Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע מילאתי פול טנק 30.5 ליטר . האוטו נסע בתוך העיר כ250 ק"מ עם מזגן ועליות ופקקים ועוד כ110 ק"מ מחוץ לעיר.

היום בדרך לתחנת הדלק האוטו נכבה לבד כתוצאה מחוסר דלק שעל הלוח מופיע 365 ק"מ . נסעתי לתחנת דלק הבאתי 2 וחצי ליטר דלק ונסעתי עוד 2 ק"מ עד התחנה . שם נכנס עוד 30.5 ליטר דלק.

מספר שאלות

אין באוטו נורת אזהרה לדלק?

איך אני בודק את צריכת הדלק? ואם התוצאה טובה? המנוע הוא 1000 5 הילוכים קרבורטור שנת 93

כמה ליטר יש במיכל יכול להיות 33 ליטר?

בתודה לירוי

פורסם

מה זאת אומרת נורת אזהרה ? מה המחוג שלך לא עובד ?

לא נוסעים על האפס.

צריכת דלק קצת גבוהה אך בהתחשב בנתונים יכולה להיות סבירה. מנוע קטן מתאמץ בעליות פלוס מזגן.

זאת פחות או יותר התוצאה.

פורסם

יש רק מחוג לדלק. לא אני נוסע על האוטו אלה אישתי, שחושבת שהאוטו נוסע אדים.

מחישוב שעשיתי 365ק"מ לחלק ל33 ליטר יוצא שכל 11 ק"מ 1 ליטר בממוצע. עשיתי נכון את החישוב?

משהו יודע כמה הצריכה של דיהו לנוס אוטומט?

פורסם

לירוי 1 שלום רב!

צריכת הדלק, שלאחר חישוב היא 12 ק"מ לליטר,היא סבירה בהחלט, באם נתחשב ששני שליש מהנסיעות היו בתוך העיר, ושליש מחוצה לו צריכתך מצויינת.

סביר להניח שהטנק שלך מכיל 30 ליטר כולל הרזרבי, נסיעה עד סוף הטנק, היא שטות גמורה, וזאת בכל מובן, גורמת לסתימות דלק, סתימות בקרבורטור, ובמקרים מסויימים לתקיעת מצוף הדלק על מינימום, דבר שיעלה לך בהחלפת מצוף. מדוע אתה עושה זאת?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לשרייד מהדגם הזה יש טנק של 34 ל' כולל הרזרבה.

אמנם אתה לא מזיק למשאבה שלך כי היא מכאנית אבל צביקה יכול לספר לך על שאר הבעיות שיגרמו.

פורסם

תמיד אני משתדל להגיע עם כמה שפחות לתחנה זולה בראש פינה שנותנים 33 אג' הנחה. לא ידעתי שזה לא מומלץ !

אם המיכל הוא 50 ל', כמה מומלץ שישאר מינימום לפני מילוי?

פורסם

מומלץ שיהיה מספיק עד שתגיע לתחנה דלק הקרובה אליך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
תמיד אני משתדל להגיע עם כמה שפחות לתחנה זולה בראש פינה שנותנים 33 אג' הנחה. לא ידעתי שזה לא מומלץ !

אם המיכל הוא 50 ל', כמה מומלץ שישאר מינימום לפני מילוי?

אני מבין שאתה נוסע מחיפה לראש פינה, כדי להשיג דלק, במחיר תקרה של 33 א"ג פחות, רווח עצום שתוכל להשקיע אותו במניות הייטק, מיזמים חדשים ואו סטרט אפ.

מה שבטוח שחברות חדשות ליצור משאבות דלק חדשות, החלו לקום באופן מהיר, על מנת לעמוד בקצב הביקוש של החלפת משאבת הדלק בסופר לנסר 96 שלך, שסובל לאחרונה מקרטועם מסויימים, אולי בגלל האוויר שאתה מספק למזרקים , יחד עם טינופת, במקום דלק.

את הרווח בחיסכון בדלק על ידי מלוי טנק דלק מלא ב33 אגורות פחות, תוכל להשקיע בינתים בהחלפת משאבת הדלק אשר מתקררת מהדלק, ובכך מאריכה את חייה, ותוכל לחסוך למסנן דלק ולנקוי מזרקים.

ברכות על המיזם החדש.

על דלק מהול כבר דיברנו....?

בברכה

צביקה

פורסם

לסופר לנסר 96 הית ממליץ לא לרדת מתחץ לרבע?

