אתה מחליט שהוא לא מנגן רוק טוב ? (לא ידעתי שלרדיו דיסק יש טעם מוזיקאלי) ממש מקצועי בטירוף אתה

אתה לא שמעת מעולם מערכת שאני כיוונתי אז אל תכנס לאזור הזה.

אלפיין מכשיר מצויין, אפילו יותר טוב מהקלריון מבחינת כיוונים. להגיד שלרדיו דיסק אין אופי מוסיקלי זה ממש לא נכון.

ואתה מוזמן במפגש הבא להביא מכשירים של פיוניר ואלפיין ואני אתקין אותם בזה אחר זה ברכב שלי ונעשה מבחן עיוור לכמה אנשים שאתה רוצה.

ואגב שמעתי את האלפיין ברכב שלי עם הציוד שלי וגם פיוניר.

ויש הבדלים של שמיים וארץ. ואפילו חברה שלי שלא מבינה באודיו הבדילה בין אקליפס וקלריון. אז בבקשה תהתלהמות החסרת בסיס שלך תשמור לעצמך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...