לגבי ההנחה, יש שם תחרות עצומה! שתי תחנות עם 33 אג' הנחה והשלישית עם 30 (השלישית לא בטוח), כולם ברדיוס 200 מטר ממש לפני ראש פינה יש 28 אג' הנחה. אחרי ראש פינה לכיוון צפת, עכשיו גם הוריד ל 33 אג. לכיוון חצור שזה ממש קרוב יש גם כמה תחנות, ואני לא יודע מה ההנחה. ועוד מלא תחנות סמוכת והכל קרוב!

אבל נכון, תמיד יש סיכוי שמוהלים או נותנים לנו פחות

פורסם
לסופר לנסר 96 הית ממליץ לא לרדת מתחת לרבע?[לשום רכב , לא הייתי ממליץ לעשות זאת].

לגבי ההנחה, יש שם תחרות עצומה! שתי תחנות עם 33 אג' הנחה והשלישית עם 30 (השלישית לא בטוח), כולם ברדיוס 200 מטר ממש לפני ראש פינה יש 28 אג' הנחה. אחרי ראש פינה לכיוון צפת, עכשיו גם הוריד ל 33 אג. לכיוון חצור שזה ממש קרוב יש גם כמה תחנות, ואני לא יודע מה ההנחה. ועוד מלא תחנות סמוכת והכל קרוב!

אבל נכון, תמיד יש סיכוי שמוהלים או נותנים לנו פחות

סכוי תמיד יש.

אני הבנתי שעיסוקך היומי זה שוטטות עם סופר לנסר 96, ברדיוס של 200 מטר בראש פינה, על מנת לחפש מבצע של הנחה של בין 28 א"ג ועד 33 א"ג לליטר.

ממש אחלה גוב תפסת לך , סחטיין.

בברכה

צביקה

פורסם
אני מבין שאתה נוסע מחיפה לראש פינה, כדי להשיג דלק, במחיר תקרה של 33 א"ג פחות, רווח עצום שתוכל להשקיע אותו במניות הייטק, מיזמים חדשים ואו סטרט אפ.

מה שבטוח שחברות חדשות ליצור משאבות דלק חדשות, החלו לקום באופן מהיר, על מנת לעמוד בקצב הביקוש של החלפת משאבת הדלק בסופר לנסר 96 שלך, שסובל לאחרונה מקרטועם מסויימים, אולי בגלל האוויר שאתה מספק למזרקים , יחד עם טינופת, במקום דלק.

את הרווח בחיסכון בדלק על ידי מלוי טנק דלק מלא ב33 אגורות פחות, תוכל להשקיע בינתים בהחלפת משאבת הדלק אשר מתקררת מהדלק, ובכך מאריכה את חייה, ותוכל לחסוך למסנן דלק ולנקוי מזרקים.

ברכות על המיזם החדש.

על דלק מהול כבר דיברנו....?

בברכה

צביקה

זה שאתה מבין גדול, לא נותן לך זכות להסטלבט (או איך שלא כותבים את זה)

1ראש פינה זה בדיוק על הדרך שלי מרחובות לצפת, אז למה לא, אני כנראה לא מליונר כמוך, ויש לי סיפוק לחסוך 10 שקל בתדלוק

2 נכון, יכול להיות שהם מרמים, אבל איך אפשר לדעת?

3 נדמה לי שהסיפור היה בירושלים לפני מספר חודשים, שבתחננת דלק של דלק נתנו 4% פחות! וגם נדמה לי שהמחיר היה בלי הנחה משמעותית!

4 אם קראת את הדיון שפתחתי, אז בטח שמת לב שאמרתי שהנורה הפסיקה להידלק מאז שהוספתי תוסף. בערך מהתקופה הזאת התחלתי לתדלק בראש פינה- אז כנראה שהדלק בסדר

5מה שכן, אני יכול להודות שבמהלך 11 השנים האחרונות מידי פעם נדלקה מנורת הדלק. עכשיו אני מבין שזה טעות.

אז אתה חושב שהרסתי את משאבת הדלק?

אני לא רוצה שינעלו את הדיון הזה כי הוא לא שלי, אבל הייתי חיב להגיב

פורסם
סכוי תמיד יש.

אני הבנתי שעיסוקך היומי זה שוטטות עם סופר לנסר 96, ברדיוס של 200 מטר בראש פינה, על מנת לחפש מבצע של הנחה של בין 28 א"ג ועד 33 א"ג לליטר.

ממש אחלה גוב תפסת לך , סחטיין.

בברכה

צביקה

מה הבעיה שלך:shock2:

• תוכן חדש